Teşekkür ederim
Burda bir hayli ogretmen vardi. Ogretmenler gununuz kutlu olsun hanimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda bir hayli ogretmen vardi. Ogretmenler gununuz kutlu olsun hanimlar
2 aylık aşısı olanlar bir bakabilir mi?
Bu aşı canlı aşı mı aşı olduğu kıyafetleri atmak gerekiyor mu
Maşallah canım benim oğlumuzda dün kalça çıkıklıgı muayenesi vardı şükür sorun çıkmadı 6.300 gr 62 cm olmuş yarın aşıya gidicez şimdiden ateşi çıkar mı diye korkuyorum kaç tane yapılacak para ödicez mi ? Bilgin var mıKontrolden çıktık kızlar oğluş 6520 kg geldi maşallah iyi kilo alimi 1.170 kg almış 1 ayda. ilk ay 1.400 kg almıştı
canım benim oğlum çok fazla rahatsız olmuyor 4 5gunü zorlanıyorDoktorlar 4 gun kaka yapmadan dursun bakalim sorun mu degil mi... Resmen aci cekiyorlar
Ca
canım benim oğlum çok fazla rahatsız olmuyor 4 5gunü zorlanıyor
Benim bebişim 3 aylık 40 ına kadar az az kanamam oldu sonra üzerine 2 defa regli oldum ama benim 40 günlükten sonra sütüm kesildi malesef ondan olmuşumKızlar Nasılsınız bayadır uzak kaldım . 25 inde 2 aylık olacağız maşallah hersey yolunda salı günü kontrol perşembe 2 aylık aşımız var bizden haberler bu kadar :)
Regl olan var mı varsa ne zaman oldu merak ediyorum
Maşallah canım benim oğlumuzda dün kalça çıkıklıgı muayenesi vardı şükür sorun çıkmadı 6.300 gr 62 cm olmuş yarın aşıya gidicez şimdiden ateşi çıkar mı diye korkuyorum kaç tane yapılacak para ödicez mi ? Bilgin var mı
15-20 ml veriyorum rezeneyi.papatyayı da 15-20 ama karıştırmıyorum.rezeneyi genelde sabah papatyayı akşam.papatya uykuya da yardımcı olduğu için akşam veriyorumRezene veriyorum ama papatya hiç vermedim ikisini karıştırıyormusun dediklerini bende yapıyorum gaz çıkarıyor kaka yapamiyor kaç ml veriyorsun rezeneyi
Maşallah canım benim oğlumuzda dün kalça çıkıklıgı muayenesi vardı şükür sorun çıkmadı 6.300 gr 62 cm olmuş yarın aşıya gidicez şimdiden ateşi çıkar mı diye korkuyorum kaç tane yapılacak para ödicez mi ? Bilgin var mı
EvetDevlette misin?
Kaç aylık oldu bebiş Canım bende rezene veriyorum ama korkuyorum çok vermeye iyi geliyorsa bende 15ml e çıkarayım15-20 ml veriyorum rezeneyi.papatyayı da 15-20 ama karıştırmıyorum.rezeneyi genelde sabah papatyayı akşam.papatya uykuya da yardımcı olduğu için akşam veriyorum
canm facebook grubunda gunde 100 ml e kadr veriyorum diyen vardi sanki bir bak. benkmki hic sevmiyor hep agzindan cikariyor icse vericem cok rahatlatiyor hakikatenKaç aylık oldu bebiş Canım bende rezene veriyorum ama korkuyorum çok vermeye iyi geliyorsa bende 15ml e çıkarayım
Kızlar bırşey sorucam oğlumun dun gece burnu tıkalıydı bende suyu kaynatıp ıçıne bır kaşık vıcks koydum oğkumun baş ucuna koydum burnunu acsın dıye cok tıkalıydı sabah bı prospekrtusune bı bakım dedım 6 yasından once solutmamak lazımmış kahroldum yemın ederımm
Canım dikkat et sakın kullanma Vicks bugün nette haber vardı 2aylık bebeğin göğsüne sürmüş kadın Bebek ölmüş bebeklerde Boğazı tıkıyormuş vicks çok tehlikeliKızlar bırşey sorucam oğlumun dun gece burnu tıkalıydı bende suyu kaynatıp ıçıne bır kaşık vıcks koydum oğkumun baş ucuna koydum burnunu acsın dıye cok tıkalıydı sabah bı prospekrtusune bı bakım dedım 6 yasından once solutmamak lazımmış kahroldum yemın ederımm
çinde kafur diye bir madde varmış o tehlikeliymişKızlar bırşey sorucam oğlumun dun gece burnu tıkalıydı bende suyu kaynatıp ıçıne bır kaşık vıcks koydum oğkumun baş ucuna koydum burnunu acsın dıye cok tıkalıydı sabah bı prospekrtusune bı bakım dedım 6 yasından once solutmamak lazımmış kahroldum yemın ederımm
Benim de aynı 46 gün lohusaliktan bir hafta geçtikten sonra regl oldum 40 gün geçti tekrar regl oldum.Sadece emziriyorum üstelikCanm ben 40im ciktiktan bir ay sonra regl oldum lohusaligim 45 gun surdu
Bende okudum cnm umarım cığerlerınde beynınde herhangıbır sey yoktur cok uzgunumCanım dikkat et sakın kullanma Vicks bugün nette haber vardı 2aylık bebeğin göğsüne sürmüş kadın Bebek ölmüş bebeklerde Boğazı tıkıyormuş vicks çok tehlikeli