2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
uyusam uyusam hep uyusam :KK36:heryerde yatak olsa içine girip uyusam :KK30:yorgunluk coookkkk fenaaa baska.bu arada kan degerim 10.5 doktr hamilelr için norml 4.ayda ilaca baslıcz dedı.
Canim benim degerim.12 idi demir hapi 2ay kadar kullandim doktorum gecen hafta. biraktirdi .. 5.ayda yeniden baslariz dedi. Bende tam bilemiyomkii..

Canim benim degerim.12 idi demir hapi 2ay kadar kullandim doktorum gecen hafta. biraktirdi .. 5.ayda yeniden baslariz dedi. Bende tam bilemiyomkii..
benim hep dusuk zatn akdeniz anemi taşıcılığım var norml yollarla yukselticem pekmez üzüm gibi

Kızlarr ikili tarama demişken, ikiz bekleyen var mı aranızda ben ikiz hamileyim ve doktorum ikili test yapalım 12.haftada dedi, biraz araştırdım kimisi diyor çogul gebelikte doğru sonuç alınamıyor kimisi diyor yaptırmak lazım..kafam karıştı
Benim bildigim cogul gebeliklerde 3 lu ve 4 lu tarama yapiliyor

Ağzın dualı olsun canım yaa inşallah bu bebek ömrümü yedi daha doğmadan :KK43: inşallah bizimki de öyle zararsız bir şeydir :KK43: istirahat da edemedim ben hiç mazeretim vardı bugünden itibaren Yatıp dinlencem mazeretim bugün sona erdi :) inşallah birer kanamalarım hayırlısıyla. Birde ben büyük konuştum bence Allah'ın gücüne gitti. Son adet oluşumda bu son olsun artık gelme nolur diye konuştum adetimle namazlarımı hep kulabilmenin hayalini yaşadım ama öyle olmuyomuş o işler demekki :)

dur bakalım insallah adet gibi bişi olsun da düşük olmasın Allah korusun arkadasım. dualarım sizlerle.. Allah hepimize yardım etsin korusun gözetsin insallah..

İnş gibidir cnm ..ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya ,demin eşim yemek yaptı şevkini kırmiyim diye yedim bi tabak ama midem bulanıyor halen :KK43:düşükten sonra mide bulanmaya devam edermi,

mide bulanmaz bence canım ya:( düşük müsük düşünme simdi hiç..insallah guzel haberlerinizi alırız..

İnş gibidir cnm ..ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya ,demin eşim yemek yaptı şevkini kırmiyim diye yedim bi tabak ama midem bulanıyor halen :KK43:düşükten sonra mide bulanmaya devam edermi,
Bnim önceki düşüklerimde bebeğimin kalbi durduğu anda bulantım Kesilmişti canm bilmiyorum herkeste aynı mı olur,mesela şuan benmde kanamam var ve benm bütün belirtileriim kesildi Allah'a emanetler endişe edip dahada kötü olmayalım

Sag selamet bir an once su 3 ay bi dolsa keske. Hepimiz her an acaba bebegimize bisey mi oldu diye dusunmekten cildircaz yoksa. dunden beri gecmeyen bi migrenim vardi az once bi minoset ictim basim gecti korkum basladi.

Kızlar az önce kızım salla diye tutturunca yarın saate yakın ayağında salladım.sizce sıkıntılı bi hareket mi.şancı filan olmadı ama korktum biraz.rahim baya hareket etmiş oldu.

Sag selamet bir an once su 3 ay bi dolsa keske. Hepimiz her an acaba bebegimize bisey mi oldu diye dusunmekten cildircaz yoksa. dunden beri gecmeyen bi migrenim vardi az once bi minoset ictim basim gecti korkum basladi.
Canım korkun minosetten mi.ben önceki hamileligimde baya kullanmıştım.şimdide bazen parol alıyorum zorda kalınca.kullanılabiliyo canım için rahat olsun.

Kızlar çoğumuzda bi tedirginlik var, lekelenmeler aksilikler sanki çok oldu bu grupta:( ben yarın Allah kabul ederse 3 Yasin okuycam bütün Eylül anneleri ve bebişlerine Allah sağlık sıhhat versin diye de dua edicem içinden gelip katılan olursa sevinirim herkese sevgiler❤️

Bnim önceki düşüklerimde bebeğimin kalbi durduğu anda bulantım Kesilmişti canm bilmiyorum herkeste aynı mı olur,mesela şuan benmde kanamam var ve benm bütün belirtileriim kesildi Allah'a emanetler endişe edip dahada kötü olmayalım
İnl cnm ..Rabbim hayırlısını versın inş ..daha önce düşükmü yaptın cnm ?

Kızlar çoğumuzda bi tedirginlik var, lekelenmeler aksilikler sanki çok oldu bu grupta:KK43: ben yarın Allah kabul ederse 3 Yasin okuycam bütün Eylül anneleri ve bebişlerine Allah sağlık sıhhat versin diye de dua edicem içinden gelip katılan olursa sevinirim herkese sevgiler❤️
Cidden ya herkeste kanama lekelenme :)Eylül'e hasmı acep ..bnm çok fena bugün herhalde düştü ..çok şiddetli kanamam oldu dün ,bu Sabah'ta bişiy düştü vc ye ..artık iyice alıştım ,bakalım yarın gidicem doktor kürtaj mı dicek yoksa mucize olup bebeği gorcekmiyız

İnl cnm ..Rabbim hayırlısını versın inş ..daha önce düşükmü yaptın cnm ?
Evet iki düşüğüm oldu önceden.7 haftalıktan kalpleri durdu,bende kan pıhtılaşması var hergün iğne vuruluyorum .o nedenle benm de bu haftam çok önemli aslında .,Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi

Kızlar az önce kızım salla diye tutturunca yarın saate yakın ayağında salladım.sizce sıkıntılı bi hareket mi.şancı filan olmadı ama korktum biraz.rahim baya hareket etmiş oldu.
Cnm içini sıkma boşuna ,bişiy olmamıştır ,iki sallamaya çocuk düşseydi

Evet iki düşüğüm oldu önceden.7 haftalıktan kalpleri durdu,bende kan pıhtılaşması var hergün iğne vuruluyorum .o nedenle benm de bu haftam çok önemli aslında .,Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi
İnş cnm. ,kendilerımı düştü yoksa kürtajı oldun ,ya ben düşükmü yaptım sabah acaba ?of ,yarın görücez bakalım

Cidden ya herkeste kanama lekelenme :)Eylül'e hasmı acep ..bnm çok fena bugün herhalde düştü ..çok şiddetli kanamam oldu dün ,bu Sabah'ta bişiy düştü vc ye ..artık iyice alıştım ,bakalım yarın gidicem doktor kürtaj mı dicek yoksa mucize olup bebeği gorcekmiyız
Hayırlısı Allah tan cnm ya:((tabiki çok üzücü insan kısacık sürede bağlanıyo hayaller kuruyo ama onda da bi hayır vardır muhakkak. İnşallah herşey yolundadır yine de belli olmaz çok kanamalı sağlıklı hamileler de duyuyorum

Canim yaa ins dusundugun gibi kotu bir durum yoktur da yarin dr da yuzun guler artik kimseden kotu haber gelmesin istiyoruz

İnş cnm. ,kendilerımı düştü yoksa kürtajı oldun ,ya ben düşükmü yaptım sabah acaba ?of ,yarın görücez bakalım
Sağol canm yok kürtaj oldum ikisindede,kalbi durmuştu ama kese hiç bozulmamıştı.düşükten çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın

Back