şahsen bende çok diretmiştim normal diye ama sezaryan oldu malasef ve 2 ci acaba normal olurmu diye düşünürken sanırım çok zor o sancı ile ve ıkınma ile dikişlerin açılması çok olağan onun içindir ki Türkiyedeki dr lar bu riski göze alamıyor ben bile okadar çok normal doğum yanlısı olmama rağmen bu gerçeği düşündüğümde vazgeçiyorum.evet yapılabiliyor, avrupada sormuyorlar bile sezeryan mı normal mi diye, mutlaka deniyorlar normal doğumu..benim yaşadığım ülkede de öyle.. ilk doğumum sezeryan, ben de normal çok istedim olmadı kısmet.. ama hakkaten hangisi sağlıklı olacaksa o olsun, ikisinde de ısrar etmemek gerek..
inş canım bende yiyorum cok şükür cevız,badem,kaju,fındık umarım iyi gelısır bebeklerımız annelık hep emek,hep dusunmekmısgebelikten önce çok yiyordum, karataycı olduğum için, kavrulmamış çiğ badem kaju ceviz fındık.. haftalardır yiyemiyorum.. bulantılarım geçsin karataya geri döneceğim inşallah..
şahsen bende çok diretmiştim normal diye ama sezaryan oldu malasef ve 2 ci acaba normal olurmu diye düşünürken sanırım çok zor o sancı ile ve ıkınma ile dikişlerin açılması çok olağan onun içindir ki Türkiyedeki dr lar bu riski göze alamıyor ben bile okadar çok normal doğum yanlısı olmama rağmen bu gerçeği düşündüğümde vazgeçiyorum.
Kixlar bniyiyimbebekte iyihastanedeyim dr yatis verdi
Merhaba.7.haftamdayim.Cok az kahverengi lekelenmem oldu biraz endişelendim.Bu normal mi?
kızlar aranızda bursada doğum yapacak olan var mı? Hangi hastane hangi doktor? Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Kixlar bniyiyimbebekte iyihastanedeyim dr yatis verdi
çok sevindim canım senin adına Rabbim tamamına erdirsin gözün aydın.Kixlar bniyiyimbebekte iyihastanedeyim dr yatis verdi
Canim aynıyız 7hafta 3gunluk benimkideCanım o bendede var senin bebek kaç günlük benim şuan 7+1 aynı dönemlerdemiyiz acaba belirtiler aynı çünkü
Bebeğini kaybedenlere Allah tekrardan bebek nasip etsinbide şu hamilelik takvimini nasıl silebiliyorum,gördükçe kötü oluyorum
inş canım bende yiyorum cok şükür cevız,badem,kaju,fındık umarım iyi gelısır bebeklerımız annelık hep emek,hep dusunmekmıs
Türkiye'de maalesef doktorlar sezeryanı empoze ediyorlar çünkü onlar için daha kolay ve zamanlı. Ayrımına iyi varmak lazım.evet yapılabiliyor, avrupada sormuyorlar bile sezeryan mı normal mi diye, mutlaka deniyorlar normal doğumu..benim yaşadığım ülkede de öyle.. ilk doğumum sezeryan, ben de normal çok istedim olmadı kısmet.. ama hakkaten hangisi sağlıklı olacaksa o olsun, ikisinde de ısrar etmemek gerek..
Çok sevindim canım gözün Aydın :)Kixlar bniyiyimbebekte iyihastanedeyim dr yatis verdi
Benim annem direk sezeryan olur seninki diyor. Yaş 38 ya... Ama geçenlerde bir arkadaşının kızının (benim yaşımda) normal doğum yaptığını duyunca çok şaşırdı.şahsen bende çok diretmiştim normal diye ama sezaryan oldu malasef ve 2 ci acaba normal olurmu diye düşünürken sanırım çok zor o sancı ile ve ıkınma ile dikişlerin açılması çok olağan onun içindir ki Türkiyedeki dr lar bu riski göze alamıyor ben bile okadar çok normal doğum yanlısı olmama rağmen bu gerçeği düşündüğümde vazgeçiyorum.
Çok sevindik. Geçmiş olsun.Kixlar bniyiyimbebekte iyihastanedeyim dr yatis verdi
Çok sevindim canım gözün Aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?