• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaslar emziren annelerin dualari kabul oluyormus annem ameliyat oldu sonuc icin 41 yasin topluyorum icinden gelerek okumak isteyen olursa sevinirim okumak isteyen mesaja cevap verirse tesekkur ederim simdiden
5 tane okurum insaallah canim. Rabbim tez zamanda sifa versin

Benim kizimin sol gozu uc dort once capaklaniyordu. Anne sutu sıktım gunde 5 6 kez gozune. Malum antibiyotik ozelligi var anne sutunun. Sonra gozune masaj yaptim gecti. Gecen baska bi nedenden oturu cocuk doktoruna gitmistim. Capaklaninca masaj yapın demisti.
Insallah duzelir canim yapayim yarin yalniz cok sulaniyo da damla damla yas akiyo sizin de oyle miydi

Umarım en kısa zamnda hepimizinkki düzene girer Ben doğumdan beri sadece makarna yaptım yemek yapamıyorum acaba 2,5 aylık bebek uyanıkken nasıl eğlenebilir beşikte yatmak istemiyor. Ana kucağına koyuyorm durmuyo. Hep bi kalkma çabası var. Kucağıma alınca da ayakta gezdirince susuyo. Hatta hç istemediğim bi şekilde tv ye bakıyo. Muhtemelen bütün gün benden sıkılıp başka şeyler keşfetme derdinde ama kucağımda

Aynısını bende yaşıyorum. Bütün gün kucak ta ve ayaktayız

Dr
Insallah duzelir canim yapayim yarin yalniz cok sulaniyo da damla damla yas akiyo sizin de oyle miydi
.Dr. bize kesinlikle süt falan sagma dedi bilmiyorum artık canım fucithalmic göz damlası vermişti ilk doğduğunda olmuştu birkaç gün surunce geçmişti geçen bidaha oldu tekrar surdum geçti çok şükür canım

Evet canim ayni sekildeydi. Endise etme 2 3 gune geciyor. Islak mendil falan surmuyosundur da zaten aklinda olsun. Bol bol anne sutu damlat gozune.gozyasi kanallarinin oldugu noktaya damlat ozellikle. Yani burnuna dogru olan tarafa. Gozyasi kanalinin tikanmasi nedeniyle oluyormuş. Endiselenme sakin seker

herkese merhabalar,

forum çok hızlı akıyor. o nedenle bütün mesajları takip edemedim. umarım doktora gitmeyi bekleyenler güzel haberler almışlardır. ben de dün çok şükür kalp atışlarını duydum. herşeyin yolunda olduğunu, bebeğimin gelişiminin SAT ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. bu arada Ankara TıpTan Doç. Dr. Esra Çetinkaya'ya gideceğimi söylemiştim. kendisi ile ilk görüşmemiz oldu. ben memnun kaldım. anlayamadığım tek bir şey oldu. Esra Hocanın odasi ile Batuhan Hocanın odaları karşılıklı. kontrole gelen gebelerden 15 tanesi Batuhan Hocayı bekliyorsa sadece 2-3 tanesi Esra Hocayı bekliyordu. Batuhan Hocaya neden böyle bir yığılma vardı anlayamadım. Ben Esra hocadan ilk izlenim olarak memnun kaldım. umarım devamında da düşüncelerim değişmez.

Merhabalar , bende Esra hanıma gitmeyi düşünüyorumda. Nasıl ondan memnun kaldınız mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar iyi akşamlar kilolarınız gittimi ne alemdesiniz 65 kilo ile hamile kaldım 84 kilo doguma gittim dogum yaptıgım da 76 cıktım bugün tartıldım 77 moral,m bozuluyor artık ne yapsam emziriyorum da iştahımda var artı dogumdan sonra bacaklarım çatladı ben çok kötü oldum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Sen emziriyormuşsun ben emzirmediğim halde kilo veremiyorum ama hala umudum var süt olur diye yiyorum :( 3,5 aylık olduk 60 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim çıktım 67 idi şimdi 69 :(

Benim sütüm başta çoktu sonra stres ve sıkıntıdan azaldı bebeğm aç kalıyodu mama takviyesi yaptk30 cc ile başladık 90 oldu. Şimdi sütüm 5-10 cc geliyo. 150 cc verene kadar kaşıkla verdim mamayı ama şimdi 180 cc mama içiyo. Artk kaşıkla veremedim eziyet oluyodunona da bana da. Biberona geçince de o 5-10 cc yi de emmiyo artk. 2 kez çekiyo memeyi sonra ağlıyo. Bn de arada sağmaya çalışıyorm tabi uyursa eğer (nadiren uyuyup devamlı kucak istiyo) 5 cc de olsa vermeye çalışıyorum

Umarım en kısa zamnda hepimizinkki düzene girer Ben doğumdan beri sadece makarna yaptım yemek yapamıyorum acaba 2,5 aylık bebek uyanıkken nasıl eğlenebilir beşikte yatmak istemiyor. Ana kucağına koyuyorm durmuyo. Hep bi kalkma çabası var. Kucağıma alınca da ayakta gezdirince susuyo. Hatta hç istemediğim bi şekilde tv ye bakıyo. Muhtemelen bütün gün benden sıkılıp başka şeyler keşfetme derdinde ama kucağımda
Aha ayni benim kızım kızımı anlatıyorsun şandım bi an o da 2,5 aylık ve sürekli ağlama peşinde Kucakta da durmuyor ayakta gezdireceksin ve tv ye acayip bakıyor zor engelliyorum tv yi kapayıncaya bütün gün evde ben sıkılıyorum inşş hemen ağlamaları kesilip Mutlu bebekler olurlar

Aha ayni benim kızım kızımı anlatıyorsun şandım bi an o da 2,5 aylık ve sürekli ağlama peşinde Kucakta da durmuyor ayakta gezdireceksin ve tv ye acayip bakıyor zor engelliyorum tv yi kapayıncaya bütün gün evde ben sıkılıyorum inşş hemen ağlamaları kesilip Mutlu bebekler olurlar
Benim oğlumun da cok ilgisini çekiyor tv bazen izliyor ne yalan söyleyeyim

Benimki de öyle. Sağlık ocağındaki hemşire şimdi hepsinin böyle olduğunu söyledi. Geçermiş. Bira arkadaşımınki de öyle ama 8 aylık, hâlâ geçmemiş.
Benimkinin bütün sıkıntısı gaz. Gaz yapan bir şeyden çokça yersem gece uyumak bilmiyor, aralıksız ağlıyor. Bunu yeni fark ettim artık gaz yapan şeylerden çok yemeyeceğim (hemşire "yemeyin" der, annem "ye alışsın" der, bazen anneleri dinlememek lâzım).

Gündüz bazen mecburen 1-2 çay kaşığı rezene çayı veriyorum hem gazını rahatlatsın hem uyutsun diye.

Kızlar banyoyu suyu çok seven bebeğim şimdi fileye koyar koymaz çok şiddetli bir biçimde ağlamaya başlıyor bir hafta annemde kaldık o biraz sert yıkadı sanırım çok ağladı o yıkarken şimdi evdeyiz 2. Denememiz o kadar ağlıyorki nefesi kesiliyor yavrumun çok çaresizim nasıl sevdiricem suyu tekrar

Back