2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim kalp atisi duyulmus muydu peki...kacinci haftadasin...senin anlattigin gibi kanamsi olup atlatanlar var insallah yolundadir her sey ne desek seni rahatlatmayabilir ama yatmaya calis progestani da ihmal etme...acaba acile mi gitsen boyle bekleyis daha cok yorabilir seni canim...
Cnm duyulmuştu evet ..7.haftamdayım ..

:21:Kızlar haberlerde izledınızmı kadın hamile olduğunu doguma bir hafta kala öğrenimiş fazla şişim var die hastaneye gitmiş ve 6 buçuk kilo cocuk doğmuş BiZlerde ilk haftadan beri kıvranıyoruz milletin 9 ay haberi olmuyor

Oyyy masallah kuzucuguna :KK66: sana da gecmis olsun tatlim. Cok iyi bi sey daha ogrendim 10.haftada kipir kipir oluyolarmis demek ki ayyyy cok heyecan verci :KK66: ne guzel cik duygulandim ve de cok heyecanlandim :KK66:
Hele ben doktor bakarken aglayacaktim resmen allahim herkese nasip etsin...

He
Kızlar sizde 7.haftada gaz sancısı bel ve kasık ağrısı oldumu.benim ilk gebeliğim 8,5 yıl sonra mucizemiz geldi[/QUOTE Hepside oldu canım normal durumlar bunlar ve halada var ama siddetlenirse Dr git protestan verdi bana ama gaz sancısı hala devam

Inşallah durur kanaman... Doktora gitmemekle hata yapıyorsun. Surekli kontrolü altinda oldugun bir doktorun yok mu ? Bende ufak bir lekelenme yasamistim. Gördüğüm an hastahaneye kostuk. Gecenin yarısı doktorumu aradılar. Hemen yatış verdi. Sabaha kadar serumlar, iğneler, ilaçlar... Doktor gelene kadar da hastahaneden cikarmadilar. Halbuki hastaneye yattıktan 2 saat sonra lekelenmem durmustu. Sen biran önce toparlanip hastahaneye gItmelisin. Eğer yapabilecekleri birsey varsa mutlaka yaparlar... inşallah en kisa zamanda durur kanaman :KK43:
başlardaki gibi kanamıyor ,inş durur ..ben şuan ilçedeyim ve burda ki hastanede Dr Cumartesi pazar yok ..kendi Dr um ilde ama Cumartesi gunu Dr olmuyor sadece araştırmada oluyor oda geçen cumarteside kanamam olmuştu ve yat düşücekse düşer progestan kullanmay a devam demiştı ..ağrım yok ,ama kanamam aynı gecenki gibi ..şimdi vc ye gittim peçeteye sadece iz geldi ,geçiyor galiba ,çok zor ya çok zor ilçede olmak ve Doğu'da olmak dahada ..yınede şükür ,tevekkeltü allalah

başlardaki gibi kanamıyor ,inş durur ..ben şuan ilçedeyim ve burda ki hastanede Dr Cumartesi pazar yok ..kendi Dr um ilde ama Cumartesi gunu Dr olmuyor sadece araştırmada oluyor oda geçen cumarteside kanamam olmuştu ve yat düşücekse düşer progestan kullanmay a devam demiştı ..ağrım yok ,ama kanamam aynı gecenki gibi ..şimdi vc ye gittim peçeteye sadece iz geldi ,geçiyor galiba ,çok zor ya çok zor ilçede olmak ve Doğu'da olmak dahada ..yınede şükür ,tevekkeltü allalah
Canimm insallahh atlatirsinn insallah geciyordurr.. peki agrin felan varmi canimm

Kız istiyorum tabi cnm ama ne bilim nere balsam erkek çıkıyor karşıma hayırlısı ya.
Demek 2 erkek var sendede inş. Kızın olur cnm kız evlat anneye yoldaş Allah biliyor ya ondan istiyorum.
Allah razı olsun arkadaşım inşallah seninde Saglıklı bir kızın olur allah herkezin gönlüne göre versin

Cnm hayirli olsun gebeligin.ben de ilk gebeligimi herkese duyurmustum,duyurmadigim kimse kalmamisti.surekli arayip soruyolardi nadilsin diye Allah razi olsun soranlarda.hicbir sikintim yoktu cocugu olan bikac arkafasim surekli senin hamileligin rahat geciyor ben neler cektim neler deyip duruyolardi.istahim fena halde acikti bulantim yoktu agzim durmuyodu ve herseyden yiyodum :) gozlerine batiyodum cunku isyerinde her yiyisimde ben yiyemedim sen sagliklisin deyip duruyolarfi.bunda kafam rahat valla kimseye solemedim ailem ve 1-2 arkafasim disinda.bulantilar aldi basini gidiyor :) 3. Ayimi doldurup spaylasmayi dusunuyorum.tum paylasimlarimi size ve aileme yapiyorum. Asilamalardan ve tup bebekten sonra kendiliginden oldu :KK66: bulantilara bile cok sukrediyorum. Rabbim yavrularimizi korusun insallah.paylasmama nedenim kafam rshat olsun diye cnm.

ayy hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun senin de:)) insallah sağlıkla sıhhatle kucagımıza alırız. merakımı mazur gör, herkese yaydığın hamileliğin saglıkla sonuclanmıs mıydı canım? bana düşürdüm falan deme ilkini sakın.

:21:Kızlar haberlerde izledınızmı kadın hamile olduğunu doguma bir hafta kala öğrenimiş fazla şişim var die hastaneye gitmiş ve 6 buçuk kilo cocuk doğmuş BiZlerde ilk haftadan beri kıvranıyoruz milletin 9 ay haberi olmuyor

aaaaa!! tövbee tövbeee:))))

Canım Allah yardımcın olsun:(

Boyu posu iyi miniğinin hiç merak etme sen canım :) benim 17 aralık ve bir hafta geriden geliyo ve 5 mm boyumuz senin yarın :)) ama güzel gelişiyo dedi doktorum çok şükür çok güveniyorum o yüzden takmıyorum artık
Canim benimde son adet tarihim 14aralik

Canim geciyo sanirimm .. agrininda olmamasi cok iyi.. Allahin izniyle gecicekk insallahh
Cnm agrı olmuyor şükür ,ama işte o kanı görmek bni mahvediyor ya ,kanama başlayınca 2progestan attım hemen ..normalde alttan alıyorum ama kandan dolayı yuttum bu sefer ,ne bileyim yatıyorum şimdide ,Rabbim herşeyinde hayırlısını versin inş

Back