• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim bende kamudayim.birlestirme yasal degil ama amirin idare ederse dedigini yapan arkadaslarim var.
Evet yasal olmadığını biliyorum başhekimle görüşecem Bi bu ay 22 snde raporum bitiyor 25 neden itibaren 22 gün yıllık iznim var onu kullanıcam alabilirsem 10 10 rapor alıcam sonra birleştirmek istiyorum.. Ücretsiz izne ayrılacam yanacak yoksa

nasılsınz kızlar bebişlerınıze saglık sıhat dılıyorum.
benım oglumda gece 4-5 saat guzel uyuyor sonra uyanıp parmagını emmeye başlıyor acayıp parmak emmeye başladı bu aralar 12 de emzırıyorum saat 4-5 gıbı cok cok parmak sesıyle uyanıyorum :D emzırıyorum kakasını yapıyor altını degştirip gerı uyuyor sonrada saat 8 de kalkıyor böyle bır düzen oturttuk gunduzlerıde canı ne zaman ısterse o zaman uyuyor çok fazla uyumuyor ama çabuk kalkıyor
rota virüsü aşısı yaptırıcak varmı? biz bu ayın 28 ınde yaptırıcaz

insallah yarim gun izne yetisiriz.izin verirlerse 2.5 gun gidip 2.5 gun evde olursun super olur ama bu sekilde haftada yarim gun evde belki izin vermeyebilirler.kim bakacak peki?

Evet yasal olmadığını biliyorum başhekimle görüşecem Bi bu ay 22 snde raporum bitiyor 25 neden itibaren 22 gün yıllık iznim var onu kullanıcam alabilirsem 10 10 rapor alıcam sonra birleştirmek istiyorum.. Ücretsiz izne ayrılacam yanacak yoksa

insallah yarim gun izne yetisiriz.izin verirlerse 2.5 gun gidip 2.5 gun evde olursun super olur ama bu sekilde haftada yarim gun evde belki izin vermeyebilirler.kim bakacak peki?
Ben temelli birleştirme diyorum bütün süt iznimi toplu kullanıcam 3 aynı yapoyor örneğin o şekilde. Ne zaman yasalaşır o da meçhul. Biz yeni tayin geldik doğudan hiççç kimseyi tanımıyorum daha burda:( ben bakıcıya hiç vermek istemiyorum topluca kaç aysa artık gitmeyip sonra ücretsiz izne ayrılacam

Kızlar ilginç birşey başıma geldi. Aptamil mama kullanıyorum biberonumuzda nuk avent Dr brown hepsi var mamayı yapınca hemen yıkamazsam biberon uçlarında yani silikon kısımda mama kalıntıları pembeye dönüşüyor böyle birşeyle karşılaşan varmı? Nedenini çözemedim.

benım oglumda gece 4-5 saat guzel uyuyor sonra uyanıp parmagını emmeye başlıyor acayıp parmak emmeye başladı bu aralar 12 de emzırıyorum saat 4-5 gıbı cok cok parmak sesıyle uyanıyorum :KK70: emzırıyorum kakasını yapıyor altını degştirip gerı uyuyor sonrada saat 8 de kalkıyor böyle bır düzen oturttuk gunduzlerıde canı ne zaman ısterse o zaman uyuyor çok fazla uyumuyor ama çabuk kalkıyor
Rotavirus aşısının 1.dozunu 3 aylık olmadan yaptık 2.dozu da 4. Ayinda inşallah. Doktorumuz önerdi bulunduğumuz yerde bu hastalık çok oluyormuş

Tain etmistim onu verdigini. Bitmedi ya bi devamli akintim var. 43 ve 44. Gun hafif kan geldi kahvelik oldu sonra kahvemsi sari basladi iki gun sonra 2 aylik olacagiz gecmedi. Sebebine dedi mi doktor birsey peki?
Hafif iltahap var dedi ama baska sorun yokmuş hersey cok ii gidiyor eski haline felmiş sadece 6 tablet var ya btsin kontrole gel dedi. Cmt gideceğim bakalım. Sorarımm. Benim de acık kahve gibi pembe gibi kaldı akıntımm. Biz de 22 sinde 2 ay olca z. Bi arkadas da aynı bizim gib

canım benimki de öyle, gece emerken hırıltılı, gündüz normal, sırtında da bi hırıltı var, bu hafta dr gideceğiz inş...
Emerken nefessiz kalıp irkilmesi oldu bi dönem 2 haftadır falan düzeldi çok şükür

Bugun goturdum bende doktora burun damlasini degistirdi cigerlerini dinledi sukur birsey cikmadi bide rota asisini yaptirdim bugun var mi baska yaptiran acaba

Ama kakasi kati değil civik yani cikarmasi lazim ama cikaramiyor kakasi sert deil yani

Canim benim oglumunda oyle su gibi civik ama cikaramiyordu bugun doktora goturdum catlak olmus krem verdi ilik suya oturt dedi insallah g3cer bakalim bugun basladikk

benım oglumda gece 4-5 saat guzel uyuyor sonra uyanıp parmagını emmeye başlıyor acayıp parmak emmeye başladı bu aralar 12 de emzırıyorum saat 4-5 gıbı cok cok parmak sesıyle uyanıyorum :KK70: emzırıyorum kakasını yapıyor altını degştirip gerı uyuyor sonrada saat 8 de kalkıyor böyle bır düzen oturttuk gunduzlerıde canı ne zaman ısterse o zaman uyuyor çok fazla uyumuyor ama çabuk kalkıyor

Ben bugum yaptirdim

Masallah:))) benim kızım da elini cok emiyoo:) resmen agız şıpırdatıyo hatta:) ama gece 2 kez kalkıyo. Zavallım yuzukoyun yattıgı için kafasını kaldırıp ıh ıh diyip cırpınıyo:) sesini duyuramazsa ee eheeeee diye aglamaya baslıyo:)

Masallah:))) benim kızım da elini cok emiyoo:) resmen agız şıpırdatıyo hatta:) ama gece 2 kez kalkıyo. Zavallım yuzukoyun yattıgı için kafasını kaldırıp ıh ıh diyip cırpınıyo:) sesini duyuramazsa ee eheeeee diye aglamaya baslıyo:)
Canım tehlikeli değil mi niye yüzü koyun yatırıyorsun gece.allah korusun ani bebek ölümüne neden oluyor.nefeslerini kontrol de edemeyebiliyorlar.

Benim bildiğim gündüz annenin gözetimi altında bir saat falan öyle yatırabilirsin ama tüm gece nasıl yatırıyorsun.göğüs kafesine bası olmuyor mu.kolları uyuşmuyor mu.şahsen ben kendim bile tüm gece öyle uyuyamam

Oyy yerim onu :)
Sırt üstü uyumuyormu canım
Bzmki gazını cikartirken bile yüzüstü durmuyor ağlıyor hemen :)

Hafif iltahap var dedi ama baska sorun yokmuş hersey cok ii gidiyor eski haline felmiş sadece 6 tablet var ya btsin kontrole gel dedi. Cmt gideceğim bakalım. Sorarımm. Benim de acık kahve gibi pembe gibi kaldı akıntımm. Biz de 22 sinde 2 ay olca z. Bi arkadas da aynı bizim gib
Ya iliski zaten olamiyor cok kasiyorum kendimi bi de bu iltihapsa diye de pek istemiyirum bi de devamli islaklik hissi falan deli olacagim. Doktora hic gidesim yok :( üç yildir gidr gide bi hal oldum zaten

Oğlumun fitil kullanmadan kakasini yapamiyor iki uç günde bir mecbur fitil kullaniyorum ne yapmami onerirsiniz çok zorlaniyo içim aciyooo
Benim oglumda öyle canım bayramdan sonra hiç kendi başına yapmadı ilk başlarda kulak çöpü ile yapıyordu şimdi yaklaşık iki aydır onlada yapamıyor 5gunde bir fitil veriyorum öyle yapıyor ama çok fazla rahatsız olmuyor 5gun biraz ikiniyor zorluyor napacam böyle bilmiyorum Dr.bağırsak düzenleyici verdi iki haftadır kullanıyorum hiçbir faydası olmadı ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum

Bende hem mama hem anne sütü veriyorum zeytin yaginida denedik cay kasiyila verdik ama ise yaramiyor fitil bitek ise yariyor ama kimisinde bu kadar sik kullanma fitili dio ama başka cagrem yok napicami bilemiorm
Bendede zeytinyağı işe yaramadı Dr.beşinci günü fitil ver dedi

Back