• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yok canim hicbir test istemedi sadece 10 gun sonra gel...ya aslinda ben devlet hastanesine gittim benim asil doktorum riskli gebelik uzmani ona hemen gitmedim bundan sonraki kontrolumde ona gidecegim insallah...devletteki doktorlari biliyorsun hepsi cok ilgili olmuyor...peki sana balik yagi hapi ne yazdi canim

ben et balık türü yemedgm için canım hamilelk de bi ay önce de gttmde dr vermişti omega ondan var elimde içiyorum

Selam kizlar öncelikle insallahh hepimiz sağlikli bi gebelik geciciriz ve yavrularimizi kucagimiza aliriz Allahin izniyle.. ben kan tahlilerimi saglik ocaginda yaptirdim cumada ilk kontrolum var oradaki kadin dogumcuya göstericem yalniz folatim yuksek 25 cikti. Kullandigim demir hapinin icinde folicasitte var. Doktor ayriyetten kullanmana gerek yok dedi zaten yuksek. Umarim yuksekligi problem olmaz cuma gunu gidicinde sorucam kadin dogumcuya. Buarada yarindami okullar tatil istanbulda.
evet tatil...gebeliginiz hayirli olsun benim de folik asit 25 cikmisti dr.sorun olmaz dedi...dr.a sordugunuzda sonucunu yazarsaniz sevinirm...

evet tatil...gebeliginiz hayirli olsun benim de folik asit 25 cikmisti dr.sorun olmaz dedi...dr.a sordugunuzda sonucunu yazarsaniz sevinirm...
Çok tsk.ederim canim.. sonuclarida yazarim insallah şu cuma bi gelse,ama bekleyince cok uzun geliyo hersey..

Benim doktorum hiç tahlil istemedi kızlar. Bir önceki ay hamile kalamıyorum diye gittiğimde tam kan sayımı ve bikaç hormon tahlili götürmüştüm.şimdi hamileyim diye gittiğimde sordum herhangi bir test istemeyecek misiniz diye gerek yok dedi.bu arada sağlık ocağına hiç gitmedim.oradaki doktor hangi testleri yapıyor

Benim doktorum hiç tahlil istemedi kızlar. Bir önceki ay hamile kalamıyorum diye gittiğimde tam kan sayımı ve bikaç hormon tahlili götürmüştüm.şimdi hamileyim diye gittiğimde sordum herhangi bir test istemeyecek misiniz diye gerek yok dedi.bu arada sağlık ocağına hiç gitmedim.oradaki doktor hangi testleri yapıyor
Canim saglik ocagina gittigim gebelik tahlili istiyorum dedimm. Zaten doktor isaretledii tam kan sayimi,Tsh tsh3 tsh4 magnezyum demir depolari,kalsiyum,potasyum,sodyum,folat,beta hcg,gebelik sekeri,bide hepatitler.. hatirladigim bunlar..

Canim saglik ocagina gittigim gebelik tahlili istiyorum dedimm. Zaten doktor isaretledii tam kan sayimi,Tsh tsh3 tsh4 magnezyum demir depolari,kalsiyum,potasyum,sodyum,folat,beta hcg,gebelik sekeri,bide hepatitler.. hatirladigim bunlar..
Teşekkür ederim canım.ben de gideyim o zaman en kısa zamanda. Aile hekimine haber verilmesi gerektiğini biliyorum.böyle takip ediyorlarsa çok iyi.

selam kızlar.. ben 2014 eylül annesiyim. çok güzel bi duygu sizi görüncw ogünlerimi hatırladım. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. hamilelik çok güzel çok özel bi duygu. bazen özlüyorum o günlerimi de.

merhabalar,
ben de muallakta olanlardanım. belirtilerin çoğunu yaşıyorum. sat 8 aralık, yarın olmasını bekliyorum ama hiçbir belirti yok. normalde adetten 5 gün önce akıntım başlardı, o da yok. bu ay korunmayı bıraktık gibi oldu. yarın sabah kan tahlili yaptırmayı planlıyorum, umarım netleşir de bu stresten kurtulurum. size sormak istediğim dün hamilelik testi alırken folik asit de aldım eczaneden. bu akşamdan kullanmaya başladım varsa fayda etsin diye. sizler folik asit kullanıyor musunuz? geç mi kaldık acaba, gebelikten bikaç ay önce kullanmak gerekiyormuş sanırım. hoş daha benim gebe olduğum belli değil neyi dert ediyorum. umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize. ben de bu gece sabırsızlıktan ölmezsem yarın hayırlı bir haber almayı umuyorum.

Canım hayırlı olsun tebrikler Allah Sağlıcakla doğmasını da nasip etsin.. Ben direk söyledim senin yaşadıklarını yaşadığım için fazla bağlanma ama ben hamileyim dedim ne kadar bağlanma desende onlar senden daha çok umutla bekliyorlar Allah yardımcımız olsun
Amin sizinde..senindemi düşük tehliken var.

merhabalar,
ben de muallakta olanlardanım. belirtilerin çoğunu yaşıyorum. sat 8 aralık, yarın olmasını bekliyorum ama hiçbir belirti yok. normalde adetten 5 gün önce akıntım başlardı, o da yok. bu ay korunmayı bıraktık gibi oldu. yarın sabah kan tahlili yaptırmayı planlıyorum, umarım netleşir de bu stresten kurtulurum. size sormak istediğim dün hamilelik testi alırken folik asit de aldım eczaneden. bu akşamdan kullanmaya başladım varsa fayda etsin diye. sizler folik asit kullanıyor musunuz? geç mi kaldık acaba, gebelikten bikaç ay önce kullanmak gerekiyormuş sanırım. hoş daha benim gebe olduğum belli değil neyi dert ediyorum. umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize. ben de bu gece sabırsızlıktan ölmezsem yarın hayırlı bir haber almayı umuyorum.
İnşallah bebişin vardır iyi haberlerini duyarız. Bende dün netlestirdim bebişimi ama ondan önceki gece stresten sabahladim

Gunaydin arkadaslar Allah nasip ederse bende eylul annesi olacagim dun kan verdim 190,76 cikti sonucum yarin tekrar verecegim adet tarihim 9 ocak cuma ins. Katlanir degerim

Çok tsk.ederim canim.. sonuclarida yazarim insallah şu cuma bi gelse,ama bekleyince cok uzun geliyo hersey..
sorma canim o bekleyisler hic bitmiyor biri gidiyor biri geliyor...guzel sonuclar almaniz dilegiyle....

Günaydın kızlar bugün doktora gidecektim ama kardan çıkamıcam cuma çıkabilirim inş.

Gunaydin kizlar...
Dun betahcgme tekrar bakildi sukur iki kati artmis 38 olmus :) ultrasonda gozukmedi cok yeni oldugu icin...iki hafta sonraya randevu verdi doktorum insallah ozaman keseyi gorurum

günaydın arkadaşlar bende dün ögrendim sat tarihim 6 aralık dün kan testinde beta hcg 654 çıktı normalmi sizce

Erken yumurtlamis olabilirsin...ben tedaviyle hamile kaldim ilk kana gectigi gun ogrendim sanirim...iki gundr bir iki kati artmasi lazim degerimiz benimki 20 idi iki gun sonra 38 oldu yarin yine bakilcak insallah 80 olmustur

Back