2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ay ne kadar evhamlisiniz kızlar ya herseye takiliyorsunuz 9 ayı nasıl geçireceksiniz merakla bekliyorum

Hayırlı sabahlar güzel anneler
Kanaması olan arkadaslara bol bol dua ettim Allahım hepimizin mucizesini sağ salim kulaklarımıza almayı nasip etsin Hayırlısı yla inşallah
Bebeklerini kaybeden arkadaşları duyduk ça çok üzülüyorum Rabbim tez zamanda en hayırlı şekilde tekrar sağlıklı bir mucize tekrar gönderir inşallah

nasıl oluıyor ben de anlamıyorum 9 aydır adetim nerede demiyor mu bu kadın :))) karnım kocaman oldu yürüyemiyorum noluyor bana demiyormu:)))

zaman öyle hızlı geçiyor ki dün oğlumla sulu boya yapıyoruz hangi ara büyüdün sen yaa dedim, inanılmaz hızlı geçiyor zaman, bulantıların bile kıymetini bilin hamilelik de güzel bir süreç zorluğuna rağmen.. en tatlı zamanları da hareketlerini hissetmeye başlayınca:)

Çok saol. İnsallah ama cok kotuyum sebebi de belli değil henüz patolojiden sonuç bekliyoruz.

canım çok üzüldüm Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin, dünyaya gelmesi de elimizde değil, malesef düşmesi de.. müsterih ol, sağlıklı değilmiş hayırlı değilmiş demekki..

kızlar benim de perşembe gece wcde peçeteye 2-3 damla kan geldi, burada acilde kadın doğumcu varmıdır diye bilemedim devamı da gelmeyince yattım uyudum, burada cuma cumartesi haftasonu, o yüzden cuma ya randevu alamadım hastaneden, ertesi gün kahverengiler geldi, demekki kanama bitmiş kahverengiye dönmüş dedim, ilk hamileliğimden biliyorum bunu, trdeki doktora sordum o da aynısını dedi, endişelenme dedi progestanı 100 mg lık olanı 2 tane alıyordum 3 e çıkardı, ama bebeğin kalp atışlarına bakmak gerek dedi, randevu istedim anca pazartesiye alabildim, yarın gideceğim yani.. kahverengiler de geçti ama inşallah bişey olmamıştır, bu sefer daha rahatım ama endişelerim bu ülke yüzünden.. doktordan bu sefer cep telefonu isteyeceğim, vermezse de başka doktora gideceğim böyle olmaz..

Ayy canm bnm
bn de senn gibi gun sayanlardanm
iki kucuk evladima bile sarilamiyorum doya doya...
esime de tabiii...
ins az bi zaman snra saglimiza kavusacgz tekrardan.
bnde hep asit ve su cikaryorum. Nedendr anlamadm.onceki hamileliklrm ne kdr rahatmis megersem.
Herkese gunaydinlar
bna iyi geceler

Ayrica arkdslar sunu demeden gecemeyecegm.
her ne kdr tartisilacak cok yonu varsa da saglik sektorumuzn, tr de hast neye gidip muayene olmak ne kolaymis. Bn burda ilk randevumu en erkn 12.hafta ya alabldm. 12.haftadn once bakmiyrlr. Ve hamilelik boyunca toplm 3 usg hakkmz var. ayrica dusuk onleyici hicbirsey yapmiyrlr.mudahele etmiyrlr.sagliksz olacagina dussun gozuyle bakiy dr lar. Ayrica dgm ucreti 10.000$
varin gerisini siz dusunun.
simdi tr de olmayi ve bebgmi gormeyi ne cok isterdm. Neyse saglk olsn. Sadece uc haftacik kaldi...
herkese sevgi dolu bir gun diliyorum...

kesinlikle katılıyorum ben bi de güven sorunu yaşıyorum türkiyedeki doktor kist gördü mesela, buradaki görecek mi ya görmezse, görmezse nasıl devam edecem, birsürü düşünüyorum. istedikleri tahlillerde demir istememiş bile, en temel şeyleri istememiş, gitmiş kesesi kap atışı görünen bebeğin bhcg değerini istemiş, türkiyedeki doktor da garipsedi buna ne gerek varki dedi, ve bir tahlile en az 1000 tlye denk gelen para ödüyorum türkiyede 20-30 tl fark öderken.. eğer içime hiç sinmezse doğuma trye gideceğim.. zor olur ama olsun..

Canım sen de mi yurtdışındasın ben gibi ;.( ilk gebeliğimde ne çok ağlamıştım burdaki kurallardan,ne annelik hevesi bırakıyorlar ne heyecanımızı anlıyorlar.burda iki defa usg var,en erken 12. hf ;(( şimdi ikinci hamileliğim ve hiç hevesim yok,resmen işkence gibi...düşünsene daha ikiz mi tek mi onu bile bilmiyorum ve bilemeyecem haftalarca...

Bende aynı durumdayım canım yaa dünden beri artık ped kullanıyorum. Günlük ped işimi görüyordu şimdi normal pedin ortası avuç içinin tamamı büyüklüğünde alanı bir günde doluyor. Çok korkuyorum sonuçtan ama doktorum bişey yok korkma dedi diye sakin olmaya çalışıyorum. Bazıları 9 Ay'ı böyle geçiriyormuş

Muayene de etti 4 gün önce gittiğimde bebekle ilgisi yok kanamanın dedi, rahim ağzında milyonlarca kılcal damar varmış onlar bazen tahriş, enfeksiyon vs. Olup kanama yapabiliyormuş Sabırla 10 gün sonraki randevumu bekliyorum artık. Acile de güvenmiyorum ben Yaşadığım ilçede oyüZden bebeğime zarar verecek bir ilaç verirler falan nolur nolmaZ. doktorum sorun yok dediyse yoktur inşallah Rabbimin iZniyle

Kizlar kagverengi lekelenmesi bitip tekrar baslayan varmı. Benim tekrar basladi yarin doktora gidicem. Endiselenmeli miyim sizce

Canim cok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. Kafana herseyi takma tavsiyem çok öptüm....

Kızlar burda yazarlar di bende herkes cok pinpirkli diye düşünürdüm ama kanamam yok sanki iki gündür göğüs lerim inmiş gibi icime kuşku düştü inşallah hafta içinde dr gidicem

ultrason çok sık yapılması belki iyi değildir ama mesela kist varmış bende, trdeki doktor gördü, progestan yazdı 2 tane aldığım halde kanama oldu, belki kullanmasam düşük olurdu boşuboşuna.. türkiyenin sağlık sistemi hakkaten çok iyi..

Kızlar burda yazarlar di bende herkes cok pinpirkli diye düşünürdüm ama kanamam yok sanki iki gündür göğüs lerim inmiş gibi icime kuşku düştü inşallah hafta içinde dr gidicem
gogus hassasiyetinin azalmasi bende de var...ayrica belimin sag tarafi agriyor ozellikle yatakatan kalktigimda hissediyorum...dunde kalcamin sol tarafi agriyordu...dusunmek istemiyorum ama dusunmeden de olmuyor maalesef hayirlisi ile minnaklari alsaydik kucagimizia...

Benim kasik agrisindan yuruyusum değişti gecen bi avm gitmistik esim diyor şimdiden yürüyüş değişti penguen moduna bağladım
hakkimzda hayrlisi.
birde ben skolyoz hastasiyim hamilelik de omurga ya baski arttığı icin egrilik artıyor diyolar benim agrilarim da bel agrilarim

Kızlar benim gibi olan var mı
2 güne kadar gobegim yaniyordu göbeğim açık yatiyordum.Ama 2 gündür bildiğin buz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…