2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Söylemedim henüz ayışığı ne olur dua edin bir problem çıkmasın
ay canım olmaz insallah ne demek ya herkes kendi nasıbıyle nefesiyle gelir...Rabbim yardımcın olsun meleğini korusun...esin de insallah düşündüğünün tersine olumlu karşılar canım...

Ben İstanbul mecidiyeköydeyim burda epey kar var hiç durmadı nerdeyse inşallah durur cumA doktora gidicem bende
bu gidişle sanırım yarın da okullar olmaz...ben de cuma dr.a gitmem lazım iğne ve ilaç yazdırmam gerekiyor inşallah o zamana kadar düzelir ama kar fena yağdı...

hmm. gurbetçisin yani. kendine dikkat et kardeşim.iki kat zorlaşıyodur herhalde memleketten uzak olunca da
Şimdilik pek bi zorluk yok ama olacak sanırım.. Halsizlik bulantı başladı hafiften
Eşim yapıyor alışverişi felan ben ağır iş yapmıyorum bitek
Allah herkesin yardımcısı olsun

anlıyorum kardeşim kolay değil hele benim gibi seneler sonra bulduysan... :)
Canim tedaviyle mi oldu. Benimde uc bucuk sene olmadi. Ameliyat asilama tup bebek olmadi derken Rabbim mucizemizi verdi. Yeni yila 3 gun kala idrar testi ile öğrendim. Biz isteyince degilmis Rabbim istayince nasip oluyormus cok guzel bi duygu Allah her kadina nasip etsin ins

Hayırlı olsun canım.İnşallah kalp atışınıda duyarsın.Bende kalp atışını duymak içingün sayıyorum,haftaya gidicem kısmetse.Biraz korkuyorum duyamazsam diye hep içimde bir şüphe Allah yardım etsin inşallah amin.

kızlar bugun ılk dr muaynemızı olduk haftaya bekleyıp gıdecektım ıkısı bır aada olsun dıye ama adet yerını bulsun once kese sonra kalp atısı gorelım dıye keseyı gorduk bugun sukur rahmın ortasında guzel bır yere yerlesmıs folıc asıt kulanmaya devam dedı 11ml sanırım benım gordugum kadarıyla sukur her anıma oyle

Çok sevindim canım Allah hayırlısı ile sağ dalim kucağına aldırsın inş. Kaç cm olmuş bebiş

darısı basıma bende hayırlısıyla bi görsem :)
Inşallah görürsünüz kızlar. Alttan muayeneyi de ben sevmiyorum. Ultrasonla ustten bakmadan daha kesin sonuc veriyor ama. Bende 3 gun once kanama olmuştu. O yuzden emin olmak istedi sanırım. Şükürler olsun atlatyim cok stresli 3 gun gecirdim

Sizin de ayaklarınız usuyor mu ben donuyorum. Bir türlü isinamiyorum. Ksn değerlerim iyiymiş halbuki . Bir de şu halsizlik beni mahfetti. Başım da ağrıyor

bütün gün midem bulandı acıktığım anda başlıyor..berbat bişey..bugün devlet hastanesindeki doktora gittim tahliller için yarın sonuçları alıp özeldeki doktoruma gideceğim.belki bir umut kalp atışlarını da görürüm :) bu arada müzik dinletmeye devam bugün Vivaldi var menüde

Bende cmt günü gidicem kontroleee kalp atışlarını umarımmm duyabilirim cok heyecanlıyım gunler gecmıyo

Ya kızlar merhaba öncelikle B'nde üç haftalık fln hamileyim hiç bir kötü durum yok ama insanlar açıkcası biraz korkutuyor konuşmalarıyla size sorum su bn hiç ayaklarımı kaldırıp dinlenmedim çok yürüdüm faln filan kötü bişey olur diye korkuyorum

Siz kötü bir duruma sebep vermemek i
İçin özel birşeyler yapıyormusunuz ?

gozun aydin canim ne guzel haberler aliyoruz...benim de mercimegimin kesesi11 mm cikmisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…