2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Göz enfeksiyon u geçirdi doğum dan sonra tedavi gördü oyuzden tedirginim

İshal belirtileri ne oldu sizde dün hemşire bebeğin kakası kokulu ise ishal olabilir dedi zaten sulu kaka yapıyolar genellikle siz tahlil mi yaptırdınız
Canım bizde ilk olarak ateş çıktı 39 u gördük ertesi gün isal başladı yani bezini alırken bile fiskirtarak yapıyordu.
Birde karın gürül gürül oluyordu kokulu oluyor tabi rengi açık yeşil gibiydi.
Birde sen çocuğun n gündé ne kadar kaka yaptığını normalde bilirsin isal ken her bez nerdeyse kakali oluyor du.
Dr kanlı kaka olursa test yaparız dedi bi hafta ya geçti

Aslında iyi fikirmiş. Hem Karnı ısınır hem Fön makinesi sesi olur. Ama bizimki farklı model. O sesler işlemiyor

Arkadaşlar bu gaz sancısı bebeğin 40 ından sonra giderek azalır deniyor,inanmak istiyorum ama ne kadar doğru bu acaba.sancıdan ne uyku uyuyabiliyor bebeğim ne de sakin sakin durabiliyor

Bizede dedi dr.bi dahaki aylık kontrole geldiginizde göz kontrolunede gösterin dedi

Y yoladevam bizim yarin 40imiz doluyor.ins dedigin gibidir ya.
ikinmaktan gözlerini acip etrafa bakinamiyor bile oglusum. nezamanki gun icinde dolu dolu kaka yapiyor yarim saat bakiniyor sonra gece de dahil ikin ikin agliyor

Kizlar eskiden bebeklere su veriliyormus simdi niye izin vermiyolar anlamadim,belkide su versek kaka sorunlari cozulur nezmn su verceezz bide ben bugun mamayi degistirdim hipp e gectim insallah daha az gaz yapar,bu mamayi kullanan var mi aranizda aptamil kullaniyodum buarada acayip gaz yapiyo aptamil

Arkadaşlar bu gaz sancısı bebeğin 40 ından sonra giderek azalır deniyor,inanmak istiyorum ama ne kadar doğru bu acaba.sancıdan ne uyku uyuyabiliyor bebeğim ne de sakin sakin durabiliyor
Valla canım inşallah senin 40 indan sonra geçer ama bizim 40 dan sonra başladı

İnan aynı durumdayım tüm yazdıklarına katılıyorum duygularıma tercüman oldun

Gunaydin kizim 4-5gunde bir kaka yapiyo bugun 5.gun ve cok sancisi var ne yapmam lazim

Doktoru m mamalar kabızlık yaptığı ııcın mamanın ıcın 1 cay kaşığı cok az zeytınyağ koy dedı...gazı ıcınde rezene kaynatıp verıyoeum ıse yarıyor...

Canım benim oglum bir akşam çok huysuzlaştı bende 1 çay kaşığı zemzem suyu verdim inanırmısın sustu uyudu cocuk

Anne sutunde su var vermeyin diyorlar ama ben 2güne bir 3-4kaşık kaynaşmış ilik su veriyorum kizima

Gunaydin kizim 4-5gunde bir kaka yapiyo bugun 5.gun ve cok sancisi var ne yapmam lazim
Mutlaka Dr danis ama yarım çay kaşığı zeytinyagi da hemen etki ediyo mamasinada koyabilirsin birde kulak copune zeytinyağı sürüp poposunu uyarabilirsin sonrada bacaklarını karnına iterek yardimci ol

Günaydın anneler bu devletin verdigi parayı alan veya başvuran var mı? Faydalanalım bizlerde :)

Bizde aptamil kullaniyoruz ve kizim ciddi gaz sıkıntısı yaşıyor kakasinida cok zor ve 4-5gunde yapiyor mama kaynakli mi acaba

Mutlaka Dr danis ama yarım çay kaşığı zeytinyagi da hemen etki ediyo mamasinada koyabilirsin birde kulak copune zeytinyağı sürüp poposunu uyarabilirsin sonrada bacaklarını karnına iterek yardimci ol
Doktor normal 1haftaya kadar diyo ama yavrum cok aci çekiyor belli kiyamiyorum ya zeytin yagindan midesi bulanir mi acaba

Bizde aptamil kullaniyoruz ve kizim ciddi gaz sıkıntısı yaşıyor kakasinida cok zor ve 4-5gunde yapiyor mama kaynakli mi acaba
Benim oglumda kaka yapamiyo gecenlerde burda sordum bakdim tek ben degilim bikac anne daha var sikayeti kaka yapamama olan demekki bu donemde normal cnm ama gaz mamadan da olabilir biz dun ilk defa hipp aldik bugun bakicam nasil oluyo bebegim iyiyse devam iyi degilse denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…