• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kontrolden çıktık kızlar oğluş 6520 kg geldi maşallah iyi kilo alimi 1.170 kg almış 1 ayda. ilk ay 1.400 kg almıştı
Maşallah canım benim oğlumuzda dün kalça çıkıklıgı muayenesi vardı şükür sorun çıkmadı 6.300 gr 62 cm olmuş yarın aşıya gidicez şimdiden ateşi çıkar mı diye korkuyorum kaç tane yapılacak para ödicez mi ? Bilgin var mı

Kızlar Nasılsınız bayadır uzak kaldım . 25 inde 2 aylık olacağız maşallah hersey yolunda salı günü kontrol perşembe 2 aylık aşımız var bizden haberler bu kadar :)

Regl olan var mı varsa ne zaman oldu merak ediyorum
Benim bebişim 3 aylık 40 ına kadar az az kanamam oldu sonra üzerine 2 defa regli oldum ama benim 40 günlükten sonra sütüm kesildi malesef ondan olmuşum

Maşallah canım benim oğlumuzda dün kalça çıkıklıgı muayenesi vardı şükür sorun çıkmadı 6.300 gr 62 cm olmuş yarın aşıya gidicez şimdiden ateşi çıkar mı diye korkuyorum kaç tane yapılacak para ödicez mi ? Bilgin var mı

Maşallah oğluşlarımıza :) 3 aşı olucaz canım bu olucaklara para ödemiyoruz. Rota virüsü aşısı isteğe bağlı 3.ayda ona odicez 150 yada 170 gibi birsey

bizin kaka yapmayalı 7. gün yarrın 8 olucak. dr. 10 güne normal dedi. keçi pisliği şeklinde olursa çocuk huzursuz olursa gel dedi. kaka rutinimiz ortalama 5 gün. bugün sıcak suya oturttum 10 dk. yapmadık yinede. yarın rezeneyi deneyeyim.

Rezene veriyorum ama papatya hiç vermedim ikisini karıştırıyormusun dediklerini bende yapıyorum gaz çıkarıyor kaka yapamiyor kaç ml veriyorsun rezeneyi
15-20 ml veriyorum rezeneyi.papatyayı da 15-20 ama karıştırmıyorum.rezeneyi genelde sabah papatyayı akşam.papatya uykuya da yardımcı olduğu için akşam veriyorum

Aşılarda ilk 8 saate kritik derler canım ama tedbirli ol yine, sık sık ölçüm yap. Bizimkinin de ateşi çıkmadı çıkmadı 6-7 saat sonra 37.4 ü görünce calpol verdim yarım ölçek. Doktorumuz da s.ocağındaki ebe de "tedbir olsun diye önceden vermeyin" demişti. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah

15-20 ml veriyorum rezeneyi.papatyayı da 15-20 ama karıştırmıyorum.rezeneyi genelde sabah papatyayı akşam.papatya uykuya da yardımcı olduğu için akşam veriyorum
Kaç aylık oldu bebiş Canım bende rezene veriyorum ama korkuyorum çok vermeye iyi geliyorsa bende 15ml e çıkarayım

c
Kaç aylık oldu bebiş Canım bende rezene veriyorum ama korkuyorum çok vermeye iyi geliyorsa bende 15ml e çıkarayım
canm facebook grubunda gunde 100 ml e kadr veriyorum diyen vardi sanki bir bak. benkmki hic sevmiyor hep agzindan cikariyor icse vericem cok rahatlatiyor hakikaten

Kızlar bırşey sorucam oğlumun dun gece burnu tıkalıydı bende suyu kaynatıp ıçıne bır kaşık vıcks koydum oğkumun baş ucuna koydum burnunu acsın dıye cok tıkalıydı sabah bı prospekrtusune bı bakım dedım 6 yasından once solutmamak lazımmış kahroldum yemın ederımm

Kızlar bırşey sorucam oğlumun dun gece burnu tıkalıydı bende suyu kaynatıp ıçıne bır kaşık vıcks koydum oğkumun baş ucuna koydum burnunu acsın dıye cok tıkalıydı sabah bı prospekrtusune bı bakım dedım 6 yasından once solutmamak lazımmış kahroldum yemın ederımm

Benim.kiziminda uzun zamandir burnu tikali ve nalgam oluyodu. Doktorumuz fizyolojik serum onermisti. Kayinvalidem vick sur gogsune ve suya koy dedi eczaci 5 yasindan once kullanilmadigi soyleyince biraktik. Tonimer diye bi markayi kullandik. Guzel sikildiginda burnundaki sumugu sivi olarak cikariyodu. Otribebe ilede cekiyorum. Bu sekilde dene istersen. Tabi doktoruna muhakkak danis.

Canım dikkat et sakın kullanma Vicks bugün nette haber vardı 2aylık bebeğin göğsüne sürmüş kadın Bebek ölmüş bebeklerde Boğazı tıkıyormuş vicks çok tehlikeli

İ
çinde kafur diye bir madde varmış o tehlikeliymiş

Canım dikkat et sakın kullanma Vicks bugün nette haber vardı 2aylık bebeğin göğsüne sürmüş kadın Bebek ölmüş bebeklerde Boğazı tıkıyormuş vicks çok tehlikeli
Bende okudum cnm umarım cığerlerınde beynınde herhangıbır sey yoktur cok uzgunum :(

Back