- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Bırak onu benim dikişlerim sanırım zedelebdi. Daha denemicem kanamam arttı anlamıom ne zamn iilescem. 2 ay oldu
Bence git canım yaa. İlişki olayı fena evetYa iliski zaten olamiyor cok kasiyorum kendimi bi de bu iltihapsa diye de pek istemiyirum bi de devamli islaklik hissi falan deli olacagim. Doktora hic gidesim yoküç yildir gidr gide bi hal oldum zaten
Bizde uç aylık olacağız ama geceleri yüzüstü yatırmaya korkuyorumMasallah:))) benim kızım da elini cok emiyoo:) resmen agız şıpırdatıyo hatta:) ama gece 2 kez kalkıyo. Zavallım yuzukoyun yattıgı için kafasını kaldırıp ıh ıh diyip cırpınıyo:) sesini duyuramazsa ee eheeeee diye aglamaya baslıyo:)
Bakim bi gecmezse gidecem zaten. Ilk girisim basarisiz oldu fena kastim zaten ve feci dar gibi geldi bana.. yarin da ikinci ay asisi var tirsiyorumBence git canım yaa. İlişki olayı fena evetzaten iltahap varken olmasın diyor dr. kadın olöak zor. Ne bişiyim
Benim de ikinci bebegim ilki tam bir felaketti goturmedigimiz doktor kalmadi tam 3 yil bir fiil agladi gece gunduz sadece 3 saat uyuyordu toplamda. Cok kotu gunlerdi konulan teshis sadece huysuzdu. 4 yil sonra simdi tekrar bebegim oldu bu da aksamuzeri 6gibi gozlerini faltasi gibi aciyor suana kadar uyutamadim hala ayagimda durdugum anda gozlerini aciyor ben hala cozebilmis degilim artik kabullendim benim cocuklarim huysuz oluyor suan neseyle salliyorum ne yapayim kendimi yipratacagima elbet uyumayi ogrenecek diyorumArkadaşlar yardım edin lütfen.şu an sinirlerim tepemde ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.bebeğim iki aylık oldu ama bazen geceleri hiç uyumuyor.yani örneğin gece ikide uyanıyor sabah 5-6 ya kadar.tıpkı bu geceki gibi.şu an ayağımda sallıyorum denemediğim şey kalmadı.bu benim ikinci çocuğum hani deneyimsiz de değilim ama ilk kızım hiç böyle değildi.gündüz de uyumadı.şimdi yorgunluktan anlamsız bir hareketlilik içinde ama uyumuyor.sinirlerim çok yıprandı.gündüz iki çocuk zaten yorucu.sizinkiler de böyle mi.nedir bu niye bazen böyle yapıyor anlamış değilim.oysaki geceyle gündüzü ayırt ediyor çoğu zaman ama böyle yapınca da anlayamıyorum
Benim de ikinci bebegim ilki tam bir felaketti goturmedigimiz doktor kalmadi tam 3 yil bir fiil agladi gece gunduz sadece 3 saat uyuyordu toplamda. Cok kotu gunlerdi konulan teshis sadece huysuzdu. 4 yil sonra simdi tekrar bebegim oldu bu da aksamuzeri 6gibi gozlerini faltasi gibi aciyor suana kadar uyutamadim hala ayagimda durdugum anda gozlerini aciyor ben hala cozebilmis degilim artik kabullendim benim cocuklarim huysuz oluyor suan neseyle salliyorum ne yapayim kendimi yipratacagima elbet uyumayi ogrenecek diyorum
Aşının markası neydi acaba?
Emzik düşündüm ama karar veremedim canım. İnternette bir uzman emzik vermemenin en iyisi olduğunu, bebeği emzik vererek kandırıyormuş gibi olduğumuzu söyledi, bana da mantıklı gelmişti. Bebeğimin huyu şu anda değişti. Uyuyor, az emmeye başladı. Bir gariplik mi var diye düşünmeye başladım şimdi de :) Biraz gözlemleyeyim, bakayım daha değişecek mi huyu. Sağol bilgi verdiğin için, ben öyle düşünmemiştim.Canım emzik tutmadı mı.benim bebeğim de öyleydi,emzikle anca rahatladık.emmek onlar için reflex ve rahatlama hareketi.aç olmasalar da emmek istiyorlar.belliki seninki çok çok emip fazlasını çıkarıyor.bence emziğe alıştır
canim ayni durumdayiz.
bebek memede yemek yiyorum.
ya kucak ya meme..emzigi ara ara deniyorum.ama oguruyor.
Dikkat etmeliyiz kendimize, bazen bilerek ihmal edip uygun olmayan hareketler yapıyorum, sonra sıkıntısını da çekiyorum.O kadar olmasa da benzer durumdayız
Verem asısııı. Bizim de 26 sında olcak. Nasıl oldu bebiş haber verşr misin. Ben de hazırlıklı olayımBakim bi gecmezse gidecem zaten. Ilk girisim basarisiz oldu fena kastim zaten ve feci dar gibi geldi bana.. yarin da ikinci ay asisi var tirsiyorum
Verem asısııı. Bizim de 26 sında olcak. Nasıl oldu bebiş haber verşr misin. Ben de hazırlıklı olayım
Bu srada facede olan var mı ben gruba katıldım
Canım daha az önce eşime aynı şeyi söyledim,bu çocuk emmiyor sütümün tadı mı değişti diye.emzirdim emmedi bıraktı,mama yaptık cuk cuk bitirdi.baharatlı yiyince mi tadı değişti anlayamadım.bebeğim çok güzel kilo alıyordu,hatta eşim obez olacak dikkat et derken şimdi de yemiyor.artık eşimin nazarına mı geldi bilemiyorum ;(mrb kizlar bebisim 17 gundr gece uyku hali disinda emmiyor enfeksiyon yok. pamukcuk cok az dr etkilemez dedi. bir sıkıntı yok olur bazi çocuklarda gecer dedi. bu aksam misadir vardi damagi düşmüş dedi basina gelen yada böyle bir sey duyan oldu mu ??
Belirginleşir canım,gamze varsa kaybolmazMerhaba hanımlar bebişler iyidir umarım...ben oğlum da 1 haftadır Gamze oldugunu farkettim bazen güldüğünde görüyorum ( hatta foto yakaladım profil resmim oldu :)))))) sorum acaba koybolurmu yoksa Büyüdükçe belirginleşir mi bilgisi olan var mı ???
Bu 3 doz oluyor diye biliyorum bizde rotatix yaptırdıkRotateq
canim o zaman gozun aydin mi diyeyim.bebeklerde emme refleksi 3-4 aya kadar surermis.seninki erken bitmis o zamanEmzik vermedim. Vermek istemiyorum. Şu anda huyu değişti, emmesi azaldı kendini uykuya verdi. Niye öyle yaptığını anlamadım.
Bu 3 doz oluyor diye biliyorum bizde rotatix yaptırdık
Nasil iki ay arayla geçen ay ilk dozunu yaptırdık p.tesi de 2doz yapilacakEvet 2 ser ay arayla 2 doz daha yapilacak sizinki tek doz mu kac liraya yqptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?