Tutamadım içimde napayım,hem tartışmak için habadan sudan bahaneler buluyorum sonra adamcagız kendini savununca sen beni artık sevmiyosun diyorum. Hatalıyım farkındayım ama kendimi tutamıyorum. Garip bi durum
Benimki de yapıyor onu ara sıra. Sıcaklığını kokunu istiyor olabilir. Başka bir sıkıntısı yoksa, altı temizse gazı çıktıysa filan yakın olmak istiyor diye düşündüm ben de.Kafayı yemek üzereyim bir buçuğa kadar ne uyudu ne durdu Hiç birşey fayda etmedi kucak sallama vs niye böyle oluyor acaba?Sadece deli gibi emmek istiyor ama durmadan saatlece memede durmak istiyor çok çaresiz hissediyorum kendimi
Kattii nasılsınn:)) bizim kız hepinizin bebişten küçük yaww:))) anca bi aylık olduj
34 günlüğüz.
41.gun bugunK
kac gün oldu dogum yaptıgun canım?
Canım herkese bakıyor 13 lira bi fark alıyordu genede telefonla sor istersen
Serum fizyolojikler açıldıktan sonra bir daha kullanılabiliyor mu acaba 24 saat içinde
Evet kullanabiliyor.Serum fizyolojikler açıldıktan sonra bir daha kullanılabiliyor mu acaba 24 saat içinde
Biz loğusalıkta ciddi ciddi tartışıyoruz, hamileyken de farklı değildik zaten. Ruh hâlim çok kötü, ne yapacağım ben bilmiyorum. Hep üzüntü hep sinir hâli... Çok sevdiğim adam, tanıdığım gibi değilmiş...
Benim kız bebeğim çok ağlıyor. Mesela acıktıysa uyurken uyanıp ağlıyor, sesi acayip yükseliyor, ortalık feryat figan. Ben işimi bırakıp yanına gidinceye kadar bayağı ağlıyor. İştahı çok iyi, sürekli emmek istiyor. Annem "her zaman emzirme de emzik ver susar" diyor. Ne dersiniz emzik kullanan veya kullanmayı düşünen var mı aranızda?
Evet ya biz en küçükler olduk:) Benimki de 34 günlük bugün itibariyle:)
Kizlar merhaba bugun doktora gittik konrtole kizimin cok sukur gelisimi gayet guzelmis. Doktor gece uyanmadan en gec 3 saat arayla emzir ve bez degisimi icin sadece uyandigi zamanlar degistir dedi. Ben gece her emzirleye kalktigimda once altini degistiriyorum ve her seferindede bezi cis dolu oluyor. Ama doktorumuz uyanmadigi surece degistirmememi soyluyor siz nasil yapoyorsunuz geceleri bez degisimini?
Biz bugun 38gunluk olduk nirmal dogum yapmıştım hala hafif hafif kanama oluyo kirkimiz cikacak ama kanama devam ediyo ve dikislerimde hala agri var agdaya gitmek istiyorum artik sıkıntı olur mu acaba ya
Sutunu depolayan anneler, var mi bir sirriniz? Ben de artik saklamaya baslamaliyim, ise basladigimda icmesi icin.
Sagip biraksam bu sefer emzirmek icin yetmeyecek diye dusunuyorum
Çok şükür kuzunun tek sıkıntısi olmasındq bende bi çocuk dr arastiriyorum devamli takip edeceği kalça çıkıkligi için goturecem bakalım bi yeri tavsiye ettller senin dr varmıCanım rop taraması maya göz de olmuyor muş biz hacettepe de yaptırdık
Kuvezde kalan bebekler için yapılması gereken bir tarama
Allah à şükür bir sıkıntı cikmadi
Dr 1 ay sonra tekrar kontrol edin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?