- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
ay canım olmaz insallah ne demek ya herkes kendi nasıbıyle nefesiyle gelir...Rabbim yardımcın olsun meleğini korusun...esin de insallah düşündüğünün tersine olumlu karşılar canım...Söylemedim henüz ayışığı ne olur dua edin bir problem çıkmasın
bu gidişle sanırım yarın da okullar olmaz...ben de cuma dr.a gitmem lazım iğne ve ilaç yazdırmam gerekiyor inşallah o zamana kadar düzelir ama kar fena yağdı...Ben İstanbul mecidiyeköydeyim burda epey kar var hiç durmadı nerdeyse inşallah durur cumA doktora gidicem bende
buldu mu peki canim esin...bu arada mide bulantin var mi...
Şimdilik pek bi zorluk yok ama olacak sanırım.. Halsizlik bulantı başladı hafiftenhmm. gurbetçisin yani. kendine dikkat et kardeşim.iki kat zorlaşıyodur herhalde memleketten uzak olunca da
Canim tedaviyle mi oldu. Benimde uc bucuk sene olmadi. Ameliyat asilama tup bebek olmadi derken Rabbim mucizemizi verdi. Yeni yila 3 gun kala idrar testi ile öğrendim. Biz isteyince degilmis Rabbim istayince nasip oluyormus cok guzel bi duygu Allah her kadina nasip etsin insanlıyorum kardeşim kolay değil hele benim gibi seneler sonra bulduysan... :)
Hayırlı olsun canım.İnşallah kalp atışınıda duyarsın.Bende kalp atışını duymak içingün sayıyorum,haftaya gidicem kısmetse.Biraz korkuyorum duyamazsam diye hep içimde bir şüphe Allah yardım etsin inşallah amin.Merhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi cok sukur Rabbime hersey yolunda kesemizi gorduk doktor cok iyi dedi gelisimi hatta haftasindan daha buyuk masallah dedi.iki hafta sonra gidicez kalp atisi icin.tahlil falan yapmadi ama diger kontrole ac gel dedi.benden haberler boyle.icim cok eahatladi ama.
Çok sevindim canım Allah hayırlısı ile sağ dalim kucağına aldırsın inş. Kaç cm olmuş bebişMerhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi cok sukur Rabbime hersey yolunda kesemizi gorduk doktor cok iyi dedi gelisimi hatta haftasindan daha buyuk masallah dedi.iki hafta sonra gidicez kalp atisi icin.tahlil falan yapmadi ama diger kontrole ac gel dedi.benden haberler boyle.icim cok eahatladi ama.
Yolk sactan bahsetmedi kac mm oldugunuda bilmiyorum canim ultrason kagidinda yazarmi?hadi gozun aydin canim masallah darisi kalp atislarina...bu arada kac mm.olmus kese ayrica yolk sactan bahsetti mi canim
Vallahi canim bilmiyorum ultrason kagidina baktim simdi 1.54 cm yaziyor o mu bilmiyorum ama.Çok sevindim canım Allah hayırlısı ile sağ dalim kucağına aldırsın inş. Kaç cm olmuş bebiş
Inşallah görürsünüz kızlar. Alttan muayeneyi de ben sevmiyorum. Ultrasonla ustten bakmadan daha kesin sonuc veriyor ama. Bende 3 gun once kanama olmuştu. O yuzden emin olmak istedi sanırım. Şükürler olsun atlatyim cok stresli 3 gun gecirdimdarısı basıma bende hayırlısıyla bi görsem :)
tamam canim 15 mm olmus bebis ne guzel masallah...Vallahi canim bilmiyorum ultrason kagidina baktim simdi 1.54 cm yaziyor o mu bilmiyorum ama.
gozun aydin canim ne guzel haberler aliyoruz...benim de mercimegimin kesesi11 mm cikmisti...kızlar bugun ılk dr muaynemızı olduk haftaya bekleyıp gıdecektım ıkısı bır aada olsun dıye ama adet yerını bulsun once kese sonra kalp atısı gorelım dıye keseyı gorduk bugun sukur rahmın ortasında guzel bır yere yerlesmıs folıc asıt kulanmaya devam dedı 11ml sanırım benım gordugum kadarıyla sukur her anıma oyle
canim hayirli olsun bebis...ani hareketlerden kaciniyorum ve agir isler yapmamaya ozen gosterip cok ayakta kalmamaya calisiyorum...ama hepsi kismet tabii ki...Siz kötü bir duruma sebep vermemek i
İçin özel birşeyler yapıyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?