2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tutamadım içimde napayım,hem tartışmak için habadan sudan bahaneler buluyorum sonra adamcagız kendini savununca sen beni artık sevmiyosun diyorum. Hatalıyım farkındayım ama kendimi tutamıyorum. Garip bi durum

Biz loğusalıkta ciddi ciddi tartışıyoruz, hamileyken de farklı değildik zaten. Ruh hâlim çok kötü, ne yapacağım ben bilmiyorum. Hep üzüntü hep sinir hâli... Çok sevdiğim adam, tanıdığım gibi değilmiş...

Benimki de yapıyor onu ara sıra. Sıcaklığını kokunu istiyor olabilir. Başka bir sıkıntısı yoksa, altı temizse gazı çıktıysa filan yakın olmak istiyor diye düşündüm ben de.

Benim kız bebeğim çok ağlıyor. Mesela acıktıysa uyurken uyanıp ağlıyor, sesi acayip yükseliyor, ortalık feryat figan. Ben işimi bırakıp yanına gidinceye kadar bayağı ağlıyor. İştahı çok iyi, sürekli emmek istiyor. Annem "her zaman emzirme de emzik ver susar" diyor. Ne dersiniz emzik kullanan veya kullanmayı düşünen var mı aranızda?

1 aylık bebeği olan hanımlar; bebeklerinizde çıkarma veya kusma var mı? Bugün doktora sordum kusması normal, kilosu iyi dedi, kilo kaybı olursa veya kusması artarak devam ederse getir dedi. Size neler söylediler merak ettim.

ya benim oglum saat başi emmek istiyo. sütüm var eminim. cunku agzindan akiyo. gazli bi bebek oyuzden sanirim emmek istiyor surekli. 2 saatte bir emzireyim diyorum ama agliyor mecbur memede son buluyoruz. emzik denedim okadar almiyor almiyor almiyor. memede uyutup ayagima aliyorum yerine koyunca 10 dk uyuyor uyanip agliyo başa dönüyoruz. gece meme hep agzinda zaten. bi 3 aylik olsaydik bugun 50 gun bitti sukur

Canım herkese bakıyor 13 lira bi fark alıyordu genede telefonla sor istersen

Canım rop taraması maya göz de olmuyor muş biz hacettepe de yaptırdık
Kuvezde kalan bebekler için yapılması gereken bir tarama
Allah à şükür bir sıkıntı cikmadi
Dr 1 ay sonra tekrar kontrol edin dedi

Slm benim oglumda bugun tam 51 gunluk benimkide ayni saat basi emmek istiyor ve cok gazli oozellikle geceleri zor oluo bu arada kilo alimi nasi kac kilo şuanda bnmki 3.200 dogdu 10 gub once 5.400 du masallh oglumaa)

Slm benim oglumda bugun tam 51 gunluk benimkide ayni saat basi emmek istiyor ve cok gazli oozellikle geceleri zor oluo bu arada kilo alimi nasi kac kilo şuanda bnmki 3.200 dogdu 10 gub once 5.400 du masallh oglumaa)

Duzelir insallah gecici bir surectir

Aliyorsa kesin kullan, benimki elini emiyor, emzik almiyor

Kızlar merhaba dün 1 aylık kontrolü ve aşısı vardı 5.350 kg 58 cm olmuşuz doktorumuz istediği kadar emzir dedi sınırlama çünkü 6 ay anne sütü çok önemli emebildigi kadar emsin dedi . Bugün 32 günlük olduk :) banyoyu çok seviyor hiç aglamıyor desem yeri var. Bende çok iyiyim 10.gün dikislerim düştü 15.gün basurum geçti 20.gün kanamam bitti çok şükür lohusalık sendromuna girmeden atlatiyoruz galba :) sizler nasılsınız?

Bende her uyandığında degistiriyorum canım uyurken rahatını bozmuyorum

Biz bugun 38gunluk olduk nirmal dogum yapmıştım hala hafif hafif kanama oluyo kirkimiz cikacak ama kanama devam ediyo ve dikislerimde hala agri var agdaya gitmek istiyorum artik sıkıntı olur mu acaba ya

Benim kanama 20 günlükken bitti canim dikislerimde 10.gün düştü Bugün 32 günü bitirdik 40 çıkınca bende agdaya gitmeyi düşünüyorum ağrım yok

Sutunu depolayan anneler, var mi bir sirriniz? Ben de artik saklamaya baslamaliyim, ise basladigimda icmesi icin.
Sagip biraksam bu sefer emzirmek icin yetmeyecek diye dusunuyorum

Sütü arttırma yollarını okuduğumda göğüs ne kadar boşalırsa o kadar çok süt üretmeye başlar yazıyordu mutlaka hergün sütümü bebeğim gece uykusuna yatınca sagiyorum bazen 1o dk sağmada 120-130 çıkıyor bazen 80-90 . Bebeğimi en son ne zaman emzirdiğimle alakalı olarak az ya da çok oluyor. Aralık sonu ise döneceğim icin stok yapmam lazım. Gündüz fırsat bulamıyorum genelde. Ama firsat yaratmaya çalışıyorum çünkü ne kadar stok olursa o kadar iyi.

Canım rop taraması maya göz de olmuyor muş biz hacettepe de yaptırdık
Kuvezde kalan bebekler için yapılması gereken bir tarama
Allah à şükür bir sıkıntı cikmadi
Dr 1 ay sonra tekrar kontrol edin dedi
Çok şükür kuzunun tek sıkıntısi olmasındq bende bi çocuk dr arastiriyorum devamli takip edeceği kalça çıkıkligi için goturecem bakalım bi yeri tavsiye ettller senin dr varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…