Çok şükür lekelenmem olmadı ama ağrı oldu ne yapalım bebeişler için katlanırız herşeye yeterki sağlıklı olsunlar :)[/QUOTE]canım adet döneminde ağrı oluyor hatta bazılarında lekelenme bile olabiliyormuş.8.haftamda bendede oldu adet ağrısı.
merhaba :) ben şimdilik acıbademe gidiyorum aylin hanım doktorum.. Ama acıbadem çok pahalı.. Aslında odunlukta oturuyoruz ve jimer çok yakın.. Bend e jimere gitmeyi düşünüyorum.. Sakıncası yoksa muayene ücreti ve doğum ücretleri hakkında bilgi verebilir misin?
bugün süt içme tekniği geliştidimbüyük pipetle hüüüüppp diye içiyorum artık soğuk içtim. ii bir teknik tavsiye ederim deneyin bence
Üşenmeyip uzun uzun yazdığın için çok teşekkürler.. Cenk beyi düşünücem, randevu alır ve gidersem de sana mutlaka yaazarım :) Ben aylin hanım ve acıbademden çok memnunum buarada, ama tel sorun fiyatı.. Aslında özel sağlık sigortası yaptırmıştım sırf doğum için ama bir yıl bekleme süresi vardı.. Eşimle ben nasıl olsa hemen olmaz diye rahat davranınca sürprizle karşılaştık :) Senin de dediğin gibi sağlıkla bebişlerimize kavuşalım da gerisi çok da önemli değil.. :)cenk beyin muayenesi 130 tl, doğum ücretleri konusunda da 3500 normal, 4000 sezeryan dediler, hatta geçtiğimiz cmt kontrolüm vardı, bu fiyatları da o zaman aldım. Ama bana fiyat veren görevli buranın hastası olduğunuz için 2015 fiyatlarını yansıtmadım dedi. Bilmiyorum sen gidince sana fiyat olarak ne derler ama en fazla 1000 tl daha fazla olur die düşünüyorum, belki de aynı fiyatları verir, benim indirim istememi engellemek için 2015 fiyatlarını yansıtmadım demiş olabilir
Aylin hanımı duymuştum, iyi bi doktor gerçekten ama acıbadem çok pahalı dediğin gibi. Ben bi de rentıptan fiyat aldım, orada da 1700-2000 tl civarında dediler. Benim evimde tuna caddesinde, bana rentıp daha yakın ama cenk beye alıştığım ve rahat hissettiğim için jimerde karar kıldım. Başka soracağın bişey olursa seve seve cevap veririm ama cenk beyden kesinlikle memnun kalırsın diye düşünüyorum. İnşallah sağlıklı bi şekilde doğum yapıp alırız kucaklarımıza bebeklerimizi
Ağri olsun ama korkuyoruz acaba bişemi olacak diye endişe ediyoruz bide benim gibi zor sahip olmus biri olarak[/QUOTE]Çok şükür lekelenmem olmadı ama ağrı oldu ne yapalım bebeişler için katlanırız herşeye yeterki sağlıklı olsunlar :)
Aynen canm benim hatta ne hikmetse benm bugn bulanmadi :)çok sevindim canım, için rahatlamıştır :) ben de iyiyim, bi sıkıntı yok bebeğimde çok şükür, şu mide bulantıları ve tiksinme olayı da geçse süper olacak
Üşenmeyip uzun uzun yazdığın için çok teşekkürler.. Cenk beyi düşünücem, randevu alır ve gidersem de sana mutlaka yaazarım :) Ben aylin hanım ve acıbademden çok memnunum buarada, ama tel sorun fiyatı.. Aslında özel sağlık sigortası yaptırmıştım sırf doğum için ama bir yıl bekleme süresi vardı.. Eşimle ben nasıl olsa hemen olmaz diye rahat davranınca sürprizle karşılaştık :) Senin de dediğin gibi sağlıkla bebişlerimize kavuşalım da gerisi çok da önemli değil.. :)
Aynen canm benim hatta ne hikmetse benm bugn bulanmadi :)
Canm benim bugun aksine bulantim olmadi sabah cok saskinimmKızlar merhaba uzun zamandır yazamadım foruma.Bulantılarınız ne durumda .benim 3 gündür arttı.artık azalır diye beklerken.
Valla canm bulantiilar gidince her seye tika basa yiyip sisko olmaktn korkuyorm vLlaoo süper, bugün bence bolca ye, günlerin acısını çıkart
Aynı durumdayız canım seninki ne kadar zamanda oldu?[/QUOTE]gizemgul00eşimd: 39329586 .!.:Ağri olsun ama korkuyoruz acaba bişemi olacak diye endişe ediyoruz bide benim gibi zor sahip olmus biri olarak
Selam kızlar 2 haftadır yoktum malum somestri olunca şehir dışına çıktık. cumartesi döndük ve kendimi pazar günü uyandığımda Bayılacak gibi buldum mide bulantısı, ishal, ateş ne ararsanız vardı tıksinme dışında mide bulantısı olmadı bende hiç. neyse soluğu acilde aldık. önce bebeğe baktı kocaman olmuş tosunum benim :) bebekle ilgili değil dedi tahlil yapıldı enfeksiyon varmış serum verdiler neyseki şimdi iyiyim. haftaya salı günü 2 li tarama için gidicem onu bekliyorum artık. usenmedim bütün sayfaları okudum bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin bir an önce hayırlı evlatlara kavussunlar. Ayrıca sıkıntısı olanlar da ( aklımda kalanlar suan için umudum ol, saha, sdelya, feride) en kisa zamanda sorunsuz bir hamilelik dönemine kavusurlar umuyorum. epey yazdım neyse meleğimi de göstereyim size
Oyyyy oyyy maaşallah minik kurabiyen kocaman olmuş canım yaa biz de o günleri görürüz inşallah miniğimle :)Selam kızlar 2 haftadır yoktum malum somestri olunca şehir dışına çıktık. cumartesi döndük ve kendimi pazar günü uyandığımda Bayılacak gibi buldum mide bulantısı, ishal, ateş ne ararsanız vardı tıksinme dışında mide bulantısı olmadı bende hiç. neyse soluğu acilde aldık. önce bebeğe baktı kocaman olmuş tosunum benim :) bebekle ilgili değil dedi tahlil yapıldı enfeksiyon varmış serum verdiler neyseki şimdi iyiyim. haftaya salı günü 2 li tarama için gidicem onu bekliyorum artık. usenmedim bütün sayfaları okudum bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin bir an önce hayırlı evlatlara kavussunlar. Ayrıca sıkıntısı olanlar da ( aklımda kalanlar suan için umudum ol, saha, sdelya, feride) en kisa zamanda sorunsuz bir hamilelik dönemine kavusurlar umuyorum. epey yazdım neyse meleğimi de göstereyim size
Valla canm bulantiilar gidince her seye tika basa yiyip sisko olmaktn korkuyorm vLla
Canim gecmis olsun masaalh kocaman olmusya bebiss diger sayfadada yazdim sana bebisin Erkekk :)
Oyyyy oyyy maaşallah minik kurabiyen kocaman olmuş canım yaa biz de o günleri görürüz inşallah miniğimle :)
Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım foruma.Bulantılarınız ne durumda .benim 3 gündür arttı.artık azalır diye beklerken.
Şeker yüklemeside yaptirmazsin o zaman sen
Bende öyle ama öyle yapmamak lazım:) en erken kaçıncı haftada öğrenebiliyoruz cinsiyetiUmarim cinsiyet tahmininden hiç anlamıyosundur canım :) şaka bi yana sağlıklı olsun tabiki önceliğimiz o ama çok merak ediyorum ve deliler gibi kızım olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?