- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.247
- 133
- 36
Kızlar çoğumuz bebeklerimiz rahat nefes alsın diye serum ve aspiratör kullanıyoruz sanırım. Burnuna damlatınca ordan genzine sonra da doğal olarak midesine gidiyor o serum. Bi zararı oluyomudur? Sonuçta yüksek oranda tuz miktarı var. Burnunu açalım derken böbreklerini mahvetmiyoruzdur inşallah.. Zararı olsa doktorlar önermez elbet ama kafama takılmadı değil
Kızlar çoğumuz bebeklerimiz rahat nefes alsın diye serum ve aspiratör kullanıyoruz sanırım. Burnuna damlatınca ordan genzine sonra da doğal olarak midesine gidiyor o serum. Bi zararı oluyomudur? Sonuçta yüksek oranda tuz miktarı var. Burnunu açalım derken böbreklerini mahvetmiyoruzdur inşallah.. Zararı olsa doktorlar önermez elbet ama kafama takılmadı değil
Cnm ben sutu sordum sakin yapmayin dedi bana drOyle ama ihtiyac duyarsam sut damlatiyorum ben kiyamiyorum
Ona da cok kiyamadim iki kere yaptim aslindaCnm ben sutu sordum sakin yapmayin dedi bana dr
Yapma cnm bakteri olusturuyomus serum fizyolojik sordum onun hicbi zarari yokmusOna da cok kiyamadim iki kere yaptim aslindadevamli gun icinde bakiniyorum aspiratorle rahat temizleniyor o zaman. Ama dedigin iyi oldu yapmayayim madem.
ayol ben bırak orasına burasına damlatmayı, içirecek süt bulamıyorumOyle ama ihtiyac duyarsam sut damlatiyorum ben kiyamiyorum
ben de bi kere yapıyorum yatmadan. Yapmayınca homur homur ne kendisi bişey anlıyor uykusundan ne de benBen gün de bir kere akşam yapıyorum rahat uyusun diye
Hangi burun aspiratörünü önerirsiniz ?
slm cnm ortibebe alabilirsin..Hangi burun aspiratörünü önerirsiniz ?
Oğluşun Nasıl Can'ım?Kızlarcım bundan sonra fırsat buldukça daha sık girmeye çalışacağım özlüyorum bende eski form günlerimizi.. zaman çabuk geçiyor hamilelik doğum derken şimdide büyütme telaşındayız hepinizi öpüyorum
bir meme delisi de biziz.Neyseki yanlız değiliz.Ama şu halimi görmeyip sütün yetmiyordur diyenlere gıcığım valla.Ben anlamadım bir göğsümden 100 ml çıkıyor.Oda akşam uzun uyuduğu zaman sağıyorum.veriyorum üstüne yine emiyor.Birde sütünü sağ sakla diyorlar ya nasıl olacakmış süt bırakmıyor ki.@filiz_ank @dirim bi meme delisi de biziz. agzindan süt akiyo kusuyo ama hala emiyo :/ kizim 4dkdan fazla memede durmazdi. çok şaşkinim. 2 saat bile birine birakip biyere cikamiyorum.
benim kesildi bayağı oldu bizde 44 günlüğüz.Günaydın ü arkadaşlar bugün tam 1aylık olduk benim kanamam 3 gündür arttı kırmızı taze kan gibi geliyor aradada pıhtılı kan geliyor sizlerin kanama durumu nasıl
neden haftada ikikez ben hergün veriyorum çok rahatlıyor acaba zararı mı var bir kaçkişiye de öyle demişlerHaftada 2defa gecmemek sartiyla mamasina 2cay kasigi zeytin yagi dokebilirsiniz kizlar doktor dedi bana
Kizlar bebislerinizin kusmasi nasil?benimki bazen cok kusuyor bazende yok denecek kadar az kusuyor hayirlisiyla su donemleri atlatsaydik.ayin 18 inde 2 ayimiz botti cok sukur ucuncu ayimiza girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?