• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Darisida bize inş. Bizde 3aylik olduk yeni ama hala yapamiyor 5gunde bir ben fitille yaptırıyorum bu sefer yaptirmicam bakım 6 7gün denicem fitille yaptırma alisir diyorlar sabahtan beri ıkınıyor gaz yapıyor ama kaka yapamadığı için kivraniyor içim gidiyor siz ilaç falan kullandinizmi canim

Sap simprex kullaniyoruz gaz icin baska bir sey kullanmiyorum ben de duymustum bagirsak tembelligi yapiyormus fitil cok fazla kullanildiginda zaten doktorlar kaka yapmamayi sorun olarak gormuyor birer gun daha bekle bakalim belki kendiliginden yapar cok sikintiya girwrse fitil veririsinn

Sap simprex kullaniyoruz gaz icin baska bir sey kullanmiyorum ben de duymustum bagirsak tembelligi yapiyormus fitil cok fazla kullanildiginda zaten doktorlar kaka yapmamayi sorun olarak gormuyor birer gun daha bekle bakalim belki kendiliginden yapar cok sikintiya girwrse fitil veririsinn
Bende sadece maflor veriyorum 5damla bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum bugüne sabah resmen kivrandi bugün 4gunu kakası da katı değil çatlak ta yok çok şükür neden yapamiyor bilmiyorum ya

Darisida bize inş. Bizde 3aylik olduk yeni ama hala yapamiyor 5gunde bir ben fitille yaptırıyorum bu sefer yaptirmicam bakım 6 7gün denicem fitille yaptırma alisir diyorlar sabahtan beri ıkınıyor gaz yapıyor ama kaka yapamadığı için kivraniyor içim gidiyor siz ilaç falan kullandinizmi canim
Canım papatya çayı vermeyi denedin mi bir de rezene.benim kızımın da kakası cıvık ama yapamıyor.papatyayla rezene verince her bezi kakalı oluyor neredeyse.bir de yüz üstü çevirip 10-15 dk sırtını ovuyorum sonra bisiklet sürme hareketleri yaptırıyorum.bi de şunu fark ettim,kızımı ne zaman pusete koysam 10 dk içinde kaka yapıyor mutlaka.bunları dene ve 10 dk pusete koy canım.inş işe yarar

Kızlar Nasılsınız bayadır uzak kaldım . 25 inde 2 aylık olacağız maşallah hersey yolunda salı günü kontrol perşembe 2 aylık aşımız var bizden haberler bu kadar :)

Regl olan var mı varsa ne zaman oldu merak ediyorum
Cnm benim de seninle aynı doğum zamnımz bn de p.be aşıya gotureceğim sabah gel dedi ebe sabahnoluomş bu aşılar.regl olmadm ben de .doğum iznin ne zman bitiyor nasıl yapıcaz bu rapor işini ya

Canım papatya çayı vermeyi denedin mi bir de rezene.benim kızımın da kakası cıvık ama yapamıyor.papatyayla rezene verince her bezi kakalı oluyor neredeyse.bir de yüz üstü çevirip 10-15 dk sırtını ovuyorum sonra bisiklet sürme hareketleri yaptırıyorum.bi de şunu fark ettim,kızımı ne zaman pusete koysam 10 dk içinde kaka yapıyor mutlaka.bunları dene ve 10 dk pusete koy canım.inş işe yarar
Rezene veriyorum ama papatya hiç vermedim ikisini karıştırıyormusun dediklerini bende yapıyorum gaz çıkarıyor kaka yapamiyor kaç ml veriyorsun rezeneyi

Cnm benim de seninle aynı doğum zamnımz bn de p.be aşıya gotureceğim sabah gel dedi ebe sabahnoluomş bu aşılar.regl olmadm ben de .doğum iznin ne zman bitiyor nasıl yapıcaz bu rapor işini ya

Canım benim 24 aralıkta doluyor ek rapor almayacağım öğle yemeğinde eve gidip gelicem sonra erken cikicam o yüzden ise döncem maddi zorluklar yüzünden ev kredisi ödüyoruz. Yarın da doktor kontrolü var doktora sorucam aşı öncesi calpol vereyim mi diye

Kızlar Nasılsınız bayadır uzak kaldım . 25 inde 2 aylık olacağız maşallah hersey yolunda salı günü kontrol perşembe 2 aylık aşımız var bizden haberler bu kadar :)

Canm ben 40im ciktiktan bir ay sonra regl oldum lohusaligim 45 gun surdu

Doktorlar 4 gun kaka yapmadan dursun bakalim sorun mu degil mi... Resmen aci cekiyorlar

Devlette misin?

25 ekimde kırkımız çıkmıştı. 21 kasımda regl oldum çok mu erken acaba:/

Canım tehlikeli değil mi niye yüzü koyun yatırıyorsun gece.allah korusun ani bebek ölümüne neden oluyor.nefeslerini kontrol de edemeyebiliyorlar.

Benim bildiğim gündüz annenin gözetimi altında bir saat falan öyle yatırabilirsin ama tüm gece nasıl yatırıyorsun.göğüs kafesine bası olmuyor mu.kolları uyuşmuyor mu.şahsen ben kendim bile tüm gece öyle uyuyamam

Oyy yerim onu :)
Sırt üstü uyumuyormu canım
Bzmki gazını cikartirken bile yüzüstü durmuyor ağlıyor hemen :)

Kızlar dr a sorduk kafa refleksi iyi oldugu ve sürekli değiştirdiği için yatabilir dedi. ZAten 1 ay olmadan ilk dogdugundan beri kafa dik :) esim de hep öyleymiş eskiden. Bu arada facebook grubuna ve watsup grubuna dahil kim var aranızda :)))

Kızlarrr acil bişey sorucam Sakarya da bildiğiniz duyduğunuz iyi Bi çocuk Dr arıyorum bilen var mı?? Çok acil

2 aylık aşısı olanlar bir bakabilir mi?

Bu aşı canlı aşı mı aşı olduğu kıyafetleri atmak gerekiyor mu

Back