2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim bas agrisi hormonlardanda olur.migdebulantisi kisiden kisiye degisir.bende cok heycanliyim yarin ilk kontrolume gidicem 10.30 da randevum.kalp atislarini duyabilirmiyim acaba?
ah canim ya ben bile heycan yaptim simdi insallah duyarsin pitpitlarini bu arada sat kacti

canim ilk kan tahlilimi yaptirmak icin dr.a gittim kapida sira bekliyorum yanimda bir kadin vardi bana sordu hamilemisin diye ben de kana baktiracagim dedim kadin dedi ki jamileysen simdi dr.karnindan baktiginda gorur b3n de dedim ki cok erken gorunmez...kadin dedi ki ben gittigimde gordum...ben de dedimki ne kadarlikken gittiniz 2 aylik dedi...biz daha 1 ay bitmisken nelerin hesabini yapiyoruz millet gittiginde bebek canlanmis oluyor...yani her seyi bilmek bazen iyi bazen de insani yoruyor kafa olarak

ayy çok güldüm maşallah kadına

Aynen canim katiliyorum sana.cok ayrintisina inmemek lazim bu sefer stres oluyosun ufacik seyden nem kapiyosun.onun icin tevekkul edip dua etmek Rabim herseyin en iyisini bilir.

Canim zaten genelde 1,5 aydan sonra basliyor bulantilar benim basladi 2 gundur.
hmmm evet şimdilik mide bulantısı yok bende, doktor haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi ama aynı zamanda geç döllenme olmuş dedi. yani şimdi ben kaç haftalık gebeyim bilmiyorum. benim hesabıma ve araştırmalarıma göre 5 haftalık sat a göre ise 7 haftalık

Aynen canim katiliyorum sana.cok ayrintisina inmemek lazim bu sefer stres oluyosun ufacik seyden nem kapiyosun.onun icin tevekkul edip dua etmek Rabim herseyin en iyisini bilir.
canim dedigin gibi tevekkul en onemlisi...ister ilac ic ister icme ister is yap yorul ya da yorulma bu yavrularin nefesi varsa aliriz kucagimiza...ben onceden 2 dusuk yaptim ikisinde de hamileligimi ogrendikten sonra hic bir is yapmadim o zaman calismiyordum evden bile cikmiyordum ama ne oldu yine de dustu...kismetten oteye yolumuz yok...

kızlar kalp atışlarını duyanlar yazsın merak ediyorum :) ben de ayın 10 unu falan bekliyorum 31 inde gittiğimde 10 gün sonra gel demişti. sabahları bulantılarım başladı, ilk defa dün gece aşermem:) umarım sağlıklıdır ama ben kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum. iştahım da yok ama yinede zorlada olsa yiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

umarım bunları yaşamayız..olumsuz da düşünmemek lazım ama okuldan bir arkadaşımın başına geldi.8 haftalıktı sanırım kanama başladı haftalarca hastanede yattı en son boş gebelik dendi ama kafam karışıyor çünkü kalp atışları da duyulmuştu..valla bilmiyorum yapabileceğimiz tek şey dua etmek..

Bayanlar bizde geldik aranıza kaç gündür şüphem vardı bugün teyit ettim çok şükür meleğim var ama henüz babamızın haberi yok ona akşam soylicem siz nasıl söylediniz bebişinizi.. benim 4 hamileligim hepside düşükle sonuçlandı inş sıkı bir tedaviyle bu sefer kucağıma alicam bebegimi ama her sefer test yaparken eşim yanimdaydi şimdi tek yaptım o heveslenmesin diye ama nasıl soylesem diye düşünüyorum siz nasıl söylediniz. .

Ne güzel canım allah sana bağışlasın evladını tebrik edeyorum çok sevindim bebişler aynı zamanda gelecek Allah nasip ederse inşallahhh

Canım hayırlı olsun tebrikler Allah Sağlıcakla doğmasını da nasip etsin.. Ben direk söyledim senin yaşadıklarını yaşadığım için fazla bağlanma ama ben hamileyim dedim ne kadar bağlanma desende onlar senden daha çok umutla bekliyorlar Allah yardımcımız olsun

canim benim bulanti tam olarak basladi diyemem ama aksamlari azicik bulaniyor genelde bulanti sabah olmaz mi bir de aksamlari basim cok agriyor okulda bile gozum kapaniyor eve kendimi zor atiyorum...belki de ictigim progestan hapinin etkisidir...
benimde akşamları bulanıyor nedense bende anlamadım baş dönmesi felan da oluyor Handan kaynaklandığını sanmıyorum hap uyku getiriyor ve de halsizlik yapıyor tabi kişiden kişiye değişir... Mide bulantılarından hamilelikten bence

Ben ve bnm mercimegimde arsniza katldik :) rabbim isteyen gonlunden geciren herkese nasip etsin bizlerede kucagimiza alip saglikla buyutmeyi nasip etsin ins biz bugun kan testi verdik sat 6 aralik hcg 297 cikti :)

canim insallah hamileliktendir ilaclarin ve ignenin etkisi ise bos yere umutlanmis olmakatan korkuyorum...

allah hayırlı etsin kardeşim. inşallah bebeklerimizi sorunsuz kucağımıza alırız :)

canim benim sat 30 kasim...5+2 olduk
canım biz ikimiz aynı gündeyiz söylemiş miydim:) yatmaktan sıkıldım.2 gündür progestan kullanıp yatıyorum.senin bulantın var mı?benim ilk öğrendiğimden beri mide bulantım vardı öyle ki gece uykumdan uyanıyordum.şu leke olduğundan beri kesildi.aklımda bin tane soru....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…