• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Erken yumurtlamis olabilirsin...ben tedaviyle hamile kaldim ilk kana gectigi gun ogrendim sanirim...iki gundr bir iki kati artmasi lazim degerimiz benimki 20 idi iki gun sonra 38 oldu yarin yine bakilcak insallah 80 olmustur
inşallah :) adet tarihinde ögrendigim için biraz yüksek gibi geldi ama evet yumurtlama dönemimden 4 gün önce başladı yumurtlama belirtilerim

benim de adet tarihimden 2 gün sonra 558.60 dı. 25 günde bir adet olduğum için gayet normal dedi dr ama dr umu değiştiricem. hakkında çok çok iyi şeyler okumadım internetten. bakalım

benim de adet tarihimden 2 gün sonra 558.60 dı. 25 günde bir adet olduğum için gayet normal dedi dr ama dr umu değiştiricem. hakkında çok çok iyi şeyler okumadım internetten. bakalım
Memnun degilseniz bastan degistirmeniz en iyisi tabi...hangi ildesiniz

benimde gittigim bi doktor vardı onu hiç önermediler bende degiştirdim bencede baştan degiştir

yarın da devletten bi doktora gideceğim tahliller için yarın 5. haftamız doluyor belki de atar :)

arkadaşlar kasıklarıma hala sancı giriyor size de oluyor mu korkuyorum midem de sürekli rahatsız

Memnun degilseniz bastan degistirmeniz en iyisi tabi...hangi ildesiniz

istanbul bahçeşehirdeyim. bahçeşehirde bir dr a gittim 2 kere. ne bir bilgilendirme ne başka şey. sadece sağlıklısın dedi 10 gün sonra tahlil isticem dedi o kadar. şimdi avcılar hospital da bir dr önerdi arkadaşlarım. o dr da çok yoğunmuş ama bakalım randevuyla gidicem. o da olmazsa başka dr. en baştan doktorumu bulmam lazım.

arkadaşlar kasıklarıma hala sancı giriyor size de oluyor mu korkuyorum midem de sürekli rahatsız

Aynı şey bende de var özellikle aksamlari kasiklarim ağrıyor. Pazartesi gittigimde doktoruma sormuştum çok şiddetli olmadığı sürece normal dedi. Midem de dünden beri bi garip bulanıyor desem değil ama beni rahatsız ediyor

aranızda yeni hamile olup sanki adet olacakmış gibi sancılanan var mı arkadaşlar. bi de bel sırt ağrısı şikayeti olan.

aranızda yeni hamile olup sanki adet olacakmış gibi sancılanan var mı arkadaşlar. bi de bel sırt ağrısı şikayeti olan.
benim de belim ağrıyor bu çok normal.. regl belirtileri uzun süre devam eder endişelenmeyin..

istanbul bahçeşehirdeyim. bahçeşehirde bir dr a gittim 2 kere. ne bir bilgilendirme ne başka şey. sadece sağlıklısın dedi 10 gün sonra tahlil isticem dedi o kadar. şimdi avcılar hospital da bir dr önerdi arkadaşlarım. o dr da çok yoğunmuş ama bakalım randevuyla gidicem. o da olmazsa başka dr. en baştan doktorumu bulmam lazım.
Insallah bu doktorda hersey yolunda gider yeni dr arayisina girmezsin

teşekkür ederim canım korkuyo insan bunca seneden sonra işte
Ayni korku bendede var...doktorum brtahcg takibine gerek duymadi ama ben takip edicem kuskularim korkum gecmiyo...bende inanamiyanlardanim hala hamile olduguma

merhabaaa herkesleree bende eylül annesi olucam inşallaaahhh.
iki gün önce keseyi gördük 4+6 yız, şuan herşey yolunda çok şükürr şimdide kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum:)

Ayni korku bendede var...doktorum brtahcg takibine gerek duymadi ama ben takip edicem kuskularim korkum gecmiyo...bende inanamiyanlardanim hala hamile olduguma
anlıyorum kardeşim kolay değil hele benim gibi seneler sonra bulduysan... :)

amin insallah. bugunu kadar olacak mı diye telaşlanıyodum şimdi de her sey yolunda gidecek mi diye.... cuma ultrasan var umarım keseyi de görürüm de bi nebze rahatlarım......

Aynen bende öyle 3 sene doktorla uğraştım sonunda nasip oldu Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah
Ben daha keseyi görmedim burda doktorlar grevdeymiş nasıl bi yerse :)
2 hatfalıkken doktor çağırmıştı minicik birşey görünüyordu nokta kadar oymuş kesede ama net bişey görmedim daha

Ha bi de bende öyle adet sancısı oldu ki dedim bu kez de olmadı sanırım ama hamileymisim..
Doktor bebek rahime tutunduğu için oluyor normal dedi

Back