Ben yaptırdım hiçbir sorun olmadıBende 1 hafta sonra muayene gidicem sezeryana doğum yaptım. Biraz Özel olacak ama ağda yaptırmak istiyorum bi sıkıntı olur mu sizler yaptınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım hiçbir sorun olmadıBende 1 hafta sonra muayene gidicem sezeryana doğum yaptım. Biraz Özel olacak ama ağda yaptırmak istiyorum bi sıkıntı olur mu sizler yaptınız mı?
benim kullandigim avent 3 cekim ayari var cok memnunum aslinda demekki degisiklik gosterebilio vucuttan vucudaBenimkinde 3 kademe var ama pek farklari yok. Var olan sutu cekmek icin o kadar ugrasilmasi cok kotu, bosuna para kaybiymis ise baslarken lansinoh cift tarafli alacagim, yoksa tum vaktim sut odasinda gecer
Arkadaşlar süt sagma makinanın markası ne acitmiyormu benimki çok kötü uclari zaten yara daha kötü oluyor
Ben geçen kaynanama bıraktım işim vardı çok kötü oldum ağlama krizine girdim allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın
benim kullandigim avent 3 cekim ayari var cok memnunum aslinda demekki degisiklik gosterebilio vucuttan vucuda
Aynen öyle canım biraz büyüsün belki sonraCalismayacaksin heralde canim sen?
Canım benim makinada daha çok acıyor geçen bir saatte elimle sagdim gorumcemden aldım kraft eski modeli elektrikli çok canımı acitiyorBen avent kullaniyorum, uclarini cok buyutuyor (zaten buyuktu), kalkik kaliyor bir sure o acitiyor.
Ama benim goguslerim yarayken, sagma makinasi emzirmekten daha az acitiyordu, o yuzden bazen rahatlatmak icin sagip veriyordum. Sen de oyle yapsan gunde bir kac kez rahatlar daha cabuk toparlar
Ne kadar surede , kac cc sagiyorsun canim?
Benim cok uzun suruyor sagmam bekle de bekle. Uclari artik sigmamaya basliyor.o 3 kademenin en yuksegini kullaniyorum zaten oteki turlu hic olmaz.
Doktorum bana fitil verdi kabiz olma kesinlikle normal dogum yaptın ve dikislerin iyi olduysa ilik suya otur bide krem var onu kullan benim de var kabiz olunca felaket ağrım oluyo ilk 20gun oturup emziremedim kızımı bendeArkadaşlar hamilelikte hemoroid olmuştum ama ağrım vs yoktu.şimdi dünden beri müthiş ağrım var huzursuzluk var.oturup bebeğimi emzirmek işkenceye döndü çünkü oturamıyorum.evde neler yapabilirim tavsiyeniz var mı ;(
birak uyusun canim ya derdi olsa ağlar. benim oglum da 52 gunluk ve 15 dk kendi uyumuyo hep salliyoruz ya da memede.inan wcye bile gidemiyorum annemle bakiyoruz yoksa inan başimi kasiyamam o derece vahim halimiz :/ kizim da böyleydi bizim genlerde sorun herhalde. aglayasim var yaaaaKızlar iyi akşamlar sizlere birsey soracağım cevaplarsaniz sevinirim benim kızım 52 günlük yani 8. Haftada iki gündür çok uyuyor ben uyandiriyorum emsin diye 2 saatte bir emziriyorum nedeni ne olabilir bu hafta büyüme atağı varmış ondan mi ki doktora goturmeli miyim
Canım gündüz 3-4 saat uyuyor iki gündür gece de 5 saat annem sen de öyleydin diyor dogdugundan beri uykuyu zaten seviyor da bu kadar uyuyunca da tedirgin oldum sizin durum da zormuş canim allah kolaylık versinbirak uyusun canim ya derdi olsa ağlar. benim oglum da 52 gunluk ve 15 dk kendi uyumuyo hep salliyoruz ya da memede.inan wcye bile gidemiyorum annemle bakiyoruz yoksa inan başimi kasiyamam o derece vahim halimiz :/ kizim da böyleydi bizim genlerde sorun herhalde. aglayasim var yaaaa
Arkadaşlar hamilelikte hemoroid olmuştum ama ağrım vs yoktu.şimdi dünden beri müthiş ağrım var huzursuzluk var.oturup bebeğimi emzirmek işkenceye döndü çünkü oturamıyorum.evde neler yapabilirim tavsiyeniz var mı ;(
Doktorum bana fitil verdi kabiz olma kesinlikle normal dogum yaptın ve dikislerin iyi olduysa ilik suya otur bide krem var onu kullan benim de var kabiz olunca felaket ağrım oluyo ilk 20gun oturup emziremedim kızımı bende
Derdimiz benzer mi ne :-/Kızlar iyi akşamlar sizlere birsey soracağım cevaplarsaniz sevinirim benim kızım 52 günlük yani 8. Haftada iki gündür çok uyuyor ben uyandiriyorum emsin diye 2 saatte bir emziriyorum nedeni ne olabilir bu hafta büyüme atağı varmış ondan mi ki doktora goturmeli miyim
Derdimiz benzer mi ne :-/
Ay normalse iyi ya bunalima girdim resmen 23.30da uyudu hala uyuyor mesela. Şekeri düşer diyorlar ya hani korktum biraz. Neyse uyusun tospa bari.Gece ilk posta en az 3 en çok 5 saat filan uyuyor ve ben dokunmuyorum bile, sonrasında da 1,5 - 2 saatte bir kalkıyor. Acıkınca homurdanmaya başlıyolar zaten, bi sağlık sorunu yoksa sen de dokunma. Gittikçe uzayacak gece uykuları. Kritik günler geride kaldı zaten
Canim sn 40 dk sagiyorum demistin. Once birini sonra digerini mi sagiyosun yoksa sut akimi kesildikce degistiriyo musun? Ben de avent kullaniyorum ama tam bosaltamiyorum galiba