2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok acı bir Halim var :)tevekkül ediyorum diyorum ama vc ye gitmeye korkuyorum ,ve gerçekten çok sıkıştım :)

başlardaki gibi kanamıyor ,inş durur ..ben şuan ilçedeyim ve burda ki hastanede Dr Cumartesi pazar yok ..kendi Dr um ilde ama Cumartesi gunu Dr olmuyor sadece araştırmada oluyor oda geçen cumarteside kanamam olmuştu ve yat düşücekse düşer progestan kullanmay a devam demiştı ..ağrım yok ,ama kanamam aynı gecenki gibi ..şimdi vc ye gittim peçeteye sadece iz geldi ,geçiyor galiba ,çok zor ya çok zor ilçede olmak ve Doğu'da olmak dahada ..yınede şükür ,tevekkeltü allalah

Inşallah iyice kesilir kanaman bir daha da olmaz hayirlisiyla... Duamdasin....

10. ve de 11. haftadaki arkadaşlar bulantılarınız azaldı mı biraz.ben çook kötü durumdayım,resmen gün sayıyorum ;( bazen ağlamayasım bile geliyor.ikinci hamileliğim ama ilkinde o kadar rahattımki şimdi bu çok fena....10. haftalarda azalır deniyor ama sizin bulantılarınız belirgin bir azalma oldu mu.

10. ve de 11. haftadaki arkadaşlar bulantılarınız azaldı mı biraz.ben çook kötü durumdayım,resmen gün sayıyorum ;( bazen ağlamayasım bile geliyor.ikinci hamileliğim ama ilkinde o kadar rahattımki şimdi bu çok fena....10. haftalarda azalır deniyor ama sizin bulantılarınız belirgin bir azalma oldu mu.
Azalma yok ama tat almam normale dönüyor gibi 1 haftadır 12 13 den sonra daha rahatlıcaz inş.

Kızlar dün gece kanamam oldu hastanede yattım şükür bebeğimin kalp atışını gördüm ,ağır idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum o kadar sıkıştımki patlayacaktm nerdeyse iki büklüm saatlerce kıvrandık ama bir türlü idrar yapamıyordum sonda taktılar çok kötüydü,bir Sürü antibiyotik ilaçlar vs eve yeni geldim inş herşey yolunda devam eder,enfeksiyondan nefret ediyorum her ay her ay:(

Azalma yok ama tat almam normale dönüyor gibi 1 haftadır 12 13 den sonra daha rahatlıcaz inş.
Nette hep 8 de pik yapar,sonra giderek azalır diyor,o yüzden bir umut bekliyorum ;( sürekli asit kusmaktan boğazım tahriş oldu yutkunamıyorum.inş en yakın zamanda atlatırız ;( kızıma yemek yaparken yedirirken çok kötü oluyorum,en çok ta ona üzülüyorum ;( bir de kızımı bile doya doya koklayamıyorum

Kızlar dün gece kanamam oldu hastanede yattım şükür bebeğimin kalp atışını gördüm ,ağır idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum o kadar sıkıştımki patlayacaktm nerdeyse iki büklüm saatlerce kıvrandık ama bir türlü idrar yapamıyordum sonda taktılar çok kötüydü,bir Sürü antibiyotik ilaçlar vs eve yeni geldim inş herşey yolunda devam eder,enfeksiyondan nefret ediyorum her ay her ay:KK43:
Banada Üroloji Dr üromisin die bi ilaç verdi
ama hamilelikte kullanilmaz diyor Dr kullan dedi ama kullanmadım korktum
geçmiş olsun sanada

Mrb kızlar iyidir umarım herkes, dün bi damla kan geldi benden o kadar korktum ki:((( bugün de böyle uzayan şeffaf akıntı ve inanılmaz bi baş dönmesi, şehir dışındayım diye bilmediğim bi Dr a gitmek zorunda kaldım karından baktı herşey normal dedi, çok şükür bebeği kalp atışını da görünce biraz rahatladım ama o sümüksü akıntı neden oldu ki:((( ist e döniyim hemen Dr uma gidicem Allah hepimizin yavrularını korusun

Nette hep 8 de pik yapar,sonra giderek azalır diyor,o yüzden bir umut bekliyorum ;( sürekli asit kusmaktan boğazım tahriş oldu yutkunamıyorum.inş en yakın zamanda atlatırız ;( kızıma yemek yaparken yedirirken çok kötü oluyorum,en çok ta ona üzülüyorum ;( bir de kızımı bile doya doya koklayamıyorum
Evet cnm y en çokta çocuklarımız etkileniyor benim oğlumda ben öğürürken ağlıyor kıyamıyor bana hayırlısı ile 3 ayı bi atlatsak inş.

Kızlar kaç kişiyiz şurada ve hemen hemen hepimizde kanama leke oluyor çok merak ediyorum nedir bu ya yediğimiz içtiğimiz birşeylerdenmi nedir bu :(

kızlar birşey sormak istiyorum. resmen uykumdan uyandım rüyama girdi. 2 gündür feci civilcelerim oldu yüzümde. 2 tanesi canımı çok yaktığı için patlattım. çocuğun yüzünde iz çıkar mı??????? ölüyorum şuan düşünmekten. yumurtayı değdirdiğinde çocuğu gamzeli doğanlar varmış, ben ise sıktım resmen aman allahım yaaaaaaaaaaaa

kızlar birşey sormak istiyorum. resmen uykumdan uyandım rüyama girdi. 2 gündür feci civilcelerim oldu yüzümde. 2 tanesi canımı çok yaktığı için patlattım. çocuğun yüzünde iz çıkar mı??????? ölüyorum şuan düşünmekten. yumurtayı değdirdiğinde çocuğu gamzeli doğanlar varmış, ben ise sıktım resmen aman allahım yaaaaaaaaaaaa
bilmiyorum ama sanmıyorum canım bende sıktım ilk hamileliğimde de şimdi de allahın izniyle hiç bir şeycik olmaz.
yumurta olayını da ben söyledim ama rivayettir doğruluğu kanıtlanmış bir şey değil. niyetle alakası belki olabilir.

Hyr cnm onu da nerden çıkardın ki yumurta ayva hepsi hurafe...
Benimde çenemde 3 tane kocaman var oğlumdada olmuştu 3 4 cü aylarda geçiyor.
Lütfen yapma sakın bu tarz şeylere inanma leke kalsa kaşsa sıktığın yerde olur bebişte değil.

Allah razı olsun yaaaaaaaa, sayenizde rahat uyuyacağım savha savha sbilyana sbilyana . internettede yazmıyor. sadece sıkmayın yazıyor o kadar. Asla bir daha sıkmayacağım:) gece gece dert oldu. cvp için tekrar tşk ederim sağolun

Back