2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kalça çıkığı için 2. Ayda dedi bizim doktor önümüzdeki c.tesi gideceğiz tlf verdi çok şükür saat kaç olursa olsun arayın dedi insana güven veriyor böyle doktorlar biz de özel hastaneye gidiyoruz

Kizlar bebegi Kabiz olan varmi oglum kac gundur kakasini yapamiyor gecede hic uyumadi bilen yokmu caresini

Günaydın ü arkadaşlar bugün tam 1aylık olduk benim kanamam 3 gündür arttı kırmızı taze kan gibi geliyor aradada pıhtılı kan geliyor sizlerin kanama durumu nasıl

Günaydın ü arkadaşlar bugün tam 1aylık olduk benim kanamam 3 gündür arttı kırmızı taze kan gibi geliyor aradada pıhtılı kan geliyor sizlerin kanama durumu nasıl
Bizde onumuzdeki pzt bir Aylik olcaz. Benim kanamam bazen hic olmuyor bazende yogun pihtili birsekilde geliyor. Kesildi sanirim dedigim anda yeni den basliyor kirkimiz dolunca kesilecek dimi?

bu gaz problemi nasil gecer yahuu oglum yolculuk yapti gaz problemi artti ne yemem gerek bilgisi olan var mii

topuk kanini tekrar almamiz gerek dedi saglik ocagi.oysa hastanede ilk gun ve 5.gun almislardi basina boyle bisey gelen var mi neye bakacaklarr

Kizlar bebislerinizin kusmasi nasil?benimki bazen cok kusuyor bazende yok denecek kadar az kusuyor hayirlisiyla su donemleri atlatsaydik.ayin 18 inde 2 ayimiz botti cok sukur ucuncu ayimiza girdik

topuk kanini tekrar almamiz gerek dedi saglik ocagi.oysa hastanede ilk gun ve 5.gun almislardi basina boyle bisey gelen var mi neye bakacaklarr
Saglik ocaginda almislardi canimdogdugu hafta bidahada bisi demediler.hemsire sonuca gore haber veriyoruz demisto bana.sen sormadinmi niye aliyosunuz bidaha diye?

bu gaz problemi nasil gecer yahuu oglum yolculuk yapti gaz problemi artti ne yemem gerek bilgisi olan var mii
valla olcaksa oluyo ben her yemege kimyon atiyorum kimyon yutuyorum.gaz yapmayan yemek yok nerdeyse .bir cay kasigi zeytinyagi verdim dun.rezene kimyon. yağliyorum bez koyuyoruz anca sakinliyor. sicak su torbasi da ise yariyormus

Kızlar mamayı hazırlarken cesme suyu mu yoksa hazır su mu kullanıyorsunuz ???.? Ben hazır suyu ılıtıp mamayı o şekılde hazırlıyorum sızzzz ???.

Kızlar mamayı hazırlarken cesme suyu mu yoksa hazır su mu kullanıyorsunuz ???.? Ben hazır suyu ılıtıp mamayı o şekılde hazırlıyorum sızzzz ???.
Canim ben mama kullanmiyorum ama hazir su yada kaynamis suyla yapilir cesme suyundan mikrop kapar daha cok kucukler.

Kizlar bebislerinizin kusmasi nasil?benimki bazen cok kusuyor bazende yok denecek kadar az kusuyor hayirlisiyla su donemleri atlatsaydik.ayin 18 inde 2 ayimiz botti cok sukur ucuncu ayimiza girdik
canım bizde aynı senin gibiyiz. bazen çok kusuyor bazen de hiç kusmuyor. hele bazen kustuğunda tazzikli kusup taaa uzaklara fırlatıyor.bi de bizde çok gaz sancısı var. kendi karnından çıkan gazın sesinden korkacak kadar sesli gazı var karnında. osurması ve geğirmesi de bir kdar sesli. bu arada bizim de 18inde 2 ayımız doldu.

E
Evt hastanede alınıyor ilk 5 gun sonrada sağlık ocağında alınıyor bikacgun emzirip yada herneyse mama verip tekrar bakılıyor

Can'ım ben su kaynatıyorum. 1 lt hazırlıyorum, acil lazım olursa diye. Sonra ihtiyaç olduğunda azıcık ısıtıveriyorum. Bence hazır suyu da önce iyice kaynat ve süz.

Ben sezeryanlıyım 38 gün önce doğum yaptım benim de geçen hafta 2-3 gün kanama kesilmişti sonrasında kanama acayip arttı Ped yetiştiremedim bu durum 5 gün sürdü. Şimdi baya azaldı bakalım

Merhaba benim kizimdanda 3.kez aldilar topuk kani troid yuksekligi cikmis dediler ama son alınan kan normal cikti sukur doktorumuzda genelde oluyor boyle sıkıntı cikmaz merak etme demisti sıkma canini inşallah bişey cikmaz

Ben sezeryanlıyım 38 gün önce doğum yaptım benim de geçen hafta 2-3 gün kanama kesilmişti sonrasında kanama acayip arttı Ped yetiştiremedim bu durum 5 gün sürdü. Şimdi baya azaldı bakalım
Benim de aynı öyle CNm doktorumu aradım normalmiş 10 günü geçerse gel dedi

Kizlar gaz icinbebislere rezene cayi veriyomusunuz kac cc veriyosunuz ve nsl hazirlaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…