kizlar iki prf bir kac uzmana ulastik 4. ayin sonuna kadr devam edebilirmis sonra geciyormus emmeme iştahsızlık durumu bircok sebebi olabilirmis enfeksiyon yoksa cocugu yipratmayin demisler .hatta ates asiri huzursuzlk yoksa idrar tahliline bile gerek yok demis hoca.kimi bebekte oluyormuş vucudunun gelişiminden dis dunyayi kesfetmis olmasından olabilirmis yani bu konuyla ilgili ansiklopedi yazılabilirmis acikcasi tam sebebini bizde bilmiyoruz 120.günden sonra bıçak gibi kesiliyormus yeniden emmeeye basliyor larmis bebekler bizde tam anlamiyoruz demis :)) artık sabretcez safak 44Meraba kizlar oglum bugun 3 aylik oldu yaklasik bir iki haftadir istahinda azalma var okudugum kadariyla bazi arkadaslardada olmus sebebi ne aceba bilen var mi
Canım biz yaptırdik bu hafta aşıyi bizde ateş olmadı sadece iğne yapılırken çok ağladı asidan sonra üç gün banyo yaptirmayin dediler sadece bir bacağı biraz ağrıdigi için calpol verdim oda uyku yaptı rahatladiBende katildim ama cok kisi var ya bilemedim ki kim kim :-/ asi vurulamadik kalmamis haftaya carsamba dedi. Ates yapiyomus dedim eskiler yapiyordu ama yeniler o kadar yapmıyor dedi. Calpol yazdi alin bulunsun asi sonrasinda verirsin duruma göre dedi.yani bu hafta yirttik :)
Nasil iki ay arayla geçen ay ilk dozunu yaptırdık p.tesi de 2doz yapilacak
Bana da yika getir dediler yikayacagim gitmeden bir gun önce gitmeden yikayamam çünkü :-/ calpolu ne iadar verdin olcekbolarak? Kiloya göre veriliyomus sanki.Canım biz yaptırdik bu hafta aşıyi bizde ateş olmadı sadece iğne yapılırken çok ağladı asidan sonra üç gün banyo yaptirmayin dediler sadece bir bacağı biraz ağrıdigi için calpol verdim oda uyku yaptı rahatladi
Bizim 2 doz oluyormuş 150 liradan 135 e düşürdük 4.ayda diğerini yaptiracazEvet 2 ser ay arayla 2 doz daha yapilacak sizinki tek doz mu kac liraya yqptirdiniz
Alla alla ben geçen ay verem aşısiyla beraber yaptırdım p.tesi de 3aylik kontrolü var.ebemiz rota aşısının 2dozunuda yapalım dedi bende siparişini verdik eczaneyeCarsamba ilk doz yapildi oak ve martta tekrar yapilacak doktor oyle soyledi
Ben üç doz yaptırıyorum toplamda 360 tl oluyor 2doz olsaydı 300olacaktiBizim 2 doz oluyormuş 150 liradan 135 e düşürdük 4.ayda diğerini yaptiracaz
Ben üç doz yaptırıyorum toplamda 360 tl oluyor 2doz olsaydı 300olacaktiBizim 2 doz oluyormuş 150 liradan 135 e düşürdük 4.ayda diğerini yaptiracaz
İyi bir doktor buldum muane ücreti 600 TL ve tahliller filan baua tutucak kendimizi ayarliyipAllah izin verirse gidicem .çünkü tedavi sureci baya masrafli olucak.dualarinizi eksik etmeyinSelam , vucudundaki beyazliklar icin dr.a gittin mi?
Aaaaacok geçmiş olsun acaba bizimkindede ole birşey olabilirmiş Allah korusun neden olurmus.nazil anlasiliyor ben baksam anlayabilir miyim acaba ayy korku basit şimdi bniCanim benim oglumunda oyle su gibi civik ama cikaramiyordu bugun doktora goturdum catlak olmus krem verdi ilik suya oturt dedi insallah g3cer bakalim bugun basladikk
Bi arkadadta ayni durumdaymis bebeğinde çatlak varmis inşallah ole bi durum yoktur telaslandim smdiBenim oglumda öyle canım bayramdan sonra hiç kendi başına yapmadı ilk başlarda kulak çöpü ile yapıyordu şimdi yaklaşık iki aydır onlada yapamıyor 5gunde bir fitil veriyorum öyle yapıyor ama çok fazla rahatsız olmuyor 5gun biraz ikiniyor zorluyor napacam böyle bilmiyorum Dr.bağırsak düzenleyici verdi iki haftadır kullanıyorum hiçbir faydası olmadı ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum
Bizde dün 3 aylık olduk bizdede 2 haftadır beslenmede azalma var sanırım tüm bebeklerde var burda çok arkadaşta okudum ya bebekler 2 -3 ay arası iştahsız oluyo yada bizim bebişler mevsim değişime denk deldiler ondan böyle iştahsızlarMeraba kizlar oglum bugun 3 aylik oldu yaklasik bir iki haftadir istahinda azalma var okudugum kadariyla bazi arkadaslardada olmus sebebi ne aceba bilen var mi
Canım dr.baktı çatlak yoktu çok şükür ama niye böyle oluyor ne zaman düzelecek bilmiyorumBi arkadadta ayni durumdaymis bebeğinde çatlak varmis inşallah ole bi durum yoktur telaslandim smdi
Aaaaacok geçmiş olsun acaba bizimkindede ole birşey olabilirmiş Allah korusun neden olurmus.nazil anlasiliyor ben baksam anlayabilir miyim acaba ayy korku basit şimdi bni
7 saat uyku ne demek benimki iki saatte bir mutlaka kalkıyor Cok şanslısınız masallah
Darisida bize inş. Bizde 3aylik olduk yeni ama hala yapamiyor 5gunde bir ben fitille yaptırıyorum bu sefer yaptirmicam bakım 6 7gün denicem fitille yaptırma alisir diyorlar sabahtan beri ıkınıyor gaz yapıyor ama kaka yapamadığı için kivraniyor içim gidiyor siz ilaç falan kullandinizmi canimB3nim sutum yagsiz sanirim sagdigimda falan bembeyaz cikiyo ondan kakasini cok zor yapiyor herhalde ıkındikca oldu zaten bu ikinmak bizi yakti bi de ondan fıtık oldu 3 aylik olsak da duzene girse artik sindirim sistemimiz oglum kaka yapiyo ailecek biz rahatliyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?