inşallah :) adet tarihinde ögrendigim için biraz yüksek gibi geldi ama evet yumurtlama dönemimden 4 gün önce başladı yumurtlama belirtilerimErken yumurtlamis olabilirsin...ben tedaviyle hamile kaldim ilk kana gectigi gun ogrendim sanirim...iki gundr bir iki kati artmasi lazim degerimiz benimki 20 idi iki gun sonra 38 oldu yarin yine bakilcak insallah 80 olmustur
Memnun degilseniz bastan degistirmeniz en iyisi tabi...hangi ildesinizbenim de adet tarihimden 2 gün sonra 558.60 dı. 25 günde bir adet olduğum için gayet normal dedi dr ama dr umu değiştiricem. hakkında çok çok iyi şeyler okumadım internetten. bakalım
benimde gittigim bi doktor vardı onu hiç önermediler bende degiştirdim bencede baştan degiştirbenim de adet tarihimden 2 gün sonra 558.60 dı. 25 günde bir adet olduğum için gayet normal dedi dr ama dr umu değiştiricem. hakkında çok çok iyi şeyler okumadım internetten. bakalım
canim arada bende de oluyor sanirim normal bir durum asiri olmadigi surece...midem rahatsiz derken bulantin mi var....arkadaşlar kasıklarıma hala sancı giriyor size de oluyor mu korkuyorum midem de sürekli rahatsız
Memnun degilseniz bastan degistirmeniz en iyisi tabi...hangi ildesiniz
benimde kasıklarıma agrı giriyo ama şiddetli olmadıkca korkacak bişey yok diye biliyorumarkadaşlar kasıklarıma hala sancı giriyor size de oluyor mu korkuyorum midem de sürekli rahatsız
arkadaşlar kasıklarıma hala sancı giriyor size de oluyor mu korkuyorum midem de sürekli rahatsız
amin insallah. bugunu kadar olacak mı diye telaşlanıyodum şimdi de her sey yolunda gidecek mi diye.... cuma ultrasan var umarım keseyi de görürüm de bi nebze rahatlarım......Hoşgeldiniz yeni anne adayları :)
Rabbim doğdukları günü görmeyi de nasip etsin bizlere.
benim de belim ağrıyor bu çok normal.. regl belirtileri uzun süre devam eder endişelenmeyin..aranızda yeni hamile olup sanki adet olacakmış gibi sancılanan var mı arkadaşlar. bi de bel sırt ağrısı şikayeti olan.
teşekkür ederim canım korkuyo insan bunca seneden sonra iştebenim de belim ağrıyor bu çok normal.. regl belirtileri uzun süre devam eder endişelenmeyin..
Insallah bu doktorda hersey yolunda gider yeni dr arayisina girmezsinistanbul bahçeşehirdeyim. bahçeşehirde bir dr a gittim 2 kere. ne bir bilgilendirme ne başka şey. sadece sağlıklısın dedi 10 gün sonra tahlil isticem dedi o kadar. şimdi avcılar hospital da bir dr önerdi arkadaşlarım. o dr da çok yoğunmuş ama bakalım randevuyla gidicem. o da olmazsa başka dr. en baştan doktorumu bulmam lazım.
Ayni korku bendede var...doktorum brtahcg takibine gerek duymadi ama ben takip edicem kuskularim korkum gecmiyo...bende inanamiyanlardanim hala hamile oldugumateşekkür ederim canım korkuyo insan bunca seneden sonra işte
anlıyorum kardeşim kolay değil hele benim gibi seneler sonra bulduysan... :)Ayni korku bendede var...doktorum brtahcg takibine gerek duymadi ama ben takip edicem kuskularim korkum gecmiyo...bende inanamiyanlardanim hala hamile olduguma
amin insallah. bugunu kadar olacak mı diye telaşlanıyodum şimdi de her sey yolunda gidecek mi diye.... cuma ultrasan var umarım keseyi de görürüm de bi nebze rahatlarım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?