2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimki de ilk baslarda oyleydi meger doymuyormus, kilo alımı nasıl?

Kilo alimi iyi canim ama bu durum yeni basladi, bundan sonra olmayabilir belki kilo alimi. Gece sagip verdim onu da icmedi memeden sonra.

çocuk yokken asla kocamı ihmal etmiycem çocuğumuz olduğunda derdim, şimdi önüne bi tabak yemek koyarsam koyuyorum
Al bendende o kadar adam kirkin cikmasini dort gozle bekledi dun kirkimiz cikti ama kanama devam ediyor die adama yaklasmadim bile (oda bahane oldu da)sabah yolcu etmiyorum aksam eve kendi giriyor valla iyi sabrediyo kocacik

Kızlar bebeği hiç sallamadan öyle yatırınca uyuyan var mı? Bizimki illa ya beşik sallayacak ya da ayağım allahtan gece park yatakta sallanma istemiyor, çok şükür.

Benimki sallanmaya alismadi hic. Ama kucakta uyumayi seviyor. Nadiren anakucaginda da uyuyor

Ben de esimle hic ilgilenmiyorum, ruysmda da beni aldattigini gordum,bilincalti iste

Hiç sorma yaa, sen deyince aklıma geldi ben de hem ilgilenmiyorum hem de hiç ihtimal vermesem de arada psikopata bağlayıp olmayacak şeyler düşünüyorum, güya aldatıyomuş ben kapının önüne koyup boşanmak için avukat buluyomuşum, bin pişman kapımda sabahlıyomuş perişan oluyomuş falan allahım neler neler yazıyorum düşünmeye başlayınca
Ben de esimle hic ilgilenmiyorum, ruysmda da beni aldattigini gordum,bilincalti iste

Evet geceleri sağıp hazırlıyorum. Gece beklemeye tahammülü hiç yok bi de emdirmek gece zor oluyor ondan sağıyorum. Gün içinde de uyurkn sağıyorum. İyi oluyor. Ordan biliyorum. Min 100 artık 110-120 oldu dünden beri ek istiyo yada üstüne emziriyorum :) ben de merak ediyordum çünkü emdiğinde kac içiyor acaba diye. Bi de takip ediyorum. İyi emiyorsa yani uyumuyor normal biberondaki kadar dinlenip içiyorsa 10-15 dk zaten sağdıgımla aynı. E bide bebekler pompadan cok daha iyi cekermiş. Kesin 100 oluyordur diyorum canım

Ooo sen baya yaziyorsun yaaa ben is yerimde biriyle gordum, kisi bile belli.

Kizlar 2.ay asisi en gec nezamana kadar olur bir fikriniz varmi?

Aaa yalnız degilmişim. Ben bi de esime soyledim bu durumu, sen beni aldatıyor musun dedim. Garibim neye ugradıgını sasırdı :)

Sevdamızın rengi değişti napalım, anlayış göstersinler biraz zamanla bi dengeye oturturuz nasılsa

Ay bizde de tam tersi. Yemek yapma konusu dediğiniz gibi, zor oluyor ama onun dışında bebeği emzirip bırakayım da işlerimi yapayım çamaşır atayım temizlik yapayım bulaşık toplayayım diye uğraşıyorum. Emzirme dışında çoğunlukla babasında bebek. Hatta ikisi benden daha iyi anlaşıyor, ben dışarda kalıyorum gibi Kıskanan ben oluyorum, benim susturamadığım bebeği babası susturuyor (kız bebekler erkek sesini severmiş dediler, inş. sadece o kadardır, beni dışlamasınlar). :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…