2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende degisik mama deneyim o zaman ama doktorum aptamil 1 numara kullan dedigi icin onu almistim

Kızlar çocuğun yüzünde sivilce çıktı kırmızı kırmızı oldu ya nasıl geçecek

kaka yapamama sorunu bizde de var kizlar. nezaman dolu dolu yapiyor ozaman rahatliyor. ben altini actigimda bacaklarini arkaya itip popo deligini iki bas parmagimla hafifce ayiriyorum ama dikkat edin yirtmayin. coguzaman gaz cikiyor bazen de kaka.
K _krbck benim oglumun yanaklar da sivilcelendi dün. arastirdim normalmis. eskiler süt yarar derlermiş. ben sudokrem surdum azcik iyi geldi gibi.

Canım kimisi mama ya bi damla zeytinyağı damlatiliyor
Anne sütüne en yakın besin halis zeytinyağı imiş öyle duymuştum.

Yazık ya çok kotu duruo uzuluo insan

Kizlar benim oğlumun göbeğinde ton farkliligi olustu birden göbek deliğinin sağ tarafinda yumruğum kadar bi bölge daha beyaz böle bisey yoktu simdi altini temizlerken gördüm bu bebek yikama süngerleri var ya dun aksam ilk defa onla sabunlamistim oğlumu normalde lif kullaniyordum ondan olmuş olabilirmi doğum lekesi gibi ama yeni oluştu çok morelim bozuldu kendimi sucluyorum neden olmuş olabilir duzelirmi.annem teysem filan düzelir daha rengi tam oturmadi bebek o daha diolar ama ben uzulmiyim diyemi diolar acaba çok üzülüyorum konu hakkında bilgisi yada fikri oran varsa yazabilirmi lutfen

Kızlar çocuğun yüzünde sivilce çıktı kırmızı kırmızı oldu ya nasıl geçecek

Hic bir sey yapma, kendi kndine geciyor, benim bir ara tum yanaklar, alin ve cene sivilce dolmustu, zamanla gecti

Benimkinde de çıkıyor ucu beyazliyor hemde. Annenin hormonlariyla alakaliymis diye biliyorum ama.
Ay bizdede var o sorunn anne sütü değdiği yerde yapabiliyormuş emerken de sıcaklıyor ya ondan diyorlar. Ben dr abda sordum öndmli diil çok sıcaktan sakının dedi

Doktor normal 1haftaya kadar diyo ama yavrum cok aci çekiyor belli kiyamiyorum ya zeytin yagindan midesi bulanir mi acaba
Canım günde bir çay kaşığı zeytinyağı ver dr.dedi hicbirsey olmaz kulak copune zeytinyağına batır poposunu uyar biraz girsin yavaşça canım ben böyle yaptırıyorum yapamadığı zamanlar sende dene dr.dedi

Ay bizdede var o sorunn anne sütü değdiği yerde yapabiliyormuş emerken de sıcaklıyor ya ondan diyorlar. Ben dr abda sordum öndmli diil çok sıcaktan sakının dedi
Canım bizdede var beyaz beyaz o anne sütünün yaradığını kg aldığına isaretmis

Kulak copuyle denedim bugun ama aciyacak diye kiyamadim azicik girmesi mi gerekiyor dis yuzeye surdum iyice zeytinyağı ama

Gaz icin bir sey kullanmiyordum, bugun gittigim doktor aci cekmesin diyenbiogaia onerdi,kullanan var mi? Memnun musunuz?

Çok şükür değerim yükseldi 12. Gün değerim 70 14. Gün 193 16. Gün 360 haftaya keseyi görmeye gideceğiz inş rabbime şükürler olsun

Kulak copuyle denedim bugun ama aciyacak diye kiyamadim azicik girmesi mi gerekiyor dis yuzeye surdum iyice zeytinyağı ama
Canım pamuklu kısmını sok yavaşça çevirerek napalım canım bebislerimiz için hemen kaka yapıyo canım rahatlıyor yavrucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…