• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim masallah
4 cocukla dusunemiyorum kendimi.
yas araliklari yakin mi peki?
iki tane bana fazla geldi.
insallah buyudukce rahatlariz.
Yok canım kemiklerim gorunmuyor ama zayıf kadıni hiç sevmem biraz etli olacak kadın ama bünye meselesi sanırim doğumdan önceki kilodan dahada eksilmisim 68 kg boyum 1.69 hamilelikten önce 71 kiloydum ilk dört ay beş kilo verdim son aylarda kilo aldım herhalde dört çocuk ve çok fazla hareket olunca evde birde hep oğlan eşimle beraber evde beş erkek oldu .yemek ,bulaşık,çamaşır,ütü,bebek derken ben kilo alamıyorum

40 i cikmamis bebek gunde 12 saat uyanik kalir mmi ?? kaliyor arkadas bazi bebekler uykuyu sevmezmis o da bana denk geldi derdi olsa derdi var uyumuyo dicem o da yok sukur ama uyumuyor uyumuyorrr

canim masallah
4 cocukla dusunemiyorum kendimi.
yas araliklari yakin mi peki?
iki tane bana fazla geldi.
insallah buyudukce rahatlariz.
Birinci çocukla ikinci arasında iki yaş,ikinci ve üçüncu arasında beş yaş ,üçüncü ile dördüncü arasında on yaş var en büyük oğlum 17 yaşında benim yaş 35 evde kalabalık çok zevkli oluyor özellikle kahvaltı ve yemek saatleri çok neşeli geçiyor biraz çocuklarin büyüsün dahada tatlı olacak tabi bazı ergenlik durumlarida zorlamiyor değil yani ama evlat candir beee çok şükür

40 i cikmamis bebek gunde 12 saat uyanik kalir mmi ?? kaliyor arkadas bazi bebekler uykuyu sevmezmis o da bana denk geldi derdi olsa derdi var uyumuyo dicem o da yok sukur ama uyumuyor uyumuyorrr
Canim ayni dertten muzdariptim doktor nurse Harvey onerdi rahatladik yoksa kafayi yemistim.

O günden beri hep kendi mi tutuyor maşallah ya Benimki de doğdu eve geldi 24 saatlik bile değildi cork cork emiyordu yorulunca düşürüyordu sadece sonra memede uyumaya başlayınca veremedim hiç şimdide canı isterse tutuyo paşazade

Dogum iznim bitti ya saka gibi daha bebek 59 gunluk. Dogum doktorum heyet verdi 45 gunluk aralik 20ye atiyo. Aile hekimi de 10 gunluk verecek yilbasina kadar tmm orda daha 3 hafta kaliyo 1.donemin bitmesine. Daha yuzum kalmadi ogretmen anneler naptiniz siz. Ucretsiz izinlik durum da yok kaldik oyle

Kendimi paraladim tutmadi emzik bu arada cok inatci en son kusunca biraktim denemeyi bi suru emzik aldik bosa gitti ise gidince annem bakacak bi de cok gazli istiyodum tutmasini en azindan biberonu alaydi iyiydi

Back