• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sutunu depolayan anneler, var mi bir sirriniz? Ben de artik saklamaya baslamaliyim, ise basladigimda icmesi icin.
Sagip biraksam bu sefer emzirmek icin yetmeyecek diye dusunuyorum

Sutunu depolayan anneler, var mi bir sirriniz? Ben de artik saklamaya baslamaliyim, ise basladigimda icmesi icin.

Al benden de o kadar. Oğlum memede uyumayı seviyor, bazen sık sık emmek istiyor. Sık sık emmek isterse aha işte çocuk doymuyor demeye başlıyor hem annem hem de kaynanam, hemen mama verelim demeye başlıyorlar. Mama da çocuğuma daha çok gaz yaptığından pek vermek istemiyorum. Sonra huysuzlanmasına kıyamıyorum. Tamam kabul ediyorum tek memeyle doyacak kadar çok sütüm yok ama bebeğime de yettiğini düşünüyorum. Şimdi sütü sağsam depolasam desem, hemen başlayacaklar gene işte çocuk aç bilmem ne

Herkes sütüm az nasıl arttırabilirimin derdinde,bense nasıl azaltsamın ;( çünkü bir göğsüm sürekli çok doluyor ve tıkanıyor kanallar.korkumdan su bile içemiyorum.sütü az olanlara tavsiyem,biraz tuzlu yemeniz veya etli yemekler yemeniz,çünkü o zaman çok susayıp çok su içiyorsunuz,vücut suyu tutuyor.bi de yaş üzüm tüketmeniz.çay kahve içmeyin,çünkü çay kahve vücuttan fazlasıyla su atılımına neden oluyor.bir de iki saatte bir iki göğsü de sağmanız.boşaltmanız.inanın çok çok artacak sütünüz.ben bunları başta yaparken göğsüm balon gibi şişiyordu,bebeğim bol sütten tıkanıp içemiyordu.ben rahatlayayım diye sağdıkça arttı,ve kısır döngü oldu resmen.şimdi yukarda anlattıklarımın tam tersini uyguluyorum.şükür anca dengeleyebildik.kızım maşallah 40 günde 2 kilo aldı.su içemiyorsanız komposto için.inş yazdıklarım işinize yarar

bir meme delisi de biziz.Neyseki yanlız değiliz.Ama şu halimi görmeyip sütün yetmiyordur diyenlere gıcığım valla.Ben anlamadım bir göğsümden 100 ml çıkıyor.Oda akşam uzun uyuduğu zaman sağıyorum.veriyorum üstüne yine emiyor.Birde sütünü sağ sakla diyorlar ya nasıl olacakmış süt bırakmıyor ki.
maşallah yine sende 100ml cikiyo bende oda yok sut yok die die strese girdim ve iyice azaldi sutum

Al benden de o kadar. Oğlum memede uyumayı seviyor, bazen sık sık emmek istiyor. Sık sık emmek isterse aha işte çocuk doymuyor demeye başlıyor hem annem hem de kaynanam, hemen mama verelim demeye başlıyorlar. Mama da çocuğuma daha çok gaz yaptığından pek vermek istemiyorum. Sonra huysuzlanmasına kıyamıyorum. Tamam kabul ediyorum tek memeyle doyacak kadar çok sütüm yok ama bebeğime de yettiğini düşünüyorum. Şimdi sütü sağsam depolasam desem, hemen başlayacaklar gene işte çocuk aç bilmem ne
Bende ise baslicam ama saklamak icin sutum yok mama bile veriyorum ben napicam bilmiyorum ya

Biz bugun 38gunluk olduk nirmal dogum yapmıştım hala hafif hafif kanama oluyo kirkimiz cikacak ama kanama devam ediyo ve dikislerimde hala agri var agdaya gitmek istiyorum artik sıkıntı olur mu acaba ya

Canim sagdikca emzirdikce artıyor zaten bende biriktiriyorum hergün bir biberon sagiyorum atıyorum dondurucuya emzirmeye de devam ediyorum.

Kızlar bebeğim 48 günlük 2 gündür çok huysuz eli sürekli ağzında uyumuyor canı yanıyomuş gibi bağırıyor kucakta vs hiçbiyerde sakinleşmiyor bir tek memede susuyor okadar çok emdiki 2 gündür sürekli kusuyor kısır döngüye girdik çaresiz kaldım bugün 1 çay kaşığı calpol verdim nette diş çıkarma belirtileri diyor ama ateşi yok şükür ama anlamadım gitti eşimle çaresiz ni şekilde birbirimize bakıyoruz varmı bi fikri olan çol çaresiz kaldık

Kızlar bebeğim 48 günlük 2 gündür çok huysuz eli sürekli ağzında uyumuyor canı yanıyomuş gibi bağırıyor kucakta vs hiçbiyerde sakinleşmiyor bir tek memede susuyor okadar çok emdiki 2 gündür sürekli kusuyor kısır döngüye girdik çaresiz kaldım bugün 1 çay kaşığı calpol verdim nette diş çıkarma belirtileri diyor ama ateşi yok şükür ama anlamadım gitti eşimle çaresiz ni şekilde birbirimize bakıyoruz varmı bi fikri olan çol çaresiz kaldık
Canım dilinde beyazlık var mı,belki pamukcuk olmuştur,dilde ağrı yapar o.bir de gaz sancısı bebekte sürekli emme hissi uyandırır.bir sıkıntısı var belliki,göğsünde sakinleşiyor.benim aklıma pamukcuk ve gaz sancısı geldi

Tonimer in aspiratör hediyeli serum fizyolojiği var o olabilir ya da otribebe olabilir. İkisi de iyi.

Bemde tonimer kullaniyorum ama bir tupu actiktan sonra 24 saat kullanim suresi varmis. Bende gunde bir kere kullaniyorum sonra cope gidiyor. Yazik oluyo bu yuzden doktorumdan baska bir marka istedim. O a baslicam insallah

Çok şükür iyi büyüyor teyzesi 2 hafta sonra 3 ayı dolmuş olacak bundan sonrası daha keyifli hale gelecek gaz sancıları bitince.. Seninki nasıl sen nasılsın gaz sorunu yasadin mi
Benimki de.iyi çok şükür canım, benim kız da bugün 86 günlük oluyor. Çok şükür öyle rahatsız edici bi gaz sancısı yaşamadı kızım. İnş bundan sonra da yaşamaz.

Merhaba anneler 27 gunluk oglum var ilk cocugumu emzirememistim cok şükür ikinciyi emzirmeyi basardim ama bu kez de 3 yasindaki oglumun kiskancligindan huzurlu bir emzirme yasayamiyorum ikinci surekli memede beni emzik olarak kullaniyor emzik versem memeden sogur diye korkuyorum emzik verip de boyle bisey yasayan oldu mu?

Back