- 21 Ekim 2015
- 2
- 6
- 1
- 34
facebook ta beklerimHangi gruba?
Canım benim kız 35. Haftada gelince , 82 günlük oluverdik, hatta bugün 8382 gunnnnnnnn darısı bıze :) 36 .gunnnn
Biz hipp kullanıyoruzBebeğine mama kullananlar ne kullaniyorsunuz
Bana hızlı kilo alması için golden goat dediler ama doktorumuz bana hipp dediği için hiç almadım önemli olan kilosu değil sağlıklı olması oğlumun da kilo problemi var ama genel sağlığı iyiAptamil kullaniyorduk bugun sma aldim Aptamil gaz yapiyo dedilr kizimdada felaket gaz sikintimiz var acaba sma kulanan varmi kizim da kilo alma sorunumuzda oldugu icin hangisi iyi gelir acaba
BiZim doktorumuzda hiç bi şey vermiyor azıcık sıkıntı çeksin diyo ben dayanamadığı zaman 2-3 çay kaşığı rezene veriyorumBakayım canım sağol.doktorumuza kaç kere söyledik ama hiç birşey tavsiye etmiyor bekleyin geçecek diyor ;(
Saol canin rahatladim biraz dun randewuya yetisemedim kalça cikikligi için oğlum 1.buçuk aylik oldu çökmüş hecoktim acaba kalça cikikligi içinO bizde de var bende de oldugundan takilmadim acikcasi. Üzülme normaldir yani
Ayin 3 e sisli etfalden randewu aldim inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin lütfencanım doktora gösterdinmi
Saol canin rahatladim biraz dun randewuya yetisemedim kalça cikikligi için oğlum 1.buçuk aylik oldu çökmüş hecoktim acaba kalça cikikligi için
2015 eylül anneleri facebookMerhaba
Facebook grubu veya whatsapptan grubunuz varsa beni de bilgilendirir misiniz?
Canım bizde ilk başta yanımıza koyduk besigi bizim gorecegimiz şeklinde ve hep yan yatırıp arkasına yastıkla destek verdik ve lambamiz hep acikti bizde çok korkuyorduk iki aylık olduk çok şükür şimdi ayak ucumuza koyduk bizde yastıklarımizi ayakucumuza koyduk bakıyoruz arada annelik çok farklı yarı uyanık oluyorsun bende ağlamadan alıyorum emzırmeyeArkadaşlar bebeklerinizin beşiği hemen yatağınızın yanında mı yoksa yataktan biraz uzak mı.bizim oda dar olduğu için beşiği yatağımızın aşağısında duruyor.şimdiye kadar kendi yatağımızda bizimle yatırıyorduk çünkü sezaryen doğum yaptım kalkıp oturmam çok zordu,emzirmek için böylesi kolay oluyordu ancak şimdi beşiğine koyacam,ama içim rahat değil ;( ya kusarsa ya duyamazsam,ya battaniyeyi kafasına çekerse,vs vs...mesela geceleri onun yalanma sesine uyanabiliyorum daha ağlamadan alıp emzşriyorum ama şimdi duyabilir miyim acaba.sizin beşikler nerde duruyor
Kızlar bebeği benim ki gibi kilo almayan varmı? Doktorunuz bi neden söylüyormu? Güzel emiyor mama da veriyorum. Kakasınıda idrarınıda yapıyor düzenli buna rağmen bir haftada 15gr almış 24günlük olduk daha yeni doğum kilosuna erişebildi.ne yapmalıyım bilemiyorum
canim senin kizinda memedeydi hep.hala mi ayni.?
mamadan sonrada mi ayni?
canim senin kizinda memedeydi hep.hala mi ayni.?
mamadan sonrada mi ayni?
Canım annemler de öyle yaparmış,bebeğin kırkından gün çalmak deniyor,bebek o zaman daha uyanık mı oluyormuş daha sağlıklı mı unuttum şimdi.eskiler öyle yaparmış.şahsen benim için fark etmezdi 37-38 veya 40...40 tan tek beklentim gaz sorunu olduğu içinKizlar kizimin kirki 27 ekimde doluyor ama kayinvalidem tutturdu yarin yaptiralim kirk banyosunu annesi eskiden 3 4 gun onceden yaptirirmis hep. Ben emin olamadim 40 dolmadan yaptirmak sacma geldi illede tutturdu yaptircam diye. Konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin deli olcam kadin kendi kendine karar veriyor ya
Bizim dr.vermedi bişe olursa acile gelin onlar bana ulaşır dedi Bizde sinir olduk dr.bile değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden aile hekimimiz çok iyi tlf numarasi var bişe olunca onu arıyorumKızlaar nasılsınız bebeler nasıl. Biz 1 aylık olduk:) gecen ay bugun oldu kızımmmbugün aylık kontrole gittik ama dr umuz cok hızlı anlatıyor ve hmn tiyor yani toplasanız 15 dk sürüyor kobtrol bormal mi? Bi de kalca ultrasonografisi için 1 aylıkken yapılacak yazıyordu dosyasında ve bu cmt yaptrcaz. Okudum siz 45. Günü yaptrcakmışsınz dr unuz mu öle dedi. Bide dr telini vermio cok gıcık oldum bide özel hastane. Gece bişi olsa kime sorcam cıcugun benden kıymetli. Ya kadın dogumcuya bile gece ulasabiliodum. Sizin nasıl?
Bize verilen dosyada 45 gunlukken yaziyordu bizde ona uyalim dedik bakalim. Bende aile hekimi ile cogu isimi hallettigimden numarasini almadim doktorn cunku kadin dogumcumun birak numarasini almayi hastaneden aradigimda hemsiresine zor ulasiyordum. Ya ben arkadasimi ariyordum o doktoruna soruyordu dusunKızlaar nasılsınız bebeler nasıl. Biz 1 aylık olduk:) gecen ay bugun oldu kızımmmbugün aylık kontrole gittik ama dr umuz cok hızlı anlatıyor ve hmn tiyor yani toplasanız 15 dk sürüyor kobtrol bormal mi? Bi de kalca ultrasonografisi için 1 aylıkken yapılacak yazıyordu dosyasında ve bu cmt yaptrcaz. Okudum siz 45. Günü yaptrcakmışsınz dr unuz mu öle dedi. Bide dr telini vermio cok gıcık oldum bide özel hastane. Gece bişi olsa kime sorcam cıcugun benden kıymetli. Ya kadın dogumcuya bile gece ulasabiliodum. Sizin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?