Günaydın anneler bu devletin verdigi parayı alan veya başvuran var mı? Faydalanalım bizlerde :)
Sagol cnmnmmHic bir sey yapma, kendi kndine geciyor, benim bir ara tum yanaklar, alin ve cene sivilce dolmustu, zamanla gecti
Enem. Hep eşim yapıyor hep. Gerçi 3 yilda zor yaptik napsin :-/Cnm dr a sordm opmekten dedi
Cok cikmiyor bir iki tane ama gözüme takılıyor bazen banyoda gidiyorlar rahatliyorum. Zaten karnu gurulduyor canım sıkılıyorAy bizdede var o sorunnanne sütü değdiği yerde yapabiliyormuş emerken de sıcaklıyor ya ondan diyorlar. Ben dr abda sordum öndmli diil çok sıcaktan sakının dedi
Gaz icin bir sey kullanmiyordum, bugun gittigim doktor aci cekmesin diyenbiogaia onerdi,kullanan var mi? Memnun musunuz?
Gaz icin bir sey kullanmiyordum, bugun gittigim doktor aci cekmesin diyenbiogaia onerdi,kullanan var mi? Memnun musunuz?
insan dayanamıo kiEnem. Hep eşim yapıyor hep. Gerçi 3 yilda zor yaptik napsin :-/
Ben kullanıyorum memnunum ama karni guruldadi diye biraktim ondan midir diye degilmis anladigim kadarıyla çünkü üç gündür vermiyorum hala gurulduyor :-/
Genelde yapıyor bugün yapmadı ama oğlum ıkınıyor büyük adamlar gibi içim gidiyor uykuda bile sancı gelince ağlıyor ıkınıyor zorluyor sonra geri uyuyor ayaklarına karnına masaj yaptım ütü ısıttım bez koydum gaz ilacını icirdim rezene kimyon anoson kaynattim 10ml verdim hala tık yok bekliyorum bakım gaz yapıyor kaka yok yaGercekten yapiyo mu hemen denicem aci cekmesi uzuyor beni
Esim diyo varsa opmemenin yolu soylesinler :) disleri ağrıyormus kac gündür bebegi severken kendini sikmaktaninsan dayanamıo ki
Gaz sancisi, aglamalar kesildi mi kullaninca? Kac gunde etkisini gosterdi? Benimki sancidan ememiyor zavalli bebegim
Damlatinca cikariyordu hemen pesine de kaka yapip uyuyordu bi dene olmadi. Biraz buyuseler şu kırkı ciksa en azindan rezene vereceğim ama korkuyorum simdi vermeye
Ne kadar dogmustu canim?
Gözün aydın canım. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş.Çok şükür değerim yükseldi 12. Gün değerim 70 14. Gün 193 16. Gün 360 haftaya keseyi görmeye gideceğiz inş rabbime şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?