Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben kalp atışı için ayın 15- 16 sı gibi düşünüyrm doktr bi hafta sonra gel demişti ama git gel stres oluyorm braz gec gdeyım zaten benm dr karından bakıyor ultrasona oyuzden ancak duyulur inşallh.canim tesekkur ederim...acikcasi yolk kesesi bana da demedi ben de hic sormadim eve geldigimde burayi okuyinca bazilari yolk kesesi falan deyince ben de niye bana dr. bahsetmedi diye dusundum...ama bir sorun olsa soylerdi sanirim...ya bazen cok sey bilmek de insani yoruyor canim...sen kalp atisi icin ne zaman gideceksin peki...
canim benim mide bulaniyo desem tam dogru olmaz sad3ce aksamlari sanki oluyor arada ama o da cok degil kullandigim igne ve ilaclarin etkisi olabilir diye dusunyorum...sabahlari kalktigimda gayet iyiyim hicbir mide bulantisi olmuyor...lekeler koyu olmadikca canim korkma...ama yatmak lazim evet cok sikici ama iste biraz beklmek lazim...canım biz ikimiz aynı gündeyiz söylemiş miydim:) yatmaktan sıkıldım.2 gündür progestan kullanıp yatıyorum.senin bulantın var mı?benim ilk öğrendiğimden beri mide bulantım vardı öyle ki gece uykumdan uyanıyordum.şu leke olduğundan beri kesildi.aklımda bin tane soru....
yok canim hicbir test istemedi sadece 10 gun sonra gel...ya aslinda ben devlet hastanesine gittim benim asil doktorum riskli gebelik uzmani ona hemen gitmedim bundan sonraki kontrolumde ona gidecegim insallah...devletteki doktorlari biliyorsun hepsi cok ilgili olmuyor...peki sana balik yagi hapi ne yazdi canimcanım ben kalp atışı için ayın 15- 16 sı gibi düşünüyrm doktr bi hafta sonra gel demişti ama git gel stres oluyorm braz gec gdeyım zaten benm dr karından bakıyor ultrasona oyuzden ancak duyulur inşallh.
bende hormon testi istedi kesyi gördüğmz gün senden ?
benim de aksamlari inanilmaz bas agrim oluyor kafami kaldirmak istemiyorum hep uyku hali var ama sabahlari cok dinc oluyorum....folbiol kullaniyorum ....ben basak burcu olarak oglaklar ile hep iyi anlasmisimdir:) sislik falan yok bu arada...Selam kızlar, benim baş dönmem ve başağrım var biraz ya, bi de kızım hep üstümde deliriciim başak burcu hiç tanıdığım yok ama kızım oğlak onlar anlaşsın da Biz ikizler iz eşimle biz herkesle iyiyiz folik asitiniz markası ne, bi de karnınız çok şiş mi sizin de şimdiden
basaklar candir:) canim hormon testi burada okudugum kadariyla sadece 1 arkadastan isremis doktoru....ben de oğlak kadını olarak başak bebişe sahip olucam :)))
Ben kova eşim ikizler Allah nasip ederse bebiş BAŞAK iyidir herhaldebasaklar candir:) canim hormon testi burada okudugum kadariyla sadece 1 arkadastan isremis doktoru....
basak bebisi kulaga bile cok hos geliyor...yerim ben mercimek tanelerimiz:)Ben kova eşim ikizler Allah nasip ederse bebiş BAŞAK iyidir herhalde
test et bakalim ne olacak canim:)bebişimin kalbi atsın biran önce diye ona bugün Mozart dinlettim :)bakalım atcak mı