- 6 Kasım 2014
- 339
- 190
- 63
- 44
Ay ne kadar evhamlisiniz kızlar ya herseye takiliyorsunuz 9 ayı nasıl geçireceksiniz merakla bekliyorum
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne kadar evhamlisiniz kızlar ya herseye takiliyorsunuz 9 ayı nasıl geçireceksiniz merakla bekliyorum
Kızlar haberlerde izledınızmı kadın hamile olduğunu doguma bir hafta kala öğrenimiş fazla şişim var die hastaneye gitmiş ve 6 buçuk kilo cocuk doğmuş BiZlerde ilk haftadan beri kıvranıyoruz milletin 9 ay haberi olmuyor
Su riskli 3 ayimizi doldurup bi guzrl rahatlasak :) sonra alisverislere ciksak bebislerimize ciciler alip resimlerini burafa paylassak ne guzel olur dimison aylarda besik derdine dussek hangisini alalim diye :) bi an once alisveris telasina dussek bu agri bulanti tiksinmelerden kurtulmus olsak
cikan gobislerimize yeni kiyafetler uydursak hele bi de yaz meyvelerinden doyasiya yesek
harika olurdu
ayyy cok mu hayal kurdum yokda :) hepsi gercekledir insallah.
Çok saol. İnsallah ama cok kotuyum sebebi de belli değil henüz patolojiden sonuç bekliyoruz.![]()
Cnm dikkat et kendine ...dusuk onleyici iğneler den vurulsan iyi olacakti ...Kanamam tekrar. Başladı ...
Ayy canm bnmNette hep 8 de pik yapar,sonra giderek azalır diyor,o yüzden bir umut bekliyorum ;( sürekli asit kusmaktan boğazım tahriş oldu yutkunamıyorum.inş en yakın zamanda atlatırız ;( kızıma yemek yaparken yedirirken çok kötü oluyorum,en çok ta ona üzülüyorum ;( bir de kızımı bile doya doya koklayamıyorum
Ayrica arkdslar sunu demeden gecemeyecegm.
her ne kdr tartisilacak cok yonu varsa da saglik sektorumuzn, tr de hast neye gidip muayene olmak ne kolaymis. Bn burda ilk randevumu en erkn 12.hafta ya alabldm. 12.haftadn once bakmiyrlr. Ve hamilelik boyunca toplm 3 usg hakkmz var. ayrica dusuk onleyici hicbirsey yapmiyrlr.mudahele etmiyrlr.sagliksz olacagina dussun gozuyle bakiy dr lar. Ayrica dgm ucreti 10.000$
varin gerisini siz dusunun.
simdi tr de olmayi ve bebgmi gormeyi ne cok isterdm. Neyse saglk olsn. Sadece uc haftacik kaldi...
herkese sevgi dolu bir gun diliyorum...
Canım sen de mi yurtdışındasın ben gibi ;.( ilk gebeliğimde ne çok ağlamıştım burdaki kurallardan,ne annelik hevesi bırakıyorlar ne heyecanımızı anlıyorlar.burda iki defa usg var,en erken 12. hf ;(( şimdi ikinci hamileliğim ve hiç hevesim yok,resmen işkence gibi...düşünsene daha ikiz mi tek mi onu bile bilmiyorum ve bilemeyecem haftalarca...Ayrica arkdslar sunu demeden gecemeyecegm.
her ne kdr tartisilacak cok yonu varsa da saglik sektorumuzn, tr de hast neye gidip muayene olmak ne kolaymis. Bn burda ilk randevumu en erkn 12.hafta ya alabldm. 12.haftadn once bakmiyrlr. Ve hamilelik boyunca toplm 3 usg hakkmz var. ayrica dusuk onleyici hicbirsey yapmiyrlr.mudahele etmiyrlr.sagliksz olacagina dussun gozuyle bakiy dr lar. Ayrica dgm ucreti 10.000$
varin gerisini siz dusunun.
simdi tr de olmayi ve bebgmi gormeyi ne cok isterdm. Neyse saglk olsn. Sadece uc haftacik kaldi...
herkese sevgi dolu bir gun diliyorum...
Bende aynı durumdayım canım yaa dünden beri artık ped kullanıyorum. Günlük ped işimi görüyordu şimdi normal pedin ortası avuç içinin tamamı büyüklüğünde alanı bir günde doluyor. Çok korkuyorum sonuçtan ama doktorum bişey yok korkma dedi diye sakin olmaya çalışıyorum. Bazıları 9 Ay'ı böyle geçiriyormuşDoktor napıcak,ultrasondan bakımmcanlımı ölümü onu diyor sadece..gecen cumarteside aynı wşekilde kanamam oldu ..progestanı verip yolluyor ,bugüne cumartesi ,özellerde Dr yok ,arastırmadada sallıyorlar..yatıyorum kanamam adet kanaması gibi devam ediyor
Muayene de etti 4 gün önce gittiğimde bebekle ilgisi yok kanamanın dedi, rahim ağzında milyonlarca kılcal damar varmış onlar bazen tahriş, enfeksiyon vs. Olup kanama yapabiliyormuş Sabırla 10 gün sonraki randevumu bekliyorum artık. Acile de güvenmiyorum ben Yaşadığım ilçede oyüZden bebeğime zarar verecek bir ilaç verirler falan nolur nolmaZ.Bende aynı durumdayım canım yaa dünden beri artık ped kullanıyorum. Günlük ped işimi görüyordu şimdi normal pedin ortası avuç içinin tamamı büyüklüğünde alanı bir günde doluyor. Çok korkuyorum sonuçtan ama doktorum bişey yok korkma dedi diye sakin olmaya çalışıyorum. Bazıları 9 Ay'ı böyle geçiriyormuş![]()
Canim cok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. Kafana herseyi takma tavsiyem çok öptüm....haklısın canım takdir Allah'ın.O ''Ol'' desin,Halık ismi hürmetine can bağışlasın karnımdaki meleğe..Rezzak ismi hürmetine rızkını versin inşallah.kimsenin gücü yetmez.can veren tek İlah'tır.ay bunları kalbim de dinlese sakinşelse keşke.dua edin canım Allah rızası için..
Canım sen de mi yurtdışındasın ben gibi ;.( ilk gebeliğimde ne çok ağlamıştım burdaki kurallardan,ne annelik hevesi bırakıyorlar ne heyecanımızı anlıyorlar.burda iki defa usg var,en erken 12. hf ;(( şimdi ikinci hamileliğim ve hiç hevesim yok,resmen işkence gibi...düşünsene daha ikiz mi tek mi onu bile bilmiyorum ve bilemeyecem haftalarca...
gogus hassasiyetinin azalmasi bende de var...ayrica belimin sag tarafi agriyor ozellikle yatakatan kalktigimda hissediyorum...dunde kalcamin sol tarafi agriyordu...dusunmek istemiyorum ama dusunmeden de olmuyor maalesef hayirlisi ile minnaklari alsaydik kucagimizia...Kızlar burda yazarlar di bende herkes cok pinpirkli diye düşünürdüm ama kanamam yok sanki iki gündür göğüs lerim inmiş gibi icime kuşku düştü inşallah hafta içinde dr gidicem
gogus hassasiyetinin azalmasi bende de var...ayrica belimin sag tarafi agriyor ozellikle yatakatan kalktigimda hissediyorum...dunde kalcamin sol tarafi agriyordu...dusunmek istemiyorum ama dusunmeden de olmuyor maalesef hayirlisi ile minnaklari alsaydik kucagimizia...