2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba, ben de geuba ilk defa giriyorum. Kismet olursa 15 eylulde dunyaya gelecek bebegim, sat 5 aralikti. Ben de ilk haftalarda ne bulanti ne de kusma olmuatu ama son 2 haftadir bulanti hissi var, yemeklerden tikainsiriyor beni :63:

Düşük çok ağrılı oluyormuş canım düşmemiştir Allah'ın izni ile inşallah ama niye oluyor bi anlasam:KK43: keşke bulantım istifram olsa da bu olmasa diyorum :KK43:
Dün ağrımda vardı cnm ama belkide bnm ağrı eşliğim yüksektir :KK57:Adet ağrısı. Gibiydi kasıldım dün ..hayırlısı olsun nediyım ,eşimde dıyoki görürsün bak yarın gittiğimizde sağlam görünen bebeği :(

Dün ağrımda vardı cnm ama belkide bnm ağrı eşliğim yüksektir :KK57:Adet ağrısı. Gibiydi kasıldım dün ..hayırlısı olsun nediyım ,eşimde dıyoki görürsün bak yarın gittiğimizde sağlam görünen bebeği :KK43:
İnşallah birşeyi yoktur bebeklerimizin canım yaa içim tükeniyor artık üzülmekten :( sen 4 tane progestan almışsın ya kaç mg onlar 100lük mü 200lük mü?? Ve ağızdan mı alıyorsun canım

Selamm
Cuma ilk kalp atislarini duydum cok sukur,ama biraz zor gordu bebegi kurcaladi bayaa,bide kesemin seklini begenmedi progestan verdi ,agir kaldirma dedi ..iliski 2ay daha yasak

hoşgeldin, hayırlısı olsun canım. benim de ikinci allah nasip ederse. ilkinde çalışıyordum öyle zordu, şimdi evdeyim ama çocukla da çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun gelecek gececek ve mükafatı çok büyük olacak allahın izniyle
Teşekkür ederim hosbuldum cnm.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlarr ikili tarama demişken, ikiz bekleyen var mı aranızda ben ikiz hamileyim ve doktorum ikili test yapalım 12.haftada dedi, biraz araştırdım kimisi diyor çogul gebelikte doğru sonuç alınamıyor kimisi diyor yaptırmak lazım..kafam karıştı

Bende aynı durumdayım canım yaa dünden beri artık ped kullanıyorum. Günlük ped işimi görüyordu şimdi normal pedin ortası avuç içinin tamamı büyüklüğünde alanı bir günde doluyor. Çok korkuyorum sonuçtan ama doktorum bişey yok korkma dedi diye sakin olmaya çalışıyorum. Bazıları 9 Ay'ı böyle geçiriyormuş :KK43:

kızlar ferideei ve umudumol,
benim yakın bir arksasım 9 ay boyunca regl oldu. bazı bünyelerde bu normal demiş doktor. ınsallah sizinki de oyle birseydir.. bilginiz olsun

benim yakın bir arksasım 9 ay boyunca regl oldu. bazı bünyelerde bu normal demiş doktor. ınsallah sizinki de oyle birseydir.. bilginiz olsun
Ağzın dualı olsun canım yaa inşallah bu bebek ömrümü yedi daha doğmadan :( inşallah bizimki de öyle zararsız bir şeydir :( istirahat da edemedim ben hiç mazeretim vardı bugünden itibaren Yatıp dinlencem mazeretim bugün sona erdi :) inşallah birer kanamalarım hayırlısıyla. Birde ben büyük konuştum bence Allah'ın gücüne gitti. Son adet oluşumda bu son olsun artık gelme nolur diye konuştum adetimle namazlarımı hep kulabilmenin hayalini yaşadım ama öyle olmuyomuş o işler demekki :)

İnş gibidir cnm ..ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya ,demin eşim yemek yaptı şevkini kırmiyim diye yedim bi tabak ama midem bulanıyor halen :(düşükten sonra mide bulanmaya devam edermi,

hanımlarrrr gogus hassasiyetinizde azalma varmı.benım azalacagı yok gibi 1 ayı gectı :KK51: 7 ay ve sonrasını dusunemıyorm bile

uyusam uyusam hep uyusam :KK36:heryerde yatak olsa içine girip uyusam :KK30:yorgunluk coookkkk fenaaa baska.bu arada kan degerim 10.5 doktr hamilelr için norml 4.ayda ilaca baslıcz dedı.

Kızlar benim bulantılarım 8.hafta da hemen hemen bitti.iki haftadır iyiyim Allahi ma şükür.ikili teste ben 28 şubatta gidicem.daha erken giden olacaktır muhakkak.ama en erken bir hafta sonra olur bence eylülün ilk haftası doğum yapacak olanlar daha 11. Haftada çünkü.inşallah sizinde çabucak geçer bulantılarınız ve kanamalariniz.Rabbim yardımcınız olsun.insan normal hayatını sağlıklı günlerini özlüyor gerçekten.normalde çekilmez ama sonu minik kuşlar olunca insan herşeye katlaniyo.sağlıcakla hepimiz kucagimiza alırız inşallah bebislerimizi.

Back