2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ben kalp atışı için ayın 15- 16 sı gibi düşünüyrm doktr bi hafta sonra gel demişti ama git gel stres oluyorm braz gec gdeyım zaten benm dr karından bakıyor ultrasona oyuzden ancak duyulur inşallh.
bende hormon testi istedi kesyi gördüğmz gün senden ?

kızlar bulantınız var mı varsa ne zaman başladı yazarsanız çok mutlu olurum.

canim benim mide bulaniyo desem tam dogru olmaz sad3ce aksamlari sanki oluyor arada ama o da cok degil kullandigim igne ve ilaclarin etkisi olabilir diye dusunyorum...sabahlari kalktigimda gayet iyiyim hicbir mide bulantisi olmuyor...lekeler koyu olmadikca canim korkma...ama yatmak lazim evet cok sikici ama iste biraz beklmek lazim...

Selam kızlar, benim baş dönmem ve başağrım var biraz ya, bi de kızım hep üstümde deliriciim başak burcu hiç tanıdığım yok ama kızım oğlak onlar anlaşsın da Biz ikizler iz eşimle biz herkesle iyiyiz folik asitiniz markası ne, bi de karnınız çok şiş mi sizin de şimdiden

yok canim hicbir test istemedi sadece 10 gun sonra gel...ya aslinda ben devlet hastanesine gittim benim asil doktorum riskli gebelik uzmani ona hemen gitmedim bundan sonraki kontrolumde ona gidecegim insallah...devletteki doktorlari biliyorsun hepsi cok ilgili olmuyor...peki sana balik yagi hapi ne yazdi canim

benim de aksamlari inanilmaz bas agrim oluyor kafami kaldirmak istemiyorum hep uyku hali var ama sabahlari cok dinc oluyorum....folbiol kullaniyorum ....ben basak burcu olarak oglaklar ile hep iyi anlasmisimdir:) sislik falan yok bu arada...

benim bulantılarım 3 gündür sabahları var iştahsızım baş ağrılarım baş dönmelerim, kasık ağrılarım, akıntılarım, göğüs ağrım var :) bu arada hormon testi vs yaptıran var mı nasıl oluyor?

ben de oğlak kadını olarak başak bebişe sahip olucam :)))

Bizimde babamiz terazi. Annecik (yani ben ) basak. Kucucugum de basak olacak. Babamiz diyor ki "bi geveze basak vardi zaten evde. Bi basak daha hele bide kiz olursa Allahim siz hic susmazsiniz" diyo coook mutluyum cok Rabbim daim etsin HEr isteyene de nasip etsin

Kızlar bende fobıol kullanmaya basladm dr verdı... Benden bırsuru tahlıl ıstedııı toxo,vıtamınler,idrar,aclık kan seker....... Dr ozel hastanede ama ben devlette tahlıl yaptırmayı dusunuyorum bakalım ınsallah doktorlar puruz cıkarmazzz

Bende folic trio kullanıyorum. 12. Haftada gerekirse vitamin, 14. Haftada da balık yağı ekleriz dedi doktorum

Selam kizlar öncelikle insallahh hepimiz sağlikli bi gebelik geciciriz ve yavrularimizi kucagimiza aliriz Allahin izniyle.. ben kan tahlilerimi saglik ocaginda yaptirdim cumada ilk kontrolum var oradaki kadin dogumcuya göstericem yalniz folatim yuksek 25 cikti. Kullandigim demir hapinin icinde folicasitte var. Doktor ayriyetten kullanmana gerek yok dedi zaten yuksek. Umarim yuksekligi problem olmaz cuma gunu gidicinde sorucam kadin dogumcuya. Buarada yarindami okullar tatil istanbulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…