- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 35
Bende degisik mama deneyim o zaman ama doktorum aptamil 1 numara kullan dedigi icin onu almistimBenim oglumda kaka yapamiyo gecenlerde burda sordum bakdim tek ben degilim bikac anne daha var sikayeti kaka yapamama olan demekki bu donemde normal cnm ama gaz mamadan da olabilir biz dun ilk defa hipp aldik bugun bakicam nasil oluyo bebegim iyiyse devam iyi degilse denemeye devam
Benimkinde de çıkıyor ucu beyazliyor hemde. Annenin hormonlariyla alakaliymis diye biliyorum ama.Kızlar çocuğun yüzünde sivilce çıktı kırmızı kırmızı oldu ya nasıl geçecek
Kizlar eskiden bebeklere su veriliyormus simdi niye izin vermiyolar anlamadim,belkide su versek kaka sorunlari cozulur nezmn su verceezz bide ben bugun mamayi degistirdim hipp e gectim insallah daha az gaz yapar,bu mamayi kullanan var mi aranizda aptamil kullaniyodum buarada acayip gaz yapiyo aptamil
Cnm dr a sordm opmekten dediBenimkinde de çıkıyor ucu beyazliyor hemde. Annenin hormonlariyla alakaliymis diye biliyorum ama.
Yazık ya çok kotu duruo uzuluo insankaka yapamama sorunu bizde de var kizlar. nezaman dolu dolu yapiyor ozaman rahatliyor. ben altini actigimda bacaklarini arkaya itip popo deligini iki bas parmagimla hafifce ayiriyorum ama dikkat edin yirtmayin. coguzaman gaz cikiyor bazen de kaka.
K _krbck benim oglumun yanaklar da sivilcelendi dün. arastirdim normalmis. eskiler süt yarar derlermiş. ben sudokrem surdum azcik iyi geldi gibi.
Kızlar çocuğun yüzünde sivilce çıktı kırmızı kırmızı oldu ya nasıl geçecek
Ay bizdede var o sorunnBenimkinde de çıkıyor ucu beyazliyor hemde. Annenin hormonlariyla alakaliymis diye biliyorum ama.
Canım günde bir çay kaşığı zeytinyağı ver dr.dedi hicbirsey olmaz kulak copune zeytinyağına batır poposunu uyar biraz girsin yavaşça canım ben böyle yaptırıyorum yapamadığı zamanlar sende dene dr.dediDoktor normal 1haftaya kadar diyo ama yavrum cok aci çekiyor belli kiyamiyorum ya zeytin yagindan midesi bulanir mi acaba
Canım bizdede var beyaz beyaz o anne sütünün yaradığını kg aldığına isaretmisAy bizdede var o sorunnanne sütü değdiği yerde yapabiliyormuş emerken de sıcaklıyor ya ondan diyorlar. Ben dr abda sordum öndmli diil çok sıcaktan sakının dedi
Kulak copuyle denedim bugun ama aciyacak diye kiyamadim azicik girmesi mi gerekiyor dis yuzeye surdum iyice zeytinyağı amaCanım günde bir çay kaşığı zeytinyağı ver dr.dedi hicbirsey olmaz kulak copune zeytinyağına batır poposunu uyar biraz girsin yavaşça canım ben böyle yaptırıyorum yapamadığı zamanlar sende dene dr.dedi
Kulak copuyle denedim bugun ama aciyacak diye kiyamadim azicik girmesi mi gerekiyor dis yuzeye surdum iyice zeytinyağı ama
Canım pamuklu kısmını sok yavaşça çevirerek napalım canım bebislerimiz için hemen kaka yapıyo canım rahatlıyor yavrucuklarKulak copuyle denedim bugun ama aciyacak diye kiyamadim azicik girmesi mi gerekiyor dis yuzeye surdum iyice zeytinyağı ama
Biz kullaniyoruz ama cok faydasini gormedikGaz icin bir sey kullanmiyordum, bugun gittigim doktor aci cekmesin diyenbiogaia onerdi,kullanan var mi? Memnun musunuz?
Gercekten yapiyo mu hemen denicem aci cekmesi uzuyor beniCanım pamuklu kısmını sok yavaşça çevirerek napalım canım bebislerimiz için hemen kaka yapıyo canım rahatlıyor yavrucuklar
Anne sutunde su var vermeyin diyorlar ama ben 2güne bir 3-4kaşık kaynaşmış ilik su veriyorum kizima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?