Benimki de ilk baslarda oyleydi meger doymuyormus, kilo alımı nasıl?
Al bendende o kadar adam kirkin cikmasini dort gozle bekledi dun kirkimiz cikti ama kanama devam ediyor die adama yaklasmadim bile (oda bahane oldu da)sabah yolcu etmiyorum aksam eve kendi giriyor valla iyi sabrediyo kocacik
Kızlar bebeği hiç sallamadan öyle yatırınca uyuyan var mı? Bizimki illa ya beşik sallayacak ya da ayağımallahtan gece park yatakta sallanma istemiyor, çok şükür.
Aynençocuk yokken asla kocamı ihmal etmiycem çocuğumuz olduğunda derdim, şimdi önüne bi tabak yemek koyarsam koyuyorum
İçmediyse doymuştur ama sen bir kaç gün daha sağarak dene istersenKilo alimi iyi canim ama bu durum yeni basladi, bundan sonra olmayabilir belki kilo alimi. Gece sagip verdim onu da icmedi memeden sonra.
Al benden de o kadar,eşim bu durumdan hiç hoşnut değil ama ben hiiic bişey istemiyorumçocuk yokken asla kocamı ihmal etmiycem çocuğumuz olduğunda derdim, şimdi önüne bi tabak yemek koyarsam koyuyorum
Al benden de o kadar,eşim bu durumdan hiç hoşnut değil ama ben hiiic bişey istemiyorum
İçmediyse doymuştur ama sen bir kaç gün daha sağarak dene istersen
Ben de esimle hic ilgilenmiyorum, ruysmda da beni aldattigini gordum,bilincalti iste
Evet geceleri sağıp hazırlıyorum. Gece beklemeye tahammülü hiç yok bi de emdirmek gece zor oluyor ondan sağıyorum. Gün içinde de uyurkn sağıyorum. İyi oluyor. Ordan biliyorum. Min 100 artık 110-120 oldu dünden beri ek istiyo yada üstüne emziriyorum :) ben de merak ediyordum çünkü emdiğinde kac içiyor acaba diye. Bi de takip ediyorum. İyi emiyorsa yani uyumuyor normal biberondaki kadar dinlenip içiyorsa 10-15 dk zaten sağdıgımla aynı. E bide bebekler pompadan cok daha iyi cekermiş. Kesin 100 oluyordur diyorum canımAyy bnm sütüm az diil ama atılcak kadar da yokeh işte şimdi işe baslarken elimizde bol bol süt olması lazımmn. Nasıl yapcaz bilmiyorumm. Bi gögüsten 120 çok iimiş:) bizim kız bi deyişte 100-120 cc içiyor. Gelişimi de iyi dedi dr. Fazlasını cıkarır zaten.
T tedybear her defasinda sagip mi veriyorsun? 100-120 ictigini nasil takip ediyorsum
kac gün oldu dogum yaptıgun canım?Bu
bugun artti yine kanama koku falan yok ama akintida oluyo acaba regl mi oluyorum anlamadim ya
Hiç sorma yaa, sen deyince aklıma geldi ben de hem ilgilenmiyorum hem de hiç ihtimal vermesem de arada psikopata bağlayıp olmayacak şeyler düşünüyorum, güya aldatıyomuş ben kapının önüne koyup boşanmak için avukat buluyomuşum, bin pişman kapımda sabahlıyomuş perişan oluyomuş falan allahım neler neler yazıyorum düşünmeye başlayınca
Aaa yalnız degilmişim. Ben bi de esime soyledim bu durumu, sen beni aldatıyor musun dedim. Garibim neye ugradıgını sasırdı :)Hiç sorma yaa, sen deyince aklıma geldi ben de hem ilgilenmiyorum hem de hiç ihtimal vermesem de arada psikopata bağlayıp olmayacak şeyler düşünüyorum, güya aldatıyomuş ben kapının önüne koyup boşanmak için avukat buluyomuşum, bin pişman kapımda sabahlıyomuş perişan oluyomuş falan allahım neler neler yazıyorum düşünmeye başlayınca
Aaa yalnız degilmişim. Ben bi de esime soyledim bu durumu, sen beni aldatıyor musun dedim. Garibim neye ugradıgını sasırdı :)
Akillarina sokmayaydik iyiydi
Ooo sen baya yaziyorsun yaaaben is yerimde biriyle gordum, kisi bile belli.
Aaa yalnız degilmişim. Ben bi de esime soyledim bu durumu, sen beni aldatıyor musun dedim. Garibim neye ugradıgını sasırdı :)
Sevdamızın rengi değişti napalım, anlayış göstersinler birazzamanla bi dengeye oturturuz nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?