• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Amin sizinde..senindemi düşük tehliken var.
Benimki kimyasal gebelikmiş halk dilinde yalancı gebelik şuan acildeyim kanamam oldu kese yok dedi doktor idrarda çıkar kanda da çıkar ama gebelik oluşmadan sessiz düşük olur hamile olarak bile sayılmıyomuş... Üzülmedim Allah sizinkileri size bağışlasın ben Çalışmalara devam edeyim ;)

Çok geçmiş olsun. inşallah hersey gonlunuzce olur ve istediğiniz zaman bebeginize kavusursunuz.

Benimki kimyasal gebelikmiş halk dilinde yalancı gebelik şuan acildeyim kanamam oldu kese yok dedi doktor idrarda çıkar kanda da çıkar ama gebelik oluşmadan sessiz düşük olur hamile olarak bile sayılmıyomuş... Üzülmedim Allah sizinkileri size bağışlasın ben Çalışmalara devam edeyim :KK66:
Geçmiş olsunnn cok

Benimki kimyasal gebelikmiş halk dilinde yalancı gebelik şuan acildeyim kanamam oldu kese yok dedi doktor idrarda çıkar kanda da çıkar ama gebelik oluşmadan sessiz düşük olur hamile olarak bile sayılmıyomuş... Üzülmedim Allah sizinkileri size bağışlasın ben Çalışmalara devam edeyim :KK66:
. Rabbim hakkinızda hayırlısını nasip etsin herkese inşallah .insan hevesleniyor.bendr boş gebelik geçirdim üzülmedim dedim çevreme sma içim kötü olmuştu.sadece eşimle dertleşmiştim.şimdi tekrar hamileyim inşallah nasip olur kucağıma sağlığıyla almak.sizde inşallah tekrar hamile kalıcaksınjz.ama bi daha hamile kaldığınızda doktorunuza bu durumu da anlatın.geçmiş olsun

her an dua ediyorum hepimiz için odadan odaya geçerken yatarken kalkarken Allah hepimize nasip etsin anneliği

Benimki kimyasal gebelikmiş halk dilinde yalancı gebelik şuan acildeyim kanamam oldu kese yok dedi doktor idrarda çıkar kanda da çıkar ama gebelik oluşmadan sessiz düşük olur hamile olarak bile sayılmıyomuş... Üzülmedim Allah sizinkileri size bağışlasın ben Çalışmalara devam edeyim ;)
Çok geçmiş olsun arkadaşım ya peki kan da baktırmışmıydın sen ?

hayatım boyunca gazım olmadı bu kadar. 2 dk da bir gazım oluyor, böyle birsey yokkkk. benim gibi gazman var mı :)

Canım çok üzüldüm. Allah tekrardan hamile kalmayı ve sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.

Cnm hayırlısı olmuştur inşallah, gelmek için en doğru zamanı bekliyodur biz geçen ay çok ciddi denedik olmadı, bu ay sadece bir kere oldu, o da yumurtlama dönemi diil hemen adetten sonra, herşey Allah'tan

Kızlar mercimek, fasulye, nohut falan inanılmaz gaz yapıyor, çok abartmamak lazım gaviscon şurup biraz rahatlatıyo neyse ki

Hergün deli gibi bu gebelik haftasının özelliklerini okuyorum, ilk de değil ama insan nasıl merak ediyo size de oluyo mu mesela bugün sanki göbek bağı oluşuyormuş gibi bi karıncalanma bile hissettim karnımda

Canım çok üzüldüm. Allah tekrardan hamile kalmayı ve sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.
Teşekkürler arkadaşlar sat 4 aralıktı aşağıdan ultrasyonla baktı kese yok dedi kanda 151,3 çıktı kanaman devam ederse gel dedi 2 gün sonra tekrar kan verecem değer düşerse kimyasal gebelikmiş Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin daha önce düşük yapmıştım zaten alıştım doktor bana erkekleri düşürüyorsun dedi vücudun y kromozonunu kabul etmiyor dedi.. Eşime dedim ki lütfen artık x yolla bana ;) Allah sizlere sağlık sıhhat versin herşeyin bir vakti zamanı varmış.

Teşekkürler arkadaşlar sat 4 aralıktı aşağıdan ultrasyonla baktı kese yok dedi kanda 151,3 çıktı kanaman devam ederse gel dedi 2 gün sonra tekrar kan verecem değer düşerse kimyasal gebelikmiş Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin daha önce düşük yapmıştım zaten alıştım doktor bana erkekleri düşürüyorsun dedi vücudun y kromozonunu kabul etmiyor dedi.. Eşime dedim ki lütfen artık x yolla bana ;) Allah sizlere sağlık sıhhat versin herşeyin bir vakti zamanı varmış.

Rabbim gönlünüze göre, hayırlısını versin inşallah..

Bende daha hâlâ dr'a gitmeyenlerdenim.. Gaz bendede oluyo, kızıma hamileyken yürümeye korkardım, şimdi hamile olduğumu unutuyorum nerdeyse.. Kızım 2 yaşında 12 kg, günün 24 saatinin en az 5 saati kucagimda, otururken hep kucagimda:) gece uykuları hâlâ düzensiz, sı k sık uyaniyo, emiyo, inşallah bu hafta biraktirmayi düşünüyorum:( yani gece gündüz çok yoruluyorum ole dinlemeye pek vaktim olmuyo, şu bi haftadır günlük 3-4 saatlik uykuyla duruyorum, bugunumuze şükür.. Hâlâ hangi dr'a gideceğim konusunda bi fikrim yok :/ Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..

Ya kızlar merhaba öncelikletalık fln hamileyim hiç bir kötü durum yok ama insanlar açıkcası biraz korkutuyor konuşmalarıyla size sorum su bn hiç ayaklarımı kaldırıp dinlenmedim çok yürüdüm faln filan kötü bişey olur diye korkuyorum
Ben ilk haftalarda cok kosturdum saga sola uzandim ve kanamam oldu. Progestan kullanıyorum bu yuzden..yormamalisin kendini dikkat et

Back