2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım adet döneminde ağrı oluyor hatta bazılarında lekelenme bile olabiliyormuş.8.haftamda bendede oldu adet ağrısı.
Çok şükür lekelenmem olmadı ama ağrı oldu ne yapalım bebeişler için katlanırız herşeye yeterki sağlıklı olsunlar :)[/QUOTE]
Ağri olsun ama korkuyoruz acaba bişemi olacak diye endişe ediyoruz bide benim gibi zor sahip olmus biri olarak

merhaba :) ben şimdilik acıbademe gidiyorum aylin hanım doktorum.. Ama acıbadem çok pahalı.. Aslında odunlukta oturuyoruz ve jimer çok yakın.. Bend e jimere gitmeyi düşünüyorum.. Sakıncası yoksa muayene ücreti ve doğum ücretleri hakkında bilgi verebilir misin?

cenk beyin muayenesi 130 tl, doğum ücretleri konusunda da 3500 normal, 4000 sezeryan dediler, hatta geçtiğimiz cmt kontrolüm vardı, bu fiyatları da o zaman aldım. Ama bana fiyat veren görevli buranın hastası olduğunuz için 2015 fiyatlarını yansıtmadım dedi. Bilmiyorum sen gidince sana fiyat olarak ne derler ama en fazla 1000 tl daha fazla olur die düşünüyorum, belki de aynı fiyatları verir, benim indirim istememi engellemek için 2015 fiyatlarını yansıtmadım demiş olabilir :KK48:

Aylin hanımı duymuştum, iyi bi doktor gerçekten ama acıbadem çok pahalı dediğin gibi. Ben bi de rentıptan fiyat aldım, orada da 1700-2000 tl civarında dediler. Benim evimde tuna caddesinde, bana rentıp daha yakın ama cenk beye alıştığım ve rahat hissettiğim için jimerde karar kıldım. Başka soracağın bişey olursa seve seve cevap veririm ama cenk beyden kesinlikle memnun kalırsın diye düşünüyorum. İnşallah sağlıklı bi şekilde doğum yapıp alırız kucaklarımıza bebeklerimizi:KK46:

bugün süt içme tekniği geliştidim :KK66: büyük pipetle hüüüüppp diye içiyorum artık :KK66: soğuk içtim. ii bir teknik tavsiye ederim :KK66: deneyin bence

deneyeceğim canım teşekkürler, inşallah bende de işe yarar, o da olmazsa arkadaşın dediği gibi meyveli yoğurt yicem, zorlamıcam kendimi

cenk beyin muayenesi 130 tl, doğum ücretleri konusunda da 3500 normal, 4000 sezeryan dediler, hatta geçtiğimiz cmt kontrolüm vardı, bu fiyatları da o zaman aldım. Ama bana fiyat veren görevli buranın hastası olduğunuz için 2015 fiyatlarını yansıtmadım dedi. Bilmiyorum sen gidince sana fiyat olarak ne derler ama en fazla 1000 tl daha fazla olur die düşünüyorum, belki de aynı fiyatları verir, benim indirim istememi engellemek için 2015 fiyatlarını yansıtmadım demiş olabilir :KK48:

Aylin hanımı duymuştum, iyi bi doktor gerçekten ama acıbadem çok pahalı dediğin gibi. Ben bi de rentıptan fiyat aldım, orada da 1700-2000 tl civarında dediler. Benim evimde tuna caddesinde, bana rentıp daha yakın ama cenk beye alıştığım ve rahat hissettiğim için jimerde karar kıldım. Başka soracağın bişey olursa seve seve cevap veririm ama cenk beyden kesinlikle memnun kalırsın diye düşünüyorum. İnşallah sağlıklı bi şekilde doğum yapıp alırız kucaklarımıza bebeklerimizi:KK46:
Üşenmeyip uzun uzun yazdığın için çok teşekkürler.. Cenk beyi düşünücem, randevu alır ve gidersem de sana mutlaka yaazarım :) Ben aylin hanım ve acıbademden çok memnunum buarada, ama tel sorun fiyatı.. Aslında özel sağlık sigortası yaptırmıştım sırf doğum için ama bir yıl bekleme süresi vardı.. Eşimle ben nasıl olsa hemen olmaz diye rahat davranınca sürprizle karşılaştık :) Senin de dediğin gibi sağlıkla bebişlerimize kavuşalım da gerisi çok da önemli değil.. :)

Çok şükür lekelenmem olmadı ama ağrı oldu ne yapalım bebeişler için katlanırız herşeye yeterki sağlıklı olsunlar :)
Ağri olsun ama korkuyoruz acaba bişemi olacak diye endişe ediyoruz bide benim gibi zor sahip olmus biri olarak[/QUOTE]
Aynı durumdayız canım seninki ne kadar zamanda oldu?

Üşenmeyip uzun uzun yazdığın için çok teşekkürler.. Cenk beyi düşünücem, randevu alır ve gidersem de sana mutlaka yaazarım :) Ben aylin hanım ve acıbademden çok memnunum buarada, ama tel sorun fiyatı.. Aslında özel sağlık sigortası yaptırmıştım sırf doğum için ama bir yıl bekleme süresi vardı.. Eşimle ben nasıl olsa hemen olmaz diye rahat davranınca sürprizle karşılaştık :) Senin de dediğin gibi sağlıkla bebişlerimize kavuşalım da gerisi çok da önemli değil.. :)

rica ederim canım, ben de jimere karar veremeden önce çok araştırdım, o yüzden doktor ve hastane seçiminin ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum, yardımcı olabildiysem ne mutlu.. evet özel sağlık sigortası doğumda çok avantajlı oluyor gerçekten ama sizin bebeğiniz pek aceleci çıkmış :KK48: maşallah :nazar: gidersen şayet yorumlarını bekliyorum canım, inşallah memnun kalırsın.

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım foruma.Bulantılarınız ne durumda .benim 3 gündür arttı.artık azalır diye beklerken.
Canm benim bugun aksine bulantim olmadi sabah cok saskinimm :nazar: dun cok kotuydum azaliyomu acepp:KK57:

Selam kızlar 2 haftadır yoktum malum somestri olunca şehir dışına çıktık. cumartesi döndük ve kendimi pazar günü uyandığımda Bayılacak gibi buldum mide bulantısı, ishal, ateş ne ararsanız vardı tıksinme dışında mide bulantısı olmadı bende hiç. neyse soluğu acilde aldık. önce bebeğe baktı kocaman olmuş tosunum benim :) bebekle ilgili değil dedi tahlil yapıldı enfeksiyon varmış serum verdiler neyseki şimdi iyiyim. haftaya salı günü 2 li tarama için gidicem onu bekliyorum artık. usenmedim bütün sayfaları okudum bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin bir an önce hayırlı evlatlara kavussunlar. Ayrıca sıkıntısı olanlar da ( aklımda kalanlar suan için umudum ol, saha, sdelya, feride) en kisa zamanda sorunsuz bir hamilelik dönemine kavusurlar umuyorum. epey yazdım neyse meleğimi de göstereyim size

Eklentiler

• 20150208_163442.jpg
    20150208_163442.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 105
gizemgul00eşimd: 39329586 .!.:
Ağri olsun ama korkuyoruz acaba bişemi olacak diye endişe ediyoruz bide benim gibi zor sahip olmus biri olarak
Aynı durumdayız canım seninki ne kadar zamanda oldu?[/QUOTE]
2.5yillik evliyim tup bebek ilk denememizde hamile kaldim cok sukur

Canim gecmis olsun masaalh kocaman olmusya bebiss diger sayfadada yazdim sana bebisin Erkekk :):nazar:
Selam kızlar 2 haftadır yoktum malum somestri olunca şehir dışına çıktık. cumartesi döndük ve kendimi pazar günü uyandığımda Bayılacak gibi buldum mide bulantısı, ishal, ateş ne ararsanız vardı tıksinme dışında mide bulantısı olmadı bende hiç. neyse soluğu acilde aldık. önce bebeğe baktı kocaman olmuş tosunum benim :) bebekle ilgili değil dedi tahlil yapıldı enfeksiyon varmış serum verdiler neyseki şimdi iyiyim. haftaya salı günü 2 li tarama için gidicem onu bekliyorum artık. usenmedim bütün sayfaları okudum bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin bir an önce hayırlı evlatlara kavussunlar. Ayrıca sıkıntısı olanlar da ( aklımda kalanlar suan için umudum ol, saha, sdelya, feride) en kisa zamanda sorunsuz bir hamilelik dönemine kavusurlar umuyorum. epey yazdım neyse meleğimi de göstereyim size

Oyyyy oyyy maaşallah minik kurabiyen kocaman olmuş canım yaa biz de o günleri görürüz inşallah miniğimle :)

Canim gecmis olsun masaalh kocaman olmusya bebiss diger sayfadada yazdim sana bebisin Erkekk :):nazar:

Umarim cinsiyet tahmininden hiç anlamıyosundur canım :) şaka bi yana sağlıklı olsun tabiki önceliğimiz o ama çok merak ediyorum ve deliler gibi kızım olsun istiyorum

Oyyyy oyyy maaşallah minik kurabiyen kocaman olmuş canım yaa biz de o günleri görürüz inşallah miniğimle :)

Ben de çok korkuyordum her şeyi düşük yaptığım zamanla karşılaştırıp duruyorum başlarda. Çok şükür şimdilik yolunda her şey. Umarım hepimiz sıkıntısız bir şekilde atlatiriz bu süreci..hem söyle bir 5 6 aylık olsak da artık alışveriş muhabbetleri yapsak ne güzel olur

Şeker yüklemeside yaptirmazsin o zaman sen:KK43:

doktor şart koşmazsa yaptırmayacağım.. yalnız buradaki noktaya dikkat etmek gerekiyor, canan karatay şeker yüklemesinden önce zaten şekeri baştan yasaklıyor herkes için.. dolayısıyla da şeker yüklemesini zararlı görüyor.. yani şeker yüksek çıksa da zaten şekersiz ve ekmeksiz beslenmem gerekecek.. ben zaten öyle besleniyorsam başka birşey yok yapacak..

Umarim cinsiyet tahmininden hiç anlamıyosundur canım :) şaka bi yana sağlıklı olsun tabiki önceliğimiz o ama çok merak ediyorum ve deliler gibi kızım olsun istiyorum
Bende öyle ama öyle yapmamak lazım:) en erken kaçıncı haftada öğrenebiliyoruz cinsiyeti

Back