2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim cok erkenken cekilmis bi fotograf olmasina ragmen nubuna gore ben kiza benzettm bi dahaki ultrasonunuda bakarim hatta agzini aramak amacli doktora kizmi gibisinden sakayla sorabilirsn tahminen bile gorse nerdn anladn diye agzindn kacirabilir :*

Ya nerden tahminedeb iliyosunuz cinsiyeti bana söyler misiniz? :)

bu aksama doğru yazmıştım ama gören ya da bilen çıkmadı sanırım. Bi fikri olan var mi
bu aksama doğru yazmıştım ama gören ya da bilen çıkmadı sanırım. Bi fikri olan var mi
cnm benimde hiç bilgim yok inş. öyle bir şey değildir istersen başka bi hastanede tekrarla testti önemli sonuçta Allah korusun hiç bir şey çıkmaz inş. dualarımız seninle...

Kızlar oncelikle herkese iyi geceler diliyorum. Bugün normalde hamile olmasam benim regl günüm idi. Bugün acayip derecede mide bulantısı çektim. Hemde şimdiye kadar hiç olmadığı kadar. Yalnız uterusta yani Rahimde felaket bir dolgunluk hissi yaşıyorum. Ve regl olmadan önce Rahimde böyle guruk guruk bir hareketler var ya onu hissediyorum. Açıkçası biraz telaş yaptım. Çünkü geçen ay regl donemimde böyle birşey olmadı. Endiseliyim. Benimle aynı durumu yaşayan kimse var mı?

Biri buraya bakabilir mi?

Biri buraya bakabilir mi?
telaş yapma cnm belki ondan değildir yaşamadım bende öyle bir şey hiç bilmiyorum onun için yorum yapamadım ama şunu diyim oğlumda 4 ay hemen hemen her adet zamanı baya bi kasıklarım ağrımıştı ama bu farklı kanamam olduğunda bile ağrım olmadı hiç.

Kızlar oncelikle herkese iyi geceler diliyorum. Bugün normalde hamile olmasam benim regl günüm idi. Bugün acayip derecede mide bulantısı çektim. Hemde şimdiye kadar hiç olmadığı kadar. Yalnız uterusta yani Rahimde felaket bir dolgunluk hissi yaşıyorum. Ve regl olmadan önce Rahimde böyle guruk guruk bir hareketler var ya onu hissediyorum. Açıkçası biraz telaş yaptım. Çünkü geçen ay regl donemimde böyle birşey olmadı. Endiseliyim. Benimle aynı durumu yaşayan kimse var mı?
henuz regli dönemime erişemedim 10 gunüm var daha. ilk hamileliğimde de inan hiç hatırlayamadığım yada dikkat etmediğim bir konu. seni endişelendiren şey tam olarak nedir anlayamadım.

Ya nerden tahminedeb iliyosunuz cinsiyeti bana söyler misiniz? :)
nub ile cinsiyet tahmini diye bir şey.. ultrason resminde ki bebeğin duruşuna göre cinsiyeti tahmin ediliyor.
bende yeni öğrendim detaylarını bilmiyorum ama canım.

telaş yapma cnm belki ondan değildir yaşamadım bende öyle bir şey hiç bilmiyorum onun için yorum yapamadım ama şunu diyim oğlumda 4 ay hemen hemen her adet zamanı baya bi kasıklarım ağrımıştı ama bu farklı kanamam olduğunda bile ağrım olmadı hiç.

Ya aslında ağrı değil hani regl olmadan önce rahimde basınç olur ya bir de bir guruldama yani birşeyler kipirdiyor gibi öyle birşey. ..

Ya aslında ağrı değil hani regl olmadan önce rahimde basınç olur ya bir de bir guruldama yani birşeyler kipirdiyor gibi öyle birşey. ..
hmm bence ozman o gaz bi tanem ya endişe etme artık o gazı nerde görsem tanırım :)

henuz regli dönemime erişemedim 10 gunüm var daha. ilk hamileliğimde de inan hiç hatırlayamadığım yada dikkat etmediğim bir konu. seni endişelendiren şey tam olarak nedir anlayamadım.

Beni endiselendiren sey endometriumun yani rahim iç duvarının bozuluyor olabilme ihtimali. Yani Allah korusun bebeğe birsey olmasi...

Beni endiselendiren sey endometriumun yani rahim iç duvarının bozuluyor olabilme ihtimali. Yani Allah korusun bebeğe birsey olmasi...
yok cnm onu nerden çıkardın Allah muhafaza kötüyü çağırma aklına öyle şeyler getirme sakın...

8. Haftadayim. Tsh hormonum 2.835 cikti doktor 2.5 altinda olmasi gerekiyor dedi. Benim gibi yuksek cikan varmi? Endokrinolojiye gitmem gerekiyormus
korkma cok az yuksek benim 7 idi endokrine gittim sentetik hormon verdi 2.5 a dustu. Strestende olabiliyor. Senin azicik yukselmis belki doktor bi sure sadece takip eder.
Gebelikte cikabiliyormus hele de benim gibi yuksek kiloda hamile kaldiysan

ilk mesajında aklıma gelen gaz olabileceğiydi ayağını üşütmemeye çalışmanı önermeyi düşünüyordum ama durum baya derinlere indi sen şimdi bilimsel adını falan da yazınca...
klasik hamile-anne endişeleri diye düşünüyordum aslında ama yine de böyle bir ihtimali nereden aklına getirdin ki? diye sorasım var...bilimsel adını da biliyorsun dr böyle bir risk mi var dedi? ben ilk defa duyuyorum, hayrolsun...

merak kuzum ya bende o lanet kimyasalı yaşadım bu gün içimi bir korku sapladı anlatamam aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte :KK43:
evet tatlı stres aslında bunlar ama elde olsa keşke ama
hayır canım ben izmirdeyim
Canim bende Izmirdeyim nersindesin?

Canım hemogram hscg tsh b12 üre kreatının alt ast,aks
Anti hcv antı hıv aile hekiminde yaptırdım idrar tahlilini almadılar bı de doktorum d vitamını testini yazmış aile hekimim buna gerek yokki dedi hastanede fiyatı da cok yuksek gelince onu da yaptırmadım

Canim rahim icinde kasilmalar dedigin igne batmasi gibimi oluyo gecen bendede oldu sonra gectii.. bende tam bilemiyorum bu kasilmalar nasil olur,bazen kasigindada igne batar gibi agri oluyoo sanirimm bi hissettiklerimiz bebek buyudugu icin olabilir canim. Ama seni cok rahatsiz ediyosada doktora gorun icin rahat etsin..
dün doktorumu aradım sordum gaz sancısı ya da rahim büyümesi dedi,bugün devam ederse doktora gidicem. çünkü iki gündür sanki bulantılar da azaldı ne hikmetse,psikolojik mi ne anlamadım.

Cnm benimde sol kasıgım agriyor sol ayagim bile eklem yerinden agriyor adet sancısı gibi bugun dr.gittim ultrasyondan baktı bebek sag tarafta nomal dedi agrı olması büyüyr dedi
ağrılar korkutuyor ya. bebişlerimiz iyi olsunlar da biz katlanıyoz valla. annelik kolayy değil canım. Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah.

Back