ay maaşallah kocaman olmuş annesi, çok tatlı.... bizim ki de o kadar olacak mı? ben daha sadece keseyi gördüm. yarın kontrolüm var. hayırlısı,,,,Selam kızlar 2 haftadır yoktum malum somestri olunca şehir dışına çıktık. cumartesi döndük ve kendimi pazar günü uyandığımda Bayılacak gibi buldum mide bulantısı, ishal, ateş ne ararsanız vardı tıksinme dışında mide bulantısı olmadı bende hiç. neyse soluğu acilde aldık. önce bebeğe baktı kocaman olmuş tosunum benim :) bebekle ilgili değil dedi tahlil yapıldı enfeksiyon varmış serum verdiler neyseki şimdi iyiyim. haftaya salı günü 2 li tarama için gidicem onu bekliyorum artık. usenmedim bütün sayfaları okudum bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin bir an önce hayırlı evlatlara kavussunlar. Ayrıca sıkıntısı olanlar da ( aklımda kalanlar suan için umudum ol, saha, sdelya, feride) en kisa zamanda sorunsuz bir hamilelik dönemine kavusurlar umuyorum. epey yazdım neyse meleğimi de göstereyim size
Her programda ısrarla yaptirmayin diyor Mantiklida geliyor aslında
ama benim Dr karatayı hiç sevmiyor işimize karışıyor diye
oyy maşallah kuzucuk çok tatlııııSelam kızlar 2 haftadır yoktum malum somestri olunca şehir dışına çıktık. cumartesi döndük ve kendimi pazar günü uyandığımda Bayılacak gibi buldum mide bulantısı, ishal, ateş ne ararsanız vardı tıksinme dışında mide bulantısı olmadı bende hiç. neyse soluğu acilde aldık. önce bebeğe baktı kocaman olmuş tosunum benim :) bebekle ilgili değil dedi tahlil yapıldı enfeksiyon varmış serum verdiler neyseki şimdi iyiyim. haftaya salı günü 2 li tarama için gidicem onu bekliyorum artık. usenmedim bütün sayfaları okudum bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin bir an önce hayırlı evlatlara kavussunlar. Ayrıca sıkıntısı olanlar da ( aklımda kalanlar suan için umudum ol, saha, sdelya, feride) en kisa zamanda sorunsuz bir hamilelik dönemine kavusurlar umuyorum. epey yazdım neyse meleğimi de göstereyim size
tatlım ye bence çünkü eninde sonunda kilo alacaksınValla canm bulantiilar gidince her seye tika basa yiyip sisko olmaktn korkuyorm vLla
bildiğim kadarıyla kendisi kardiyolog yine tıp insanı ama hani ne alaka diye de insanın içinden geçiyor.Her programda ısrarla yaptirmayin diyor Mantiklida geliyor aslında
ama benim Dr karatayı hiç sevmiyor işimize karışıyor diye
Bende öyle ama öyle yapmamak lazım:) en erken kaçıncı haftada öğrenebiliyoruz cinsiyeti
ay maaşallah kocaman olmuş annesi, çok tatlı.... bizim ki de o kadar olacak mı? ben daha sadece keseyi gördüm. yarın kontrolüm var. hayırlısı,,,,
oyy maşallah kuzucuk çok tatlııııdarısı bize olsun inşallah, Rabbim sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin inşallah. ben de 9.haftadayım bebişimin kıpırdayacağı ve bu şekilde net görüneceği günleri iple çekiyorum ben de de kasılmalar var arada ağrılar oluyor raporluyum evde yatıyom ben de bol bol
Rica ederim faydalı olur inşallah..çokkk teşekkür ederim bu bilgi için, en azından şimdi süt içmek için zorlamam kendimi, o yoğurtlardan yerim hatta çok severek yerim, tekrar teşekkürler
neye göre cinsiyet tahminiCanim gecmis olsun masaalh kocaman olmusya bebiss diger sayfadada yazdim sana bebisin Erkekk :)
ayy süper , benim 13. haftada randevum var ozaman bi deneriz öğrenmeyi..geç öğrenelimde güç olmasınelimde olmadan oluyor ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren sağlıklı bir şekilde doğmasına odaklandım aslında.. üniversitedeki arkadaşlarım benimle ozamanlar dalga geçerlerdi sen oğlun olacağını duysan kahrından ağlarsın saatlerce diye.. neyseki geçti hallerim çok şükür :) benim 12. haftanın içinde öğrenen arkadaşlarım da var 16 ya kadar göremeyenler de.. erkek çocuk daha çabuk anlaşılıyor diyorlar ama bakalım.. 2-3 haftaya öğrenmeler başlar grupta da.. hayırlı, sağlıklı evlatlar olsun önemli olan o bizim ki merak sadece
neye göre tahmin:))) bizimkinide etsin:))))))))))Rica ederim faydalı olur inşallah..
neye göre cinsiyet tahmini
ben de gittim doktora bugün, kuzucuk 2,5 cm olmuş:)) kisti göremedi doktor, yok dedi, progestanı da bırakabilirsin dedi. 12.haftada başka bir ultrasona giriliyormuş burada down sendromu testi olarak. enteresan bakalım:) trde bildiğim kdarıyla 2 li testte kan tahlili var, oğlumda öyleydi.. benden de haberler böyle. kalp atışlarını dinletti biraz, zararlıymış diyemedim doktora ukalalık edemedim yani.. ama içim huzursuz oldu. trdeki doktor dinletme demişti..
teşekkür ederim canımçok sağ ol teyzesi herkese olsun darısı inşallah :) bende daha kıpırdadığını göremedim belki haftaya 2 li için gittiğimde görebilirim. ağrılar bende hala oluyor ama doktor normal olduğunu söylüyor rahim genişleyip kendine yer açıyor diyor. okul kapalıyken ben de bol bol yattım ama şimdi imkansız meslek lisesinde çalışıyorum bir de üstüne üstlük
Selam kızlar 2 haftadır yoktum malum somestri olunca şehir dışına çıktık. cumartesi döndük ve kendimi pazar günü uyandığımda Bayılacak gibi buldum mide bulantısı, ishal, ateş ne ararsanız vardı tıksinme dışında mide bulantısı olmadı bende hiç. neyse soluğu acilde aldık. önce bebeğe baktı kocaman olmuş tosunum benim :) bebekle ilgili değil dedi tahlil yapıldı enfeksiyon varmış serum verdiler neyseki şimdi iyiyim. haftaya salı günü 2 li tarama için gidicem onu bekliyorum artık. usenmedim bütün sayfaları okudum bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin bir an önce hayırlı evlatlara kavussunlar. Ayrıca sıkıntısı olanlar da ( aklımda kalanlar suan için umudum ol, saha, sdelya, feride) en kisa zamanda sorunsuz bir hamilelik dönemine kavusurlar umuyorum. epey yazdım neyse meleğimi de göstereyim size
kızlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? benim kesem oval şekilli çünkü rahim içinde kasılmalar var,bu kasılmlar beni tedirgin ediyor9.haftadayım ve yaklaşık iki haftadır devam ediyor. araara kasılma oluyor hissedebiliyorum çünkü bebeim sağ tarafa yerleşti,özellikle bebişin olduğu yerde batma gibi ağrılar oluyor. normal mi? bu durumu yaşaya var mı? düzelir mi sizce? ağrı olunca seke seke yürüyorum va ağ ayağıma basamıyorum ağrıdan.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzell... maşşallah süphanallahh..kocaman olmuş, hafta hafta nasıl fark ediyor allahım yaaa...çok duygulandımm şuanSelam kızlar 2 haftadır yoktum malum somestri olunca şehir dışına çıktık. cumartesi döndük ve kendimi pazar günü uyandığımda Bayılacak gibi buldum mide bulantısı, ishal, ateş ne ararsanız vardı tıksinme dışında mide bulantısı olmadı bende hiç. neyse soluğu acilde aldık. önce bebeğe baktı kocaman olmuş tosunum benim :) bebekle ilgili değil dedi tahlil yapıldı enfeksiyon varmış serum verdiler neyseki şimdi iyiyim. haftaya salı günü 2 li tarama için gidicem onu bekliyorum artık. usenmedim bütün sayfaları okudum bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin bir an önce hayırlı evlatlara kavussunlar. Ayrıca sıkıntısı olanlar da ( aklımda kalanlar suan için umudum ol, saha, sdelya, feride) en kisa zamanda sorunsuz bir hamilelik dönemine kavusurlar umuyorum. epey yazdım neyse meleğimi de göstereyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?