- 1 Haziran 2011
- 1.912
- 202
- 323
Amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsinGözün aydın canım. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsinGözün aydın canım. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş.
Canım bence kilo alımı iyi. Benim kızım da 2170,gr doğdu. 60,günlükken aşı için gittiğimizde 4500 civarıydı.2580 canım kuvezde kilo kaybı olmuştu
67 günlük olduk iki ay da normal gibiIyi almis
Canım bence kilo alımı iyi. Benim kızım da 2170,gr doğdu. 60,günlükken aşı için gittiğimizde 4500 civarıydı.
Beende üç gundur vermiyordum verdim kaka yapti ama gurultu gecmedi üfDamlattim ama uykuya daldi, bana misin demedi
Canımm rahatlar en kısa zamanda yavruşun inşallaahhhh isilik için de yazdıklarını okudum benim esim de cok öpüyordu ondan olanilir mi:) bi de dediğin gibi banyodan sora azalıyor.Cok cikmiyor bir iki tane ama gözüme takılıyor bazen banyoda gidiyorlar rahatliyorum. Zaten karnu gurulduyor canım sıkılıyor
Su an cok yok gibi de bakalım gecmistir inşallah o öpüyor ben siliyorum bazen ama nereye kadarCanımm rahatlar en kısa zamanda yavruşun inşallaahhhh isilik için de yazdıklarını okudum benim esim de cok öpüyordu ondan olanilir mi:) bi de dediğin gibi banyodan sora azalıyor.
Cnm ben aldim o parayi :) basvurduktan sonra postaneden kimliginle alabiliyosunGünaydın anneler bu devletin verdigi parayı alan veya başvuran var mı? Faydalanalım bizlerde :)
Cnm ben aldim o parayi :) basvurduktan sonra postaneden kimliginle alabiliyosunGünaydın anneler bu devletin verdigi parayı alan veya başvuran var mı? Faydalanalım bizlerde :)
Gaz sorunu yasayan arkadaslar ben metsil diye bi ilac kullaniyorum cok faydasini gordum tavsiye ederim
Kizlar eskiden bebeklere su veriliyormus simdi niye izin vermiyolar anlamadim,belkide su versek kaka sorunlari cozulur nezmn su verceezz bide ben bugun mamayi degistirdim hipp e gectim insallah daha az gaz yapar,bu mamayi kullanan var mi aranizda aptamil kullaniyodum buarada acayip gaz yapiyo aptamil
Canım ayrı bir yer değil, aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvurdum. Eylül de.aldım.Öğretmen olanlar doğum parası almak için nereye başvurdunuz?
Nası basvurdunuz? 170 i aradım ben ziraat dedilerCnm ben aldim o parayi :) basvurduktan sonra postaneden kimliginle alabiliyosun
Evet benim kizimda gaz yapiyo kaka yok nasıl ikiniyor uykusu bolunuyor surekli kiyamiyorum yaGenelde yapıyor bugün yapmadı ama oğlum ıkınıyor büyük adamlar gibi içim gidiyor uykuda bile sancı gelince ağlıyor ıkınıyor zorluyor sonra geri uyuyor ayaklarına karnına masaj yaptım ütü ısıttım bez koydum gaz ilacını icirdim rezene kimyon anoson kaynattim 10ml verdim hala tık yok bekliyorum bakım gaz yapıyor kaka yok ya
Canım nasıl bir hastalık bilmiyorum ama, rabbim şifasını versin inşallah. Sana da ferahlık ve güç versin rabbim canım.Kizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözünde yas kalmadi sinir krizleri geçirdi Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim
Benim ablamda vitiligo hastası Allah başka dert sıkıntı vermesin okadar yaygın bir rahatsızlık ki bende hiç yok derken 20 yaşında da çıkabilir ve birdenbire geçedebilir sıkma canını görüp görecegin bu olsun Allah sağlık versin kuzulara dermansız dert vermesin inşallahKizlar dünyam basima yikildi benim doğuştan sacimin önünde beyazlik vardi kardeşim de öyle doğmuştu ve kardeşimin göbeğinde ve bacaklarinda diz kapaklarinda sedef seklinde renk varkliliklari var buna vitiligo hastaligi deniliyor sanirim genetik benim oğlumda sacinin onu beyaz doğdu baslarda çok üzüldüm ama Allahimin taktiridir dedim onemsememeye calistim .ama iki uç gündür dikkat ettimki vücudunda da yani kardeşim deki gibi göbeğinde ve diz kapaklarindada renk farkliliklari oluştu sanirim oğlum vitiligo hastasi .günlerdir gözünde yas kalmadi sinir krizleri geçirdi Ölsem daha iyidir Allahimin taktiri ama canim çok aciyot.sizinle paylaşmak istedim belki birazda olsa nefes alabilirim