• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
iyi akşamlar kızlar,
sizler ve melekleriniz iyisinizdir umarım. Bu mama olayı kafama çok takıldı. En son aptamil 1 i gaz ve kaka yapmama sorunundan değiştirdim. Evolvia aldım buraya da yazmıştım. Burdan bir arkadaş golden goat ı önermişti, bir eczacıda aptamil evolvianın yanında mama değil şeker demişti. Eşim bugünde golden goat almış denemedim. Cuma kontrolümüzde dr. umuz mama değiştirme artık dediği için evolvia ya devam edicem bir müddet daha. Bu 3 mamayı karşılaştırdım beslenme değerleri birbirine çok yakın neredeyse. Golden goat 40 tl miş pahalı geldi bana. Humana ve hipp kullananlar mama içeriğine bakabilir mi bu mamalardan ne kadar farklı diye. Sarı işaret diğer mamalardan değer olarak en fazla olanı gösteriyor.
mama karşılaştırma.png

Cok cikmiyor bir iki tane ama gözüme takılıyor bazen banyoda gidiyorlar rahatliyorum. Zaten karnu gurulduyor canım sıkılıyor
Canımm rahatlar en kısa zamanda yavruşun inşallaahhhh:( isilik için de yazdıklarını okudum benim esim de cok öpüyordu ondan olanilir mi:) bi de dediğin gibi banyodan sora azalıyor.

Canımm rahatlar en kısa zamanda yavruşun inşallaahhhh:KK43: isilik için de yazdıklarını okudum benim esim de cok öpüyordu ondan olanilir mi:) bi de dediğin gibi banyodan sora azalıyor.
Su an cok yok gibi de bakalım gecmistir inşallah :( o öpüyor ben siliyorum bazen ama nereye kadar :-)

Gaz sorunu yasayan arkadaslar ben metsil diye bi ilac kullaniyorum cok faydasini gordum tavsiye ederim

Eklentiler

• 20151018_084058.jpg
    20151018_084058.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 81
Bizim doktorumuz da metsil vermişti ilk kontrolümüzde. Bi de yanında fitil verdi 'bunu sadece çok zor durumda kalıp of yeter kendimi sokaklara atıcam artık' dediğinizde kullanın demişti :KK45: çok şükür bir aylık olduk ve ihtiyaç duymadık şimdiye kadar fitile.
Gaz sorunu yasayan arkadaslar ben metsil diye bi ilac kullaniyorum cok faydasini gordum tavsiye ederim

Kizlar eskiden bebeklere su veriliyormus simdi niye izin vermiyolar anlamadim,belkide su versek kaka sorunlari cozulur nezmn su verceezz bide ben bugun mamayi degistirdim hipp e gectim insallah daha az gaz yapar,bu mamayi kullanan var mi aranizda aptamil kullaniyodum buarada acayip gaz yapiyo aptamil

Mamayı her zaman kullanmıyorum, evde yoksam annem bi öğün mama verebiliyor, ve ya o an için sütün az olduğunu hissedersem gene günde bi öğün verebiliyorum.Ben de önce aptamil denedim, bebeğim o gün hem 24 saatte kakasını yapamadı hem de gazdan uyuyamadı. Sonra hipp combiotic e geçtim. Bu mamayı da tam kutuda yazdığı gibi vermiyorum, 2 ölçek mama yazıyorsa ben 1,5 ölçek koyuyorum mesela, içine de 2 damla zeytin yağı ekliyorum. Çok şükür bugünlerde daha iyiyiz, eskisi gibi gazımız yok. Bu arada biogaiga da kullanıyorum.

Genelde yapıyor bugün yapmadı ama oğlum ıkınıyor büyük adamlar gibi içim gidiyor uykuda bile sancı gelince ağlıyor ıkınıyor zorluyor sonra geri uyuyor ayaklarına karnına masaj yaptım ütü ısıttım bez koydum gaz ilacını icirdim rezene kimyon anoson kaynattim 10ml verdim hala tık yok bekliyorum bakım gaz yapıyor kaka yok ya
Evet benim kizimda gaz yapiyo kaka yok nasıl ikiniyor uykusu bolunuyor surekli kiyamiyorum ya

Kizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözünde yas kalmadi sinir krizleri geçirdi Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim

Kizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözünde yas kalmadi sinir krizleri geçirdi Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim
Canım nasıl bir hastalık bilmiyorum ama, rabbim şifasını versin inşallah. Sana da ferahlık ve güç versin rabbim canım.

Benim ablamda vitiligo hastası Allah başka dert sıkıntı vermesin okadar yaygın bir rahatsızlık ki bende hiç yok derken 20 yaşında da çıkabilir ve birdenbire geçedebilir sıkma canını görüp görecegin bu olsun Allah sağlık versin kuzulara dermansız dert vermesin inşallah

Back