2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bırak onu benim dikişlerim sanırım zedelebdi. Daha denemicem kanamam arttı anlamıom ne zamn iilescem. 2 ay oldu

İlk ilişki de bende de kanama olmuştu ikinci de de oldu sonra olmadı
Nette de okumuştum doğum sonrasında ilk ilişki de kanama olabilir diye

Ya iliski zaten olamiyor cok kasiyorum kendimi bi de bu iltihapsa diye de pek istemiyirum bi de devamli islaklik hissi falan deli olacagim. Doktora hic gidesim yok üç yildir gidr gide bi hal oldum zaten
Bence git canım yaa. İlişki olayı fena evet zaten iltahap varken olmasın diyor dr. kadın olöak zor. Ne bişiyim

Bizde uç aylık olacağız ama geceleri yüzüstü yatırmaya korkuyorum

Bence git canım yaa. İlişki olayı fena evet zaten iltahap varken olmasın diyor dr. kadın olöak zor. Ne bişiyim
Bakim bi gecmezse gidecem zaten. Ilk girisim basarisiz oldu fena kastim zaten ve feci dar gibi geldi bana.. yarin da ikinci ay asisi var tirsiyorum

Benim de ikinci bebegim ilki tam bir felaketti goturmedigimiz doktor kalmadi tam 3 yil bir fiil agladi gece gunduz sadece 3 saat uyuyordu toplamda. Cok kotu gunlerdi konulan teshis sadece huysuzdu. 4 yil sonra simdi tekrar bebegim oldu bu da aksamuzeri 6gibi gozlerini faltasi gibi aciyor suana kadar uyutamadim hala ayagimda durdugum anda gozlerini aciyor ben hala cozebilmis degilim artik kabullendim benim cocuklarim huysuz oluyor suan neseyle salliyorum ne yapayim kendimi yipratacagima elbet uyumayi ogrenecek diyorum

bendede var bisey.benimde bu ikinci ve
o kadar inandirdim ki ikinci ucunculet uslu olur artik diye.
abiside huysuz bu da bide kiz bu.bir umut daha iyi olur dedim.
peki siz buyuklerle ilgilenebiliyormusunuz?

Emzik düşündüm ama karar veremedim canım. İnternette bir uzman emzik vermemenin en iyisi olduğunu, bebeği emzik vererek kandırıyormuş gibi olduğumuzu söyledi, bana da mantıklı gelmişti. Bebeğimin huyu şu anda değişti. Uyuyor, az emmeye başladı. Bir gariplik mi var diye düşünmeye başladım şimdi de :) Biraz gözlemleyeyim, bakayım daha değişecek mi huyu. Sağol bilgi verdiğin için, ben öyle düşünmemiştim.

canim ayni durumdayiz.
bebek memede yemek yiyorum.
ya kucak ya meme..emzigi ara ara deniyorum.ama oguruyor.

Emzik vermedim. Vermek istemiyorum. Şu anda huyu değişti, emmesi azaldı kendini uykuya verdi. Niye öyle yaptığını anlamadım.

O kadar olmasa da benzer durumdayız
Dikkat etmeliyiz kendimize, bazen bilerek ihmal edip uygun olmayan hareketler yapıyorum, sonra sıkıntısını da çekiyorum.
Sezaryen doğum yaptım ama vajinal kuruluktan rahatım yok, krem ve fitil verdi.

Bakim bi gecmezse gidecem zaten. Ilk girisim basarisiz oldu fena kastim zaten ve feci dar gibi geldi bana.. yarin da ikinci ay asisi var tirsiyorum
Verem asısııı. Bizim de 26 sında olcak. Nasıl oldu bebiş haber verşr misin. Ben de hazırlıklı olayım

Bu srada facede olan var mı ben gruba katıldım

Bende katildim ama cok kisi var ya bilemedim ki kim kim :-/ asi vurulamadik kalmamis haftaya carsamba dedi. Ates yapiyomus dedim eskiler yapiyordu ama yeniler o kadar yapmıyor dedi. Calpol yazdi alin bulunsun asi sonrasinda verirsin duruma göre dedi.yani bu hafta yirttik :)
Verem asısııı. Bizim de 26 sında olcak. Nasıl oldu bebiş haber verşr misin. Ben de hazırlıklı olayım

Bu srada facede olan var mı ben gruba katıldım

mrb kizlar bebisim 17 gundr gece uyku hali disinda emmiyor enfeksiyon yok. pamukcuk cok az dr etkilemez dedi. bir sıkıntı yok olur bazi çocuklarda gecer dedi. bu aksam misadir vardi damagi düşmüş dedi basina gelen yada böyle bir sey duyan oldu mu ??

Canım daha az önce eşime aynı şeyi söyledim,bu çocuk emmiyor sütümün tadı mı değişti diye.emzirdim emmedi bıraktı,mama yaptık cuk cuk bitirdi.baharatlı yiyince mi tadı değişti anlayamadım.bebeğim çok güzel kilo alıyordu,hatta eşim obez olacak dikkat et derken şimdi de yemiyor.artık eşimin nazarına mı geldi bilemiyorum ;(

Merhaba hanımlar bebişler iyidir umarım...ben oğlum da 1 haftadır Gamze oldugunu farkettim bazen güldüğünde görüyorum ( hatta foto yakaladım profil resmim oldu :)))))) sorum acaba koybolurmu yoksa Büyüdükçe belirginleşir mi bilgisi olan var mı ???

Belirginleşir canım,gamze varsa kaybolmaz )

Emzik vermedim. Vermek istemiyorum. Şu anda huyu değişti, emmesi azaldı kendini uykuya verdi. Niye öyle yaptığını anlamadım.
canim o zaman gozun aydin mi diyeyim.bebeklerde emme refleksi 3-4 aya kadar surermis.seninki erken bitmis o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…