2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bencedee yoktur her bünye,her hamilelik,her bebek farklıdır biçok insandan böyle bişey duydugum için sormak ıstedim erkek gebeliği gecirmiş annelere banada mantıklı gelmemişti hayırlısıyla gelsin yavrularımız ben Allahtan saglıklı hayırlı evlat dilemiştim hiç cinsiyet dilemedim gelsin yavrum saglıkla da gerisi boş
aynen canım yalnız şu varki çok ta inanıyorum annelerin içine doğuyor biliyormusun ben hiç erkek düşünmemiştim oğlumda ve hiçte demedim niye kız değil vs yani gönlüme göre oldu haa şimdi bir şey bilmiyorum ayrı kız erkek gibi sadece kız bebek gördüm rüyamda ve emziriyorum ve gözleri yem yeşim oğlumda bu arada maviş :)
ama herşeyin başı sağlık sağlıklı ve hayırlı olsun baş tacılar her koşulda....

ay ne güzel bu gün buluşma günü he :KK46::nazar:
iyiyiz bizde şükür 1 hafta yattım dinlendim ama bu hafta mecbur ayaklandım olmuyor çocuk var eş var açlar :KK15: inş. bi sıkıntı olmaz bu hareketliliğim. lekelenmem uzun sürmedi pazar kanama oldu 2 hafta önce yani pazartesi akşam beyaz akıntıyı gördüm oda çok daha insanı pozitif yapıyor tabi... bulantılarda azaldı ya keyfim daha iyi :21:

Oh oh hamileliğin tatlı dönemlerine geldin canım cok şükür. Tadını çıkar şimdi :-) Rabbim miniklerimizi korusun vakit de hemen geçsin :-) aminn

hemüz hissedemiyorum canım. bazen inanılmaz batma oluyor sadece. dr 1.5 ay sonra hissetmeye başlarsın dedi yani 4.5-5 aylıkken :) umarım senin de hersey yolundadır canım. önce sağlık... bir arkadaşıma 6 ay boyunca erkek demişler sonra kız olduğu ortaya çıkmış. söylüyorlar cinsiyetini ama işte yinede beklemekte yarar var cnm :)
Canim kizimdada 5 aya kadar erkek dedi sonradan kiz oldugu anlasildi.hayirlisi olsun canim saglikli olsunda xinsiyet onemli degil:)

8+3te nler dedi gordun mu bebek halini cok merk ediom yaaaa
Canım evet bebişini görmüştük hatta doktorumuz sanki yüz üstü yatmış gibi bi halini yakalayıp, çıkartmıştı resmini. Bize de bakın kelebek gibi Demişti;) sen en son ne zaman gördün ? Nasıldı bebiş canım?

Canim kizimdada 5 aya kadar erkek dedi sonradan kiz oldugu anlasildi.hayirlisi olsun canim saglikli olsunda xinsiyet onemli degil:)
canim cinsiyet dr tecrübesine göre bence benim Dr kız dedi kızım oldu hemde çok erken söylemişti dr önemli canim

canim cinsiyet dr tecrübesine göre bence benim Dr kız dedi kızım oldu hemde çok erken söylemişti dr önemli canim

bundan 2 gün önce rüyamda erkek görmüştüm hatta bir tek eşime söyledi, dr da erkek deyince rüyamda erkenden görmeme şaşırdık :) anneye malum oluyormuş demekki :)

herkese iyi günler, benim bebiş 1 hafta geriden geliyor, aynı durumda olan var mı?

Aynı sorun bende de var. Henüz kilo almadım. 9. Haftamdayım ama. Tam göbeğimin ortası şişti ve kendimi hep şiş hissediyorum. Açken bile öyle.

evet benim de aynen öyle, gaz mı acaba diye de düşünüyorum ama daha çözümünü bulamadım, bi de dikkat ettim genelde akşamları daha da şiş oluyo karnım, pantolonlarım fln rahatsız etmeye başladı :KK22:

Allah razı olsun canım çok tşk ederim. salı günü tahlil sonuçlarım çıkıcak. 3 martı beklemeden dr a göstericem. ense kalınlığı 2.1 mm çıktı dr 3 ün altı normal dedi. bir de kan tahlili sonuçlarına bakıcaz. hepimiz için hayırlısı olsun canım bu dönem

hayırlı olsun canım, inşallah bizler de en kısa zamanda öğreniriz :) bi de ikili testle ilgili bişey sormak istiyorum; test yaptırmak için kadın doğum doktorumuzdan mı randevu alıyoruz yoksa başka bi birimden mi, bi yerde arkadaş radyoloji uzmanı bakıyor fln demişti, ben de ayın 23 ünde gidicem de direk kendi doktoruma gideyim di mi?

kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
Oh maaşallah canım , benden 1 gün önce gidiyorsun ve baya netleşmiş her şey :nazar:

evet benim de aynen öyle, gaz mı acaba diye de düşünüyorum ama daha çözümünü bulamadım, bi de dikkat ettim genelde akşamları daha da şiş oluyo karnım, pantolonlarım fln rahatsız etmeye başladı :KK22:

Ben de acayip şişim okulda sar pantolon rahatsız ediyor diye lcw den 2 tane hamile pantolonu aldım. çok rahatlar ve dışarıdan hiç hamile pantolonu gibi durmuyor

hayırlı olsun canım, inşallah bizler de en kısa zamanda öğreniriz :) bi de ikili testle ilgili bişey sormak istiyorum; test yaptırmak için kadın doğum doktorumuzdan mı randevu alıyoruz yoksa başka bi birimden mi, bi yerde arkadaş radyoloji uzmanı bakıyor fln demişti, ben de ayın 23 ünde gidicem de direk kendi doktoruma gideyim di mi?

kendi doktoruna randevu al canım. ben salı günü yaptırdım 2 li taramayi kendi doktorum ölçtü ense kalinligini bir de kan alındı okadar.

Ben de acayip şişim okulda sar pantolon rahatsız ediyor diye lcw den 2 tane hamile pantolonu aldım. çok rahatlar ve dışarıdan hiç hamile pantolonu gibi durmuyor

iyi yapmışsın canım, rahat etmek önemli, dün sabah işe giderken tayt giymiştim, akşam iş çıkışı da anneme gittim, öyle rahatsız etti ki beni, dayanamadım annemden eşofman istedim. 4-5 aya kadar pantolonlarım idare eder diye düşünüyordum ama benim de almam gerekecek sanırım

İkili testi yaptıran arkadaşlar yalnızca kan alınıp ense kalınlığı mı ölçüldü? Doktorum perinatologdan randevu aldırdı haftaya. Bana doktorum kan alınmasının yanı sıra plasenta, kordon, rahim ve bebeğin detaylı olarak kontrol edileceğini söylemişti. Bir sıkıntı yok demişti ama şimdi içime kurt düştü.. Acaba önceki kaybım yüzünden tedbir amacıyla mı ben detaylı bi kontrole gidiyorum yoksa bi gariplik mi var bizde? Hepinizde sadece ense kalınlığı ölçüldü ve kan mı alındı? :110:

kendi doktoruna randevu al canım. ben salı günü yaptırdım 2 li taramayi kendi doktorum ölçtü ense kalinligini bir de kan alındı okadar.

tamam canım çok teşekkürler, başka bi arkadaş radyoloji uzmanı diyince tereddüt ettim, açıkçası ben de kendi doktorumun ense kalınlığını ölçmesini istiyordum, iyi oldu bu bilgi :21:

İkili testi yaptıran arkadaşlar yalnızca kan alınıp ense kalınlığı mı ölçüldü? Doktorum perinatologdan randevu aldırdı haftaya. Bana doktorum kan alınmasının yanı sıra plasenta, kordon, rahim ve bebeğin detaylı olarak kontrol edileceğini söylemişti. Bir sıkıntı yok demişti ama şimdi içime kurt düştü.. Acaba önceki kaybım yüzünden tedbir amacıyla mı ben detaylı bi kontrole gidiyorum yoksa bi gariplik mi var bizde? Hepinizde sadece ense kalınlığı ölçüldü ve kan mı alındı? :110:

dediğin gibi daha önceden kaybın olduğu için ayrıntılı istemiş olabilir canım, ben henüz yaptırmadım ikili test ama benim bildiğim de sadece ense kalınlığına bakılıyor ve kan testi yapılıyor, doktor bi sıkıntı yok dediyse öyledir, bence stres yapma kendine

dediğin gibi daha önceden kaybın olduğu için ayrıntılı istemiş olabilir canım, ben henüz yaptırmadım ikili test ama benim bildiğim de sadece ense kalınlığına bakılıyor ve kan testi yapılıyor, doktor bi sıkıntı yok dediyse öyledir, bence stres yapma kendine
İnşallah canım. Teşekkür ederim cevabın için. Açıkcası bilmiyorum neye bakılır vs diye önceki bebeğimde yaptırmamıştım da. Ama randevu aldığım yerdekiler de doktorumun dediğini dedi. Yani detaylı bi kontrol yapıldığını ardından kan alındığını söyledi.. Yarın kendi doktorumda randevum var, rutin kontrolüm için gideceğim. Gitmişken ona da sorayım bende niye detaylı bakılıyor diye...

Kızlar 10+6 dayım bugün. Hep Yazdığım gibi herhangi bi bulantı vs yok. Ama eskisi gibi de yemekleri istediğim gibi yiyemiyorum:( bir ayda 1 kilo kadar vermişim. Ben biraz kilolu hamile kalanlardanım. 81 kilo ile hamile kaldım:( doktor aşırı çok değil ayda ortalama 1 kilo alabilirsin normal Demişti. Eşimde kızıyor neden kilo veriyorsun , diye. Benim gibi kilosu yüksek olanlar var mı? Ve kiloları şimdi nasıl?

aynen canım yalnız şu varki çok ta inanıyorum annelerin içine doğuyor biliyormusun ben hiç erkek düşünmemiştim oğlumda ve hiçte demedim niye kız değil vs yani gönlüme göre oldu haa şimdi bir şey bilmiyorum ayrı kız erkek gibi sadece kız bebek gördüm rüyamda ve emziriyorum ve gözleri yem yeşim oğlumda bu arada maviş :)
ama herşeyin başı sağlık sağlıklı ve hayırlı olsun baş tacılar her koşulda....
Ayy inş gönlüne göre olur ozman çünkü bir prensin var gönül ister ki eminim bir de prensesin olsun hadi bakalım inş olur saglıklı olsunlar da ama insan ikincide degişiklik isteyebilir dogal olarak zaten cinsiyet için dua etmek de günah degilmiş (tabi bence hamıle kalmadan edilmeli edilicekse) ama şimdi zaten bebeklerimizin cinsiyeti belli ben kafamdan gönlümden geciremem ki kız yada erkek diye zaten belli sadece gormemız için biraz büyümesine ihtiyacımız var sonra vicdanım rahat olsun evladıma

Back