2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gogus ucu catlaklari olan varsa doktorumun verdigi merhem karisimini paylasabilirim..tam geçmedi hala yara var ama eskisi kadar kotu degil en azindan..

Kızlar çoğumuz bebeklerimiz rahat nefes alsın diye serum ve aspiratör kullanıyoruz sanırım. Burnuna damlatınca ordan genzine sonra da doğal olarak midesine gidiyor o serum. Bi zararı oluyomudur? Sonuçta yüksek oranda tuz miktarı var. Burnunu açalım derken böbreklerini mahvetmiyoruzdur inşallah.. Zararı olsa doktorlar önermez elbet ama kafama takılmadı değil

Oyle ama ihtiyac duyarsam sut damlatiyorum ben kiyamiyorum

Ben gün de bir kere akşam yapıyorum rahat uyusun diye

Serum fizyolojigi ben sormustum hicbir zarari yok dedi doktor sonucta iceri akiyor komple. Yol acik olsun rahat nefes alsin yeter dedi

Serum fizyolojik yüksek oranda tuz içeren bi sıvı değildir, tamamen vücutla izoozmotik bi çözeltidir, hiç bir yan etkisi yoktur kızlar, bırakın burnu göze dahi damlatabilirsiniz.

NBL serum fizyolojik kullanıyorum sonra cekiyorum burnunu ama sürekli tekrarlıyor kızlar yardım edin ya napicam bn 58 günlük olduk...

@filiz_ank @dirim bi meme delisi de biziz. agzindan süt akiyo kusuyo ama hala emiyo :/ kizim 4dkdan fazla memede durmazdi. çok şaşkinim. 2 saat bile birine birakip biyere cikamiyorum.
bir meme delisi de biziz.Neyseki yanlız değiliz.Ama şu halimi görmeyip sütün yetmiyordur diyenlere gıcığım valla.Ben anlamadım bir göğsümden 100 ml çıkıyor.Oda akşam uzun uyuduğu zaman sağıyorum.veriyorum üstüne yine emiyor.Birde sütünü sağ sakla diyorlar ya nasıl olacakmış süt bırakmıyor ki.

Kizlar bebislerinizin kusmasi nasil?benimki bazen cok kusuyor bazende yok denecek kadar az kusuyor hayirlisiyla su donemleri atlatsaydik.ayin 18 inde 2 ayimiz botti cok sukur ucuncu ayimiza girdik

Benimki cok cok az kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…