2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah kolaylık versin canım akılda tutması bile zor, iğne de mi gebelik için? düşük riskin mi var?

Amin teşekkür ederim cümlemize inşallah... Önceden düşük yapmıştım. Doktora kan pihtilasmasindan supheleniyorum deyince iğneyi verdi. Bana ve bebeğe zararı olmadığı için test yaptırıp sonucunu beklemeden kullanmaya başladım. Oyle işte :)

yok canım kendi dr una gidiyorsun o önce enseyi ölçüyor sonra ikili için kan testine yolluyor. rabrotuvar dan kan veriyorsun bu kadar canım. inş 23 ünde hayırlı haberlerle gelirsin cnm. kendi dr una git direk

çok teşekkürler canım, aminn inşallah güzel haberlerle döneriz

onu ben demiştim, benim gittiğim hastanede kadın doğum doktorları değil,radyolog bakıyor
sanırım ultrasanlor farklı,daha detaylı bakıyor
kadın doğum doktoruna gidiyorsun,o sana kağıda yazıp gönderiyor,ödemeyi yapıp,radyoloji odasına gidiyorsun
hala aynı hastaneye gidiyorum,başka hastaneler nasıl işliyor orasını bilmiyorum.

sanırım hastanesine göre değişiyor, trde kendi doktorum bakmıştı ultrasona, burada radyolojiden ayrıca randevu aldırdılar sonucu doktora götürecekmişim.

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için, dediğiniz gibi hastanelerin işleyişi farklı sanırım, inşallah benim hastanemde kadın doğum doktorum bakar, 23 ünde gel dedi bana, radyolojiden fln bahsetmedi hiç. Hayırlı haberler alalım da kimin baktığı çokta önemli değil aslında

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için, dediğiniz gibi hastanelerin işleyişi farklı sanırım, inşallah benim hastanemde kadın doğum doktorum bakar, 23 ünde gel dedi bana, radyolojiden fln bahsetmedi hiç. Hayırlı haberler alalım da kimin baktığı çokta önemli değil aslında
kimin baktığı önemli değil,yeterki işinin ehli olsun,drlar beraber hareket ediyor zaten.
raporu alıp ,kendi doktorumuza gösteriyoruz
ben sorun yaşamadım hiç,inşallah ta yaşamayız.

Kızlar 10+6 dayım bugün. Hep Yazdığım gibi herhangi bi bulantı vs yok. Ama eskisi gibi de yemekleri istediğim gibi yiyemiyorum:KK43: bir ayda 1 kilo kadar vermişim. Ben biraz kilolu hamile kalanlardanım. 81 kilo ile hamile kaldım:KK43: doktor aşırı çok değil ayda ortalama 1 kilo alabilirsin normal Demişti. Eşimde kızıyor neden kilo veriyorsun , diye. Benim gibi kilosu yüksek olanlar var mı? Ve kiloları şimdi nasıl?
Bende 81 kiloyla hamile kaldım suan 79 kiloyum midem bulanıyor tiksiniyorum herseyden
Hamile olmadan öncede keşke böyle olsaydım diyetisyenlerde canım cikiyordu

Merhaba güzel anneler, benimde bugün kontrolüm vardı, minik fasulye büyümüş 4 cm olmuş ense kalınlığı gayet güzelmiş. Kalp atışalrını henüz dinletmesi doktorum 3 aydan sonra diyor ama kalp atım hızı hareketleri çok güzel dedi. 2li tarama testi iiçin kanda verdim pazartesi alacagiz sonuçları

kızlar bi çoğunuz endişe ediyorsunuz çatlaklar için ve sanırım iyi de para ödüyeceksiniz tabii siz bilirsiniz ama naçizane fikrim oğlumda hiç çatlamadım dr um istersen badem yağı kullanabilirsin ama çatlıcaksan yine çatlarsın demişti sadece bacak kısımlarımda yırtıklar olmuş oda kilo verince gitti çünkü 21 kilo aldım haa avantajın neydi 46 kilo ile hamile kalmıştım. Demem o ki çatlıcaksanız zaten olacak bu tamamen sizin bünyenizle alakalı umarım kimsede oluşmaz tabi...

aslında ben de bunu çok merak ediyordum. birinin bunu yazmasına seevindim. şimdilik bebek yağı kullanıyorum ama en kısa zamanda badem yağına gececeğim :)

Bende 81 kiloyla hamile kaldım suan 79 kiloyum midem bulanıyor tiksiniyorum herseyden
Hamile olmadan öncede keşke böyle olsaydım diyetisyenlerde canım cikiyordu

Benim kilom da yüksek 82.6 kiloyum şuan. Lakin 3 haftadır kilom sabit. Başlarda biraz hızlı aldım, sonrasında çok yememe rağmen yine de almıyorum çok şükür. Midem bulaniyor arasıra ama yine de yemek yiyorum. Doktor kiloma birsey demedi. Çok pimpirikli olmasına rağmen hemde. Boyum 1.72 cm, sanırım o yüzden olsa gerek zaten hiç gostermiyorum. Vücudum çok sıkı, kas yapım yağdan fazla. Tek problem derim hiç esnek değil çatlak oluşacak kesin. Onun da önlemini alacağım ama yine de catlarsa yapacak birsey yok artık :)

beni bu ayın 23 ünde çağırdı canım doktor, o zaman 11+2 olucam , sana tarih verdi mi, ne zaman gideceksin
canim benim gittiğim dr 1 Mart 14 Mart arasında dedi ama ben zaten dr beğenmedim bakalım suan ankarada veya dev hastanesine yada turgut ozal unv gitmeyi düşünüyorum zaten dr evde test yaptim pozitif çıkınca sıradan bir tip merkezine gittim ultrason da bakiyim diye oda 7 haftalik gecesinde dedi yani kısaca ben daha dr tercihi yapmadım

kızlar selam.. hepimizin dertleri aşağı yukarı aynı :) Ben de günlerdir sabah akşam mide bulantısı çekiyordum.. Bugün birden bire kesiliverdi.. Kendimi çok iyi hissediyorum.. Ama bu sefer de acaba bebeğe bşi mi oldu ondan mı midem bulanmıyo falan diye evhamlara kapıldım.. Utanmasam eve ultrason alıcam, istediğim zamanlar açıvericem bakıcam bebişime :))
Canım aramızda bir gün var.ben de dün iyiydim bulantım hiç olmadı,ve evham yaptım,ama bugün bulantıya tam gaz devam ;(( olabiliyor arada öyle

Back