- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
ah canim ya ben bile heycan yaptim simdi insallah duyarsin pitpitlarini bu arada sat kactiCanim bas agrisi hormonlardanda olur.migdebulantisi kisiden kisiye degisir.bende cok heycanliyim yarin ilk kontrolume gidicem 10.30 da randevum.kalp atislarini duyabilirmiyim acaba?
İnsallah canim 27 kasim.ah canim ya ben bile heycan yaptim simdi insallah duyarsin pitpitlarini bu arada sat kacti
İnsallah Allah razi olsun canim.bende dua ediyorum hep.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :) iyi şeyler düşün, dua ederken zaten hepimize ediyorum :)
canim ilk kan tahlilimi yaptirmak icin dr.a gittim kapida sira bekliyorum yanimda bir kadin vardi bana sordu hamilemisin diye ben de kana baktiracagim dedim kadin dedi ki jamileysen simdi dr.karnindan baktiginda gorur b3n de dedim ki cok erken gorunmez...kadin dedi ki ben gittigimde gordum...ben de dedimki ne kadarlikken gittiniz 2 aylik dedi...biz daha 1 ay bitmisken nelerin hesabini yapiyoruz millet gittiginde bebek canlanmis oluyor...yani her seyi bilmek bazen iyi bazen de insani yoruyor kafa olarakbana da demedi doktorum yolk kesesiyle ilgili birşey.. bence genel olarak kadınlar bunu bilmiyor şahsen bende bilmiyordum söyleyip de aklımızı karıştırmak istemiyorlar :) gerçekten çok şey bilmek yoruyor insanı katılıyorum sana.. eminim eskiler bizim gibi bu kadar düşünüp kurmamışlardır kafalarında :)
ayy çok güldüm maşallah kadınacanim ilk kan tahlilimi yaptirmak icin dr.a gittim kapida sira bekliyorum yanimda bir kadin vardi bana sordu hamilemisin diye ben de kana baktiracagim dedim kadin dedi ki jamileysen simdi dr.karnindan baktiginda gorur b3n de dedim ki cok erken gorunmez...kadin dedi ki ben gittigimde gordum...ben de dedimki ne kadarlikken gittiniz 2 aylik dedi...biz daha 1 ay bitmisken nelerin hesabini yapiyoruz millet gittiginde bebek canlanmis oluyor...yani her seyi bilmek bazen iyi bazen de insani yoruyor kafa olarak
Aynen canim katiliyorum sana.cok ayrintisina inmemek lazim bu sefer stres oluyosun ufacik seyden nem kapiyosun.onun icin tevekkul edip dua etmek Rabim herseyin en iyisini bilir.canim ilk kan tahlilimi yaptirmak icin dr.a gittim kapida sira bekliyorum yanimda bir kadin vardi bana sordu hamilemisin diye ben de kana baktiracagim dedim kadin dedi ki jamileysen simdi dr.karnindan baktiginda gorur b3n de dedim ki cok erken gorunmez...kadin dedi ki ben gittigimde gordum...ben de dedimki ne kadarlikken gittiniz 2 aylik dedi...biz daha 1 ay bitmisken nelerin hesabini yapiyoruz millet gittiginde bebek canlanmis oluyor...yani her seyi bilmek bazen iyi bazen de insani yoruyor kafa olarak
hmmm evet şimdilik mide bulantısı yok bende, doktor haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi ama aynı zamanda geç döllenme olmuş dedi. yani şimdi ben kaç haftalık gebeyim bilmiyorum. benim hesabıma ve araştırmalarıma göre 5 haftalık sat a göre ise 7 haftalıkCanim zaten genelde 1,5 aydan sonra basliyor bulantilar benim basladi 2 gundur.
canim dedigin gibi tevekkul en onemlisi...ister ilac ic ister icme ister is yap yorul ya da yorulma bu yavrularin nefesi varsa aliriz kucagimiza...ben onceden 2 dusuk yaptim ikisinde de hamileligimi ogrendikten sonra hic bir is yapmadim o zaman calismiyordum evden bile cikmiyordum ama ne oldu yine de dustu...kismetten oteye yolumuz yok...Aynen canim katiliyorum sana.cok ayrintisina inmemek lazim bu sefer stres oluyosun ufacik seyden nem kapiyosun.onun icin tevekkul edip dua etmek Rabim herseyin en iyisini bilir.
ya kadina dedim ki dr.ilac verdi mi evet dedi peki ismi ne dedim bilmiyorum dedi kutunun ustunu tarif etti beyaz cizgi var falan deyince icimden kendime kizdim biz miligramina kadar biliyoruz...Fesuphanallah...ayy çok güldüm maşallah kadına
Ne güzel canım allah sana bağışlasın evladını tebrik edeyorum çok sevindim bebişler aynı zamanda gelecek Allah nasip ederse inşallahhhbenim de 4 aralıktı en son dün gittim ve hamile olduğumu öğrendim.Hem de 7 yıllık bekleyişin ardından mucize resmen rabbim o kadar büyük ki. Allahım isteyen bütün kardeşlerime tez zaman da hayırlı ve de sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Canım hayırlı olsun tebrikler Allah Sağlıcakla doğmasını da nasip etsin.. Ben direk söyledim senin yaşadıklarını yaşadığım için fazla bağlanma ama ben hamileyim dedim ne kadar bağlanma desende onlar senden daha çok umutla bekliyorlar Allah yardımcımız olsunBayanlar bizde geldik aranıza kaç gündür şüphem vardı bugün teyit ettim çok şükür meleğim varama henüz babamızın haberi yok ona akşam soylicem siz nasıl söylediniz bebişinizi.. benim 4 hamileligim hepside düşükle sonuçlandı inş sıkı bir tedaviyle bu sefer kucağıma alicam bebegimi ama her sefer test yaparken eşim yanimdaydi şimdi tek yaptım o heveslenmesin diye ama nasıl soylesem diye düşünüyorum siz nasıl söylediniz. .
benimde akşamları bulanıyor nedense bende anlamadım baş dönmesi felan da oluyor Handan kaynaklandığını sanmıyorum hap uyku getiriyor ve de halsizlik yapıyor tabi kişiden kişiye değişir... Mide bulantılarından hamilelikten bencecanim benim bulanti tam olarak basladi diyemem ama aksamlari azicik bulaniyor genelde bulanti sabah olmaz mi bir de aksamlari basim cok agriyor okulda bile gozum kapaniyor eve kendimi zor atiyorum...belki de ictigim progestan hapinin etkisidir...
canim insallah hamileliktendir ilaclarin ve ignenin etkisi ise bos yere umutlanmis olmakatan korkuyorum...benimde akşamları bulanıyor nedense bende anlamadım baş dönmesi felan da oluyor Handan kaynaklandığını sanmıyorum hap uyku getiriyor ve de halsizlik yapıyor tabi kişiden kişiye değişir... Mide bulantılarından hamilelikten bence
canım biz ikimiz aynı gündeyiz söylemiş miydim:) yatmaktan sıkıldım.2 gündür progestan kullanıp yatıyorum.senin bulantın var mı?benim ilk öğrendiğimden beri mide bulantım vardı öyle ki gece uykumdan uyanıyordum.şu leke olduğundan beri kesildi.aklımda bin tane soru....canim benim sat 30 kasim...5+2 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?