Darisida bize inş. Bizde 3aylik olduk yeni ama hala yapamiyor 5gunde bir ben fitille yaptırıyorum bu sefer yaptirmicam bakım 6 7gün denicem fitille yaptırma alisir diyorlar sabahtan beri ıkınıyor gaz yapıyor ama kaka yapamadığı için kivraniyor içim gidiyor siz ilaç falan kullandinizmi canim
Bende sadece maflor veriyorum 5damla bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum bugüne sabah resmen kivrandi bugün 4gunu kakası da katı değil çatlak ta yok çok şükür neden yapamiyor bilmiyorum yaSap simprex kullaniyoruz gaz icin baska bir sey kullanmiyorum ben de duymustum bagirsak tembelligi yapiyormus fitil cok fazla kullanildiginda zaten doktorlar kaka yapmamayi sorun olarak gormuyor birer gun daha bekle bakalim belki kendiliginden yapar cok sikintiya girwrse fitil veririsinn
Canım papatya çayı vermeyi denedin mi bir de rezene.benim kızımın da kakası cıvık ama yapamıyor.papatyayla rezene verince her bezi kakalı oluyor neredeyse.bir de yüz üstü çevirip 10-15 dk sırtını ovuyorum sonra bisiklet sürme hareketleri yaptırıyorum.bi de şunu fark ettim,kızımı ne zaman pusete koysam 10 dk içinde kaka yapıyor mutlaka.bunları dene ve 10 dk pusete koy canım.inş işe yararDarisida bize inş. Bizde 3aylik olduk yeni ama hala yapamiyor 5gunde bir ben fitille yaptırıyorum bu sefer yaptirmicam bakım 6 7gün denicem fitille yaptırma alisir diyorlar sabahtan beri ıkınıyor gaz yapıyor ama kaka yapamadığı için kivraniyor içim gidiyor siz ilaç falan kullandinizmi canim
Cnm benim de seninle aynı doğum zamnımz bn de p.be aşıya gotureceğim sabah gel dedi ebe sabahnoluomş bu aşılar.regl olmadm ben de .doğum iznin ne zman bitiyor nasıl yapıcaz bu rapor işini yaKızlar Nasılsınız bayadır uzak kaldım . 25 inde 2 aylık olacağız maşallah hersey yolunda salı günü kontrol perşembe 2 aylık aşımız var bizden haberler bu kadar :)
Regl olan var mı varsa ne zaman oldu merak ediyorum
Rezene veriyorum ama papatya hiç vermedim ikisini karıştırıyormusun dediklerini bende yapıyorum gaz çıkarıyor kaka yapamiyor kaç ml veriyorsun rezeneyiCanım papatya çayı vermeyi denedin mi bir de rezene.benim kızımın da kakası cıvık ama yapamıyor.papatyayla rezene verince her bezi kakalı oluyor neredeyse.bir de yüz üstü çevirip 10-15 dk sırtını ovuyorum sonra bisiklet sürme hareketleri yaptırıyorum.bi de şunu fark ettim,kızımı ne zaman pusete koysam 10 dk içinde kaka yapıyor mutlaka.bunları dene ve 10 dk pusete koy canım.inş işe yarar
Cnm benim de seninle aynı doğum zamnımz bn de p.be aşıya gotureceğim sabah gel dedi ebe sabahnoluomş bu aşılar.regl olmadm ben de .doğum iznin ne zman bitiyor nasıl yapıcaz bu rapor işini ya
Kızlar Nasılsınız bayadır uzak kaldım . 25 inde 2 aylık olacağız maşallah hersey yolunda salı günü kontrol perşembe 2 aylık aşımız var bizden haberler bu kadar :)
Canm ben 40im ciktiktan bir ay sonra regl oldum lohusaligim 45 gun surduKızlar Nasılsınız bayadır uzak kaldım . 25 inde 2 aylık olacağız maşallah hersey yolunda salı günü kontrol perşembe 2 aylık aşımız var bizden haberler bu kadar :)
Sap simprex kullaniyoruz gaz icin baska bir sey kullanmiyorum ben de duymustum bagirsak tembelligi yapiyormus fitil cok fazla kullanildiginda zaten doktorlar kaka yapmamayi sorun olarak gormuyor birer gun daha bekle bakalim belki kendiliginden yapar cok sikintiya girwrse fitil veririsinn
Cnm benim de seninle aynı doğum zamnımz bn de p.be aşıya gotureceğim sabah gel dedi ebe sabahnoluomş bu aşılar.regl olmadm ben de .doğum iznin ne zman bitiyor nasıl yapıcaz bu rapor işini ya
Kızlar Nasılsınız bayadır uzak kaldım . 25 inde 2 aylık olacağız maşallah hersey yolunda salı günü kontrol perşembe 2 aylık aşımız var bizden haberler bu kadar :)
Canm ben 40im ciktiktan bir ay sonra regl oldum lohusaligim 45 gun surdu
25 ekimde kırkımız çıkmıştı. 21 kasımda regl oldum çok mu erken acaba:/
Maşallah Canım biz şimdilik gr gr alıyoruz inşallah kg larıda görürüz kaç aylık oldunuz?Kontrolden çıktık kızlar oğluş 6520 kg geldi maşallah iyi kilo alimi 1.170 kg almış 1 ayda. ilk ay 1.400 kg almıştı
Canım tehlikeli değil mi niye yüzü koyun yatırıyorsun gece.allah korusun ani bebek ölümüne neden oluyor.nefeslerini kontrol de edemeyebiliyorlar.
Benim bildiğim gündüz annenin gözetimi altında bir saat falan öyle yatırabilirsin ama tüm gece nasıl yatırıyorsun.göğüs kafesine bası olmuyor mu.kolları uyuşmuyor mu.şahsen ben kendim bile tüm gece öyle uyuyamam
Oyy yerim onu :)
Sırt üstü uyumuyormu canım
Bzmki gazını cikartirken bile yüzüstü durmuyor ağlıyor hemen :)
Maşallah Canım biz şimdilik gr gr alıyoruz inşallah kg larıda görürüz kaç aylık oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?