nerde yaşıyorsunuz ki?Aynen bende öyle 3 sene doktorla uğraştım sonunda nasip oldu Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah
Ben daha keseyi görmedim burda doktorlar grevdeymiş nasıl bi yerse :)
2 hatfalıkken doktor çağırmıştı minicik birşey görünüyordu nokta kadar oymuş kesede ama net bişey görmedim daha
Aynen arkadasim 2.5 yillik evliyim ama tup bebek deneyimim bilr var insallah bu sefer Rabbim kucagimiza aldirir meleklerimizianlıyorum kardeşim kolay değil hele benim gibi seneler sonra bulduysan... :)
endişe etmeyin müsterih olun Rabbim ol der oluverir, olmayacaksa da kimse olduramaz.. bolca dua edin dinlenin :)teşekkür ederim canım korkuyo insan bunca seneden sonra işte
darısı basıma bende hayırlısıyla bi görsem :)Kanamam olunca doktor 2 gun sonra gel hcg artışına bakalım demisti. 2 gunde 732 den 1917 ye cikmis cok iyi dedi. Yine de her ihtimale karşı 2 hafta daha kullan progestani dedi. Emin olmak için alttan muayene de yapti. Kesemizi cok net gorebildik şükürler olsun
Bende daha goremedim.. insaallahh hepimiz hayirli haberlerle geliriz kizlar.. bebeklerimiz Allaha emanet..darısı basıma bende hayırlısıyla bi görsem :)
Fransada malesefnerde yaşıyorsunuz ki?
kaç haftalikken cnimkızlarrrrrrrrrrr ilk aşermemi yaşamaktayım :) çok değişik birşey. gece uykudan uyandım ve kavun istedim :))) şuan eşim dışarıda kavun arıyor :)))) hayırlısı :))))
Cnm benimde öyle yerleştiği için bence bide yemeklerden sonra midem yanıyor fena haldearkadaşlar kasıklarıma hala sancı giriyor size de oluyor mu korkuyorum midem de sürekli rahatsız
Bütün bu söylediklerinin hepsi bende var cnm artı olarak mide yanması göğüs hassasiyetiaranızda yeni hamile olup sanki adet olacakmış gibi sancılanan var mı arkadaşlar. bi de bel sırt ağrısı şikayeti olan.
hmm. gurbetçisin yani. kendine dikkat et kardeşim.iki kat zorlaşıyodur herhalde memleketten uzak olunca daFransada malesef
buldu mu peki canim esin...bu arada mide bulantin var mi...6. haftama girdiğimde cnm :)
hosbulduk canim...nasil gidiyor hamislik...esine soyledin mi bu arada...Slm canlar geçmişî okumadan slm vereyim dedim . Geçmişi okuyup geliyorum
hadi gozun aydin canim masallah darisi kalp atislarina...bu arada kac mm.olmus kese ayrica yolk sactan bahsetti mi canimMerhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi cok sukur Rabbime hersey yolunda kesemizi gorduk doktor cok iyi dedi gelisimi hatta haftasindan daha buyuk masallah dedi.iki hafta sonra gidicez kalp atisi icin.tahlil falan yapmadi ama diger kontrole ac gel dedi.benden haberler boyle.icim cok eahatladi ama.
Ben İstanbul mecidiyeköydeyim burda epey kar var hiç durmadı nerdeyse inşallah durur cumA doktora gidicem bendekizlar istanbulda dogru duzgun kar yok ama okullar tatil..istanbulda olan var mi aramizda...
Söylemedim henüz ayışığı ne olur dua edin bir problem çıkmasınhosbulduk canim...nasil gidiyor hamislik...esine soyledin mi bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?