2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar benim gibi olan var mı
2 güne kadar gobegim yaniyordu göbeğim açık yatiyordum.Ama 2 gündür bildiğin buz gibi

Yok canım o durum bizde ama ben ankara dayim ev sıcak oluyor kombiyi bi haftadir yakmiyorz bazen yatakda bende üstünü acasim geliyor daralıyor m
hormonlar dandir

Ins canım ya hormonlar dir korkuyorum bazen ev kaloriferi sıcak neden göbeğim çok soguk

Benim kasik agrisindan yuruyusum değişti gecen bi avm gitmistik esim diyor şimdiden yürüyüş değişti penguen moduna bağladım
hakkimzda hayrlisi.
birde ben skolyoz hastasiyim hamilelik de omurga ya baski arttığı icin egrilik artıyor diyolar benim agrilarim da bel agrilarim
gecmis olsun canim bel agrisi da zordur...onceden avm ye girip saatlerce dolasirdim ama simdi avm ye gittigim yok butun kokular midemi bulandiriyor...

B
10. ve de 11. haftadaki arkadaşlar bulantılarınız azaldı mı biraz.ben çook kötü durumdayım,resmen gün sayıyorum ;( bazen ağlamayasım bile geliyor.ikinci hamileliğim ama ilkinde o kadar rahattımki şimdi bu çok fena....10. haftalarda azalır deniyor ama sizin bulantılarınız belirgin bir azalma oldu mu.
bende 10 haftayı yeni bitirdim bulantılarım azaldı şükür inşallah sizinkide kalmaz.Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim de bel ve sırtım ağrıyordu şimdi daha bi arttı süreç ilerleyip kilo aldıkça ne yapcaz diye korkuyorum.. bir de hamile olduğumdan beri göz altlarım şiş gibi çökmüş gibi hasta gibi bi değişik görünüyor hamilelikten mi bilemedim ama aynaya baktıkça moralim bozuluyor

Kızlar ya ben inanılmaz halsizim, yataktan kalkiyorum kahvalti yapip tekrar yatiyorum. Baska hicbirseyim yok. Ne bulanti ne baska bisey. Uyku ve halsizlik... Benim gibi olan var mi?

İnşallah gecer bu halimiz. Hafta ici calisip eve gelir gelmez yatiyorum. Haftasonu yataktan hic cikamiyorum.
Normal cnm bende ilk gebeliğimde çalışıyordum eve gelir gelmez uyuyordum geçiyor ama sonra normale dönüyorsun en rahat dönemde 6 cı aya kadar. Uyu bol bol tadını çıkar boşver.

çalışan çalışmayan ilk bebeğine hamile tüm arkadaşlara booolca uyumalarını tavsiye ederim ikincide isteseniz de dinlenmek imkansız.. evde bir ufaklık varsa (2-3 olanlara Allaha yardım etsin diyorum) işten gelince tüm vaktinizi ona ayırmak zorundasınız. ben oğlumda akşam 7de uyuyakalırdım şimdi nerdeee, ölüyorum uykusuzluktan ama yatamıyorum, eşim ilgilense bile ben olmadan olmuyor

ilk hamilelik herzaman daha kolay.İlkinde yine midem fenaydı ama yatıyordum yatabiliyordum :) Şimdi oğlum var yatmak pek mümkün olmuyor.Babası ilgilense oyalansa bile yemeği çamaşırı ve illa aradığı anne sevgisi :KK22: sebeplerinden dolayı ayaktayım.
Bir sorum var ilki sezaryen olup ikincisini normal doğum yapmak isteyen var mı grupta?

B

bende 10 haftayı yeni bitirdim bulantılarım azaldı şükür inşallah sizinkide kalmaz.Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bende 10. haftadayım ama bulantılarda bi azalma yok.Benim ilk hamileliğimde de çok bulantım vardı.O zamanda hiç azalmadı ama 14 ya da 15. haftada birden kesilmişti.mucize gibi :) Yine bekliyorum

Vallah dr dinlen fazla bişey yapma deyince çok dikkat ediyorum bende abarttımmı bilmiyorum ama diğer kontrol e kadar dikkat kesinlikle sende öyle yap bi can getiricez dünyaya ne bilim kontrollü olmakta fayda vardır.
Benim de randevum 10 gün sonra... O zamana kadar dikkat edeceğim evde de işte de.

Bende aynı durumdayım canım yaa dünden beri artık ped kullanıyorum. Günlük ped işimi görüyordu şimdi normal pedin ortası avuç içinin tamamı büyüklüğünde alanı bir günde doluyor. Çok korkuyorum sonuçtan ama doktorum bişey yok korkma dedi diye sakin olmaya çalışıyorum. Bazıları 9 Ay'ı böyle geçiriyormuş :KK43:
Cnm bnmki sabah düştü galiba ,bişiy düştü vc ye ,birikmiş pıhtımıydı bebekmiydı bılmıyorum :(ağrımda vardı n baya ..ilkin yoktu sonraki kanamada başladı ağrı ..şimdi kanamam yok kahverengi şekilde ,ağrımda az aşırı değil ..ama galiba düşük yapıyorum :(sen benden etkilenme cnm ,

Be
Muayene de etti 4 gün önce gittiğimde bebekle ilgisi yok kanamanın dedi, rahim ağzında milyonlarca kılcal damar varmış onlar bazen tahriş, enfeksiyon vs. Olup kanama yapabiliyormuş Sabırla 10 gün sonraki randevumu bekliyorum artık. Acile de güvenmiyorum ben Yaşadığım ilçede oyüZden bebeğime zarar verecek bir ilaç verirler falan nolur nolmaZ. :KK43: doktorum sorun yok dediyse yoktur inşallah Rabbimin iZniyle
Bende bir ilçedeyım ve seni anlıyorum .cumrtsi pazar okadar sıkıntıki ,mübarek hepten kanamalarım hafta sonuna geliyor

Be

Bende bir ilçedeyım ve seni anlıyorum .cumrtsi pazar okadar sıkıntıki ,mübarek hepten kanamalarım hafta sonuna geliyor
Düşük çok ağrılı oluyormuş canım düşmemiştir Allah'ın izni ile inşallah ama niye oluyor bi anlasam:( keşke bulantım istifram olsa da bu olmasa diyorum :(

Back