• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba,

Aranıza yeni katıldım biraz geciktim ama.
Ben de eylül annesiyim. Ayın sonuna yetiştik.
Son regl tarihim 27.12.2014 idi.
25 eylül 2015 te gece 00:27 doğal doğum ile bir kız bebeğimiz oldu.

Bugun tam 4. Haftasını dolduruyor.
Tüm bebeklerimiz inşallah sağlıkla büyüsünler.
Görüşmek üzere.

Aptamil kullaniyorduk bugun sma aldim Aptamil gaz yapiyo dedilr kizimdada felaket gaz sikintimiz var acaba sma kulanan varmi kizim da kilo alma sorunumuzda oldugu icin hangisi iyi gelir acaba
Bana hızlı kilo alması için golden goat dediler ama doktorumuz bana hipp dediği için hiç almadım önemli olan kilosu değil sağlıklı olması oğlumun da kilo problemi var ama genel sağlığı iyi

Bakayım canım sağol.doktorumuza kaç kere söyledik ama hiç birşey tavsiye etmiyor bekleyin geçecek diyor ;(
BiZim doktorumuzda hiç bi şey vermiyor azıcık sıkıntı çeksin diyo ben dayanamadığı zaman 2-3 çay kaşığı rezene veriyorum

O bizde de var bende de oldugundan takilmadim acikcasi. Üzülme normaldir yani :KK66:
Saol canin rahatladim biraz dun randewuya yetisemedim kalça cikikligi için oğlum 1.buçuk aylik oldu çökmüş hecoktim acaba kalça cikikligi için

Zaten 45 günlükken gidiliyormus kalca çıkıkligi icin bizde günümüzü bekliyoruz. Inşallah diger sıkıntın sadece evhamla kalir. Mevlam bebeklerimize saglik sıhhat versin hepimizin.
Saol canin rahatladim biraz dun randewuya yetisemedim kalça cikikligi için oğlum 1.buçuk aylik oldu çökmüş hecoktim acaba kalça cikikligi için

Kizlar kizimin kirki 27 ekimde doluyor ama kayinvalidem tutturdu yarin yaptiralim kirk banyosunu annesi eskiden 3 4 gun onceden yaptirirmis hep. Ben emin olamadim 40 dolmadan yaptirmak sacma geldi illede tutturdu yaptircam diye. Konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin deli olcam kadin kendi kendine karar veriyor ya

Arkadaşlar bebeklerinizin beşiği hemen yatağınızın yanında mı yoksa yataktan biraz uzak mı.bizim oda dar olduğu için beşiği yatağımızın aşağısında duruyor.şimdiye kadar kendi yatağımızda bizimle yatırıyorduk çünkü sezaryen doğum yaptım kalkıp oturmam çok zordu,emzirmek için böylesi kolay oluyordu ancak şimdi beşiğine koyacam,ama içim rahat değil ;( ya kusarsa ya duyamazsam,ya battaniyeyi kafasına çekerse,vs vs...mesela geceleri onun yalanma sesine uyanabiliyorum daha ağlamadan alıp emzşriyorum ama şimdi duyabilir miyim acaba.sizin beşikler nerde duruyor
Canım bizde ilk başta yanımıza koyduk besigi bizim gorecegimiz şeklinde ve hep yan yatırıp arkasına yastıkla destek verdik ve lambamiz hep acikti bizde çok korkuyorduk iki aylık olduk çok şükür şimdi ayak ucumuza koyduk bizde yastıklarımizi ayakucumuza koyduk bakıyoruz arada annelik çok farklı yarı uyanık oluyorsun bende ağlamadan alıyorum emzırmeye

canim 2 cocugumdada dogum kilosuna 15.gunde geldik.malesef bu konyda cok sansizim:(
Kızlar bebeği benim ki gibi kilo almayan varmı? Doktorunuz bi neden söylüyormu? Güzel emiyor mama da veriyorum. Kakasınıda idrarınıda yapıyor düzenli buna rağmen bir haftada 15gr almış 24günlük olduk daha yeni doğum kilosuna erişebildi.ne yapmalıyım bilemiyorum :KK43:

canim senin kizinda memedeydi hep.hala mi ayni.?
mamadan sonrada mi ayni?
canim senin kizinda memedeydi hep.hala mi ayni.?
mamadan sonrada mi ayni?

Aynıyız saat başı memede. Emerken memeyi bırakıp ağlamaya başlayınca sütünün yetmediği ni düşünüp mama veriyorum. Mama yedikten bir süre sonrada meme istiyor ama uyumak için istiyor. Başka türlü uyumuyor çünkü

Kizlar kizimin kirki 27 ekimde doluyor ama kayinvalidem tutturdu yarin yaptiralim kirk banyosunu annesi eskiden 3 4 gun onceden yaptirirmis hep. Ben emin olamadim 40 dolmadan yaptirmak sacma geldi illede tutturdu yaptircam diye. Konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin deli olcam kadin kendi kendine karar veriyor ya
Canım annemler de öyle yaparmış,bebeğin kırkından gün çalmak deniyor,bebek o zaman daha uyanık mı oluyormuş daha sağlıklı mı unuttum şimdi.eskiler öyle yaparmış.şahsen benim için fark etmezdi 37-38 veya 40...40 tan tek beklentim gaz sorunu olduğu için ;))

Kızlaar nasılsınız bebeler nasıl. Biz 1 aylık olduk:) gecen ay bugun oldu kızımmm:KK46: bugün aylık kontrole gittik ama dr umuz cok hızlı anlatıyor ve hmn tiyor yani toplasanız 15 dk sürüyor kobtrol bormal mi? Bi de kalca ultrasonografisi için 1 aylıkken yapılacak yazıyordu dosyasında ve bu cmt yaptrcaz. Okudum siz 45. Günü yaptrcakmışsınz dr unuz mu öle dedi. Bide dr telini vermio cok gıcık oldum bide özel hastane. Gece bişi olsa kime sorcam cıcugun benden kıymetli. Ya kadın dogumcuya bile gece ulasabiliodum. Sizin nasıl?

Kızlaar nasılsınız bebeler nasıl. Biz 1 aylık olduk:) gecen ay bugun oldu kızımmm:KK46: bugün aylık kontrole gittik ama dr umuz cok hızlı anlatıyor ve hmn tiyor yani toplasanız 15 dk sürüyor kobtrol bormal mi? Bi de kalca ultrasonografisi için 1 aylıkken yapılacak yazıyordu dosyasında ve bu cmt yaptrcaz. Okudum siz 45. Günü yaptrcakmışsınz dr unuz mu öle dedi. Bide dr telini vermio cok gıcık oldum bide özel hastane. Gece bişi olsa kime sorcam cıcugun benden kıymetli. Ya kadın dogumcuya bile gece ulasabiliodum. Sizin nasıl?
Bizim dr.vermedi bişe olursa acile gelin onlar bana ulaşır dedi Bizde sinir olduk dr.bile değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden aile hekimimiz çok iyi tlf numarasi var bişe olunca onu arıyorum

Bize verilen dosyada 45 gunlukken yaziyordu bizde ona uyalim dedik bakalim. Bende aile hekimi ile cogu isimi hallettigimden numarasini almadim doktorn cunku kadin dogumcumun birak numarasini almayi hastaneden aradigimda hemsiresine zor ulasiyordum. Ya ben arkadasimi ariyordum o doktoruna soruyordu dusun

Back