• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ay bizdede var o sorunn :KK43: anne sütü değdiği yerde yapabiliyormuş emerken de sıcaklıyor ya ondan diyorlar. Ben dr abda sordum öndmli diil çok sıcaktan sakının dedi
Cok cikmiyor bir iki tane ama gözüme takılıyor bazen banyoda gidiyorlar rahatliyorum. Zaten karnu gurulduyor canım sıkılıyor

Ben kullanıyorum memnunum ama karni guruldadi diye biraktim ondan midir diye degilmis anladigim kadarıyla çünkü üç gündür vermiyorum hala gurulduyor :-/
Gaz icin bir sey kullanmiyordum, bugun gittigim doktor aci cekmesin diyenbiogaia onerdi,kullanan var mi? Memnun musunuz?

Ben kullanıyorum memnunum ama karni guruldadi diye biraktim ondan midir diye degilmis anladigim kadarıyla çünkü üç gündür vermiyorum hala gurulduyor :-/
Gaz icin bir sey kullanmiyordum, bugun gittigim doktor aci cekmesin diyenbiogaia onerdi,kullanan var mi? Memnun musunuz?

Gaz sancisi, aglamalar kesildi mi kullaninca? Kac gunde etkisini gosterdi? Benimki sancidan ememiyor zavalli bebegim

Gercekten yapiyo mu hemen denicem aci cekmesi uzuyor beni
Genelde yapıyor bugün yapmadı ama oğlum ıkınıyor büyük adamlar gibi içim gidiyor uykuda bile sancı gelince ağlıyor ıkınıyor zorluyor sonra geri uyuyor ayaklarına karnına masaj yaptım ütü ısıttım bez koydum gaz ilacını icirdim rezene kimyon anoson kaynattim 10ml verdim hala tık yok bekliyorum bakım gaz yapıyor kaka yok ya

Kizlar bebeginiz gobek deligine dokundugunuzda karin masaji yaparken su sesi geliyomu gobek deliginin altindan

iyisintabi iyisintabi bnm kurban bayrami idi dogum yaptigim gun cati muayenesini ebeler hemsireler takip etti ama kendi doktorumla telefonla konustuk dogum baslayinca dogum haneye alindim hemen dr um geldi kurban bayrami olmasina ragmen benj yalniz birakmadi

Damlatinca cikariyordu hemen pesine de kaka yapip uyuyordu bi dene olmadi. Biraz buyuseler şu kırkı ciksa en azindan rezene vereceğim ama korkuyorum simdi vermeye
Gaz sancisi, aglamalar kesildi mi kullaninca? Kac gunde etkisini gosterdi? Benimki sancidan ememiyor zavalli bebegim

Damlatinca cikariyordu hemen pesine de kaka yapip uyuyordu bi dene olmadi. Biraz buyuseler şu kırkı ciksa en azindan rezene vereceğim ama korkuyorum simdi vermeye

Damlattim ama uykuya daldi, bana misin demedi

Çok şükür değerim yükseldi 12. Gün değerim 70 14. Gün 193 16. Gün 360 haftaya keseyi görmeye gideceğiz inş rabbime şükürler olsun
Gözün aydın canım. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş.

Back