- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
Sağol canım ..inş hayırlısı olurCanım Allah yardımcın olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ..inş hayırlısı olurCanım Allah yardımcın olsun![]()
başlardaki gibi kanamıyor ,inş durur ..ben şuan ilçedeyim ve burda ki hastanede Dr Cumartesi pazar yok ..kendi Dr um ilde ama Cumartesi gunu Dr olmuyor sadece araştırmada oluyor oda geçen cumarteside kanamam olmuştu ve yat düşücekse düşer progestan kullanmay a devam demiştı ..ağrım yok ,ama kanamam aynı gecenki gibi ..şimdi vc ye gittim peçeteye sadece iz geldi ,geçiyor galiba ,çok zor ya çok zor ilçede olmak ve Doğu'da olmak dahada ..yınede şükür ,tevekkeltü allalah
İnş hepimiz yavrularimizi kucagimiza aldigimiz günleri görürüz artik tüm dualarim yavrum için.anne olmak hep endişe etmekmis meğer.11. haftadayım hep korkuyorumm cok sükür bi sıkıntım yok canım ama hala korkuyorum![]()
Azalma yok ama tat almam normale dönüyor gibi 1 haftadır 12 13 den sonra daha rahatlıcaz inş.10. ve de 11. haftadaki arkadaşlar bulantılarınız azaldı mı biraz.ben çook kötü durumdayım,resmen gün sayıyorum ;( bazen ağlamayasım bile geliyor.ikinci hamileliğim ama ilkinde o kadar rahattımki şimdi bu çok fena....10. haftalarda azalır deniyor ama sizin bulantılarınız belirgin bir azalma oldu mu.
Nette hep 8 de pik yapar,sonra giderek azalır diyor,o yüzden bir umut bekliyorum ;( sürekli asit kusmaktan boğazım tahriş oldu yutkunamıyorum.inş en yakın zamanda atlatırız ;( kızıma yemek yaparken yedirirken çok kötü oluyorum,en çok ta ona üzülüyorum ;( bir de kızımı bile doya doya koklayamıyorumAzalma yok ama tat almam normale dönüyor gibi 1 haftadır 12 13 den sonra daha rahatlıcaz inş.
Banada Üroloji Dr üromisin die bi ilaç verdiKızlar dün gece kanamam oldu hastanede yattım şükür bebeğimin kalp atışını gördüm ,ağır idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum o kadar sıkıştımki patlayacaktm nerdeyse iki büklüm saatlerce kıvrandık ama bir türlü idrar yapamıyordum sonda taktılar çok kötüydü,bir Sürü antibiyotik ilaçlar vs eve yeni geldim inş herşey yolunda devam eder,enfeksiyondan nefret ediyorum her ay her ay![]()
Evet cnm y en çokta çocuklarımız etkileniyor benim oğlumda ben öğürürken ağlıyor kıyamıyor bana hayırlısı ile 3 ayı bi atlatsak inş.Nette hep 8 de pik yapar,sonra giderek azalır diyor,o yüzden bir umut bekliyorum ;( sürekli asit kusmaktan boğazım tahriş oldu yutkunamıyorum.inş en yakın zamanda atlatırız ;( kızıma yemek yaparken yedirirken çok kötü oluyorum,en çok ta ona üzülüyorum ;( bir de kızımı bile doya doya koklayamıyorum
canim kanamayi hafife alma acile git bence inş hersey yolundadirKanamam tekrar. Başladı ...
Canım il merkezine gidemiyorsan ambulansı arasan,hastaneye gitmen şart artıkKanamam tekrar. Başladı ...
bilmiyorum ama sanmıyorum canım bende sıktım ilk hamileliğimde de şimdi de allahın izniyle hiç bir şeycik olmaz.kızlar birşey sormak istiyorum. resmen uykumdan uyandım rüyama girdi. 2 gündür feci civilcelerim oldu yüzümde. 2 tanesi canımı çok yaktığı için patlattım. çocuğun yüzünde iz çıkar mı??????? ölüyorum şuan düşünmekten. yumurtayı değdirdiğinde çocuğu gamzeli doğanlar varmış, ben ise sıktım resmen aman allahım yaaaaaaaaaaaa
Hyr cnm onu da nerden çıkardın ki yumurta ayva hepsi hurafe...kızlar birşey sormak istiyorum. resmen uykumdan uyandım rüyama girdi. 2 gündür feci civilcelerim oldu yüzümde. 2 tanesi canımı çok yaktığı için patlattım. çocuğun yüzünde iz çıkar mı??????? ölüyorum şuan düşünmekten. yumurtayı değdirdiğinde çocuğu gamzeli doğanlar varmış, ben ise sıktım resmen aman allahım yaaaaaaaaaaaa