• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bu ara iş yapıyormusunuz. Ben bi ev süpürcem valla düşünür oldum korkuyorum ama bişe olmaz heralde. Ben pimpirikleniyorum
aynen ya yarın arkadaşlarım gelecek kara kara düşünüyorum nasıl süpürge çekicem diye günlük işler zaten yapılıyorda bilmiyorum ya Allah a emanet artık yapıcak bişey yok elimiz mahkum...

hayatımda hiç bu kadar uyuşuk olmamıştım :( inanılmaz üşeniyorum herşeye. uyanmasam tuvalete bile gitmicem o derece :( ne zaman kendime gelicem acaba bilemiyorum :(

hayatımda hiç bu kadar uyuşuk olmamıştım :KK43: inanılmaz üşeniyorum herşeye. uyanmasam tuvalete bile gitmicem o derece :KK43: ne zaman kendime gelicem acaba bilemiyorum :KK43:
12 ci haftadan sonra cnm tahmini yani gerçi her gebelik farklı oluyor ama

5 haftalık gebeyim akşamları uykudan gözümü açamıyorum , yorgunluk hissi ise sürekli. ağız kuruluğu ve iştahsızlık var. doktor kalp atışlarıyla mide bulantılarının da başlayacağını söyledi.

hayırlı olsun canım keseni görmüşşsün , benm doktr keseyi görünce yolk kesesi var veya yok demedi mm göre 5 haftalık gözüküyor dedi kalp atışı için bi hafta sonra gel deemişti,
canim tesekkur ederim...acikcasi yolk kesesi bana da demedi ben de hic sormadim eve geldigimde burayi okuyinca bazilari yolk kesesi falan deyince ben de niye bana dr. bahsetmedi diye dusundum...ama bir sorun olsa soylerdi sanirim...ya bazen cok sey bilmek de insani yoruyor canim...sen kalp atisi icin ne zaman gideceksin peki...

5 haftalık gebeyim akşamları uykudan gözümü açamıyorum , yorgunluk hissi ise sürekli. ağız kuruluğu ve iştahsızlık var. doktor kalp atışlarıyla mide bulantılarının da başlayacağını söyledi.
Canim zaten genelde 1,5 aydan sonra basliyor bulantilar benim basladi 2 gundur.

canim tesekkur ederim...acikcasi yolk kesesi bana da demedi ben de hic sormadim eve geldigimde burayi okuyinca bazilari yolk kesesi falan deyince ben de niye bana dr. bahsetmedi diye dusundum...ama bir sorun olsa soylerdi sanirim...ya bazen cok sey bilmek de insani yoruyor canim...sen kalp atisi icin ne zaman gideceksin peki...
Canim sen kac haftalik hamilesin?adet tarihin neydi?

kizlar muhtemelen cocuklarimizin burcu basak olacak...ben gunluk burc yorumlarina inanmam ama burclarin kisilik ozellikleri ustundeki etkisine inanirim...ben de esim de basak burcuyuz eger her sey yolunda giderse insallah ev basak ailesi olacak...basak erkegi cok duzenlidir ki bence bir erkekte olmasi gereken en onemli ozellikl de duzenli olmasidir su ana kadar onun arkasini topladigim cok nadir olmustur masallah diyim...ayni zamanda da cok sefkatli olurlar iyidir yani basak erkegi...kendim de basak burcuyum ben de daginik sayilmam temizlik konusunda biraz fazla hassasim sadakatliyimdir...yani basak burclari guzel burclardir kizlar tabi istisnalar kaideyi bozmaz...

Canim zaten genelde 1,5 aydan sonra basliyor bulantilar benim basladi 2 gundur.
canim benim bulanti tam olarak basladi diyemem ama aksamlari azicik bulaniyor genelde bulanti sabah olmaz mi bir de aksamlari basim cok agriyor okulda bile gozum kapaniyor eve kendimi zor atiyorum...belki de ictigim progestan hapinin etkisidir...

canim benim bulanti tam olarak basladi diyemem ama aksamlari azicik bulaniyor genelde bulanti sabah olmaz mi bir de aksamlari basim cok agriyor okulda bile gozum kapaniyor eve kendimi zor atiyorum...belki de ictigim progestan hapinin etkisidir...
Canim bas agrisi hormonlardanda olur.migdebulantisi kisiden kisiye degisir.bende cok heycanliyim yarin ilk kontrolume gidicem 10.30 da randevum.kalp atislarini duyabilirmiyim acaba?

bana da demedi doktorum yolk kesesiyle ilgili birşey.. bence genel olarak kadınlar bunu bilmiyor şahsen bende bilmiyordum söyleyip de aklımızı karıştırmak istemiyorlar :) gerçekten çok şey bilmek yoruyor insanı katılıyorum sana.. eminim eskiler bizim gibi bu kadar düşünüp kurmamışlardır kafalarında :)

benim doktorumda yolk kesesiyle ilgili birşey sölemedi.geçen cuma günü gitmiştim.çok şükür keseyi gördükama tabi bununla bitmiyo şimdide kalp atışları oluşacak mı duyabilecek miyim diye kendimi yiyorum.haftaya salı günü gidicem.Hayırlısıyla inşallah hepimiz duyarız amin.

Canim bas agrisi hormonlardanda olur.migdebulantisi kisiden kisiye degisir.bende cok heycanliyim yarin ilk kontrolume gidicem 10.30 da randevum.kalp atislarini duyabilirmiyim acaba?
eğer kalp atışlarını duyarsan aramızda bu ilk olacak :) inşallah duyarsın canım hadi hayırlısı olsun...

kizlar muhtemelen cocuklarimizin burcu basak olacak...ben gunluk burc yorumlarina inanmam ama burclarin kisilik ozellikleri ustundeki etkisine inanirim...ben de esim de basak burcuyuz eger her sey yolunda giderse insallah ev basak ailesi olacak...basak erkegi cok duzenlidir ki bence bir erkekte olmasi gereken en onemli ozellikl de duzenli olmasidir su ana kadar onun arkasini topladigim cok nadir olmustur masallah diyim...ayni zamanda da cok sefkatli olurlar iyidir yani basak erkegi...kendim de basak burcuyum ben de daginik sayilmam temizlik konusunda biraz fazla hassasim sadakatliyimdir...yani basak burclari guzel burclardir kizlar tabi istisnalar kaideyi bozmaz...
Ilk cocugum aslan fakat yukseleni basak. Bu bebeğim de başak olucak allah Izin verirse. Ben boğa burcuyum basakla uyumluyum. Hafi hayırlısı

Kizlar bir problem olsaydi soylerdi doktorunuz.okadar derinini dusunmeyin dua edin canlar bol bol.insallah hersey guzel olur guzel anneler:anneadayı:

eğer kalp atışlarını duyarsan aramızda bu ilk olacak :) inşallah duyarsın canım hadi hayırlısı olsun...
İnsallah canim yarin sizide haberdar ederim haberlerden.insallah bir sıkıntı yoktur.dua edin kizlar.

Back