- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
1 ayda 600 gr ve 1 kg arası diyorlar zaten normal gibi geldi bana28gunde 580hr almış doktor da sutumun yetmediğini mama baslama mi söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ayda 600 gr ve 1 kg arası diyorlar zaten normal gibi geldi bana28gunde 580hr almış doktor da sutumun yetmediğini mama baslama mi söyledi
göz taraması için erken canım. ilk kızımda bende hemen göz kontrolüne götürmüştüm pediatrist önerisiyle. dr. ölçüm yapmamız zor sabit bakmadıkları için görmede sıkıntısı olduğunu düşünürseniz tekrar getirin yoksa 3 yaşında gelin demişti.Bugün 3 tane aşı vurdular sağlık ocağında
Rota aşısı var dedi özel isal den koruyordışardan alıp yaptırabilir siniz dedi
Biz bi aylik ken isal olduk zaten vücut mikroplarla karşılaştı yaptırmadım henüz
İki üç aylık ken yapılıyor dedi hemşire.
Göz taraması yaptıran var mı dr bize 2 aylıkken göz taraması öneriyor z demişti
Biz iki aylık olduk tabi.
66 gün
offf offf Allah kolaylık versin. play store dan "baby sleep" adlı programı indirdim ben. uykusu olduğunu anladığımda uçak modunda açıp yanına koyuyorum. fön mak. sesini seviyor benimki. birde gazdan kaynaklı huzursuzluk yaptığını düşünüyorsam fön makinesini orta ayarda açıp karnına tutuyorum, bir yandan diğer elimle gaz masajı yapıyorum. hem ağlamıyor yaparken hemde gazını kolay çıkartıyor. dene yebilirsin sende.Uykuya çok çok zor dalan ve bu sebeple neredeyse bütün gündüzü uyanık geçiren bir kızım var. Sesi kısılara kadar ağlıyor. Gaz sancısı da çekiyor ayrıca. Gaz için sab simplex kullanan var mi. Işe yarıyor mu. Bir de gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz bebişleri.
Bizde 20 gunluk olduk sadece 350 gr aldı buna rağmen doktor fazla mama verme dedi28gunde 580hr almış doktor da sutumun yetmediğini mama baslama mi söyledi
Duphalac şurup öneririm bende de sorun vardı hergün bir öğün aynı saatte al bir haftadan fazla kullanma bende işe yaradıKizlar nolur yardim acil! Kabiz oldum hic bise fayda etmiyor dikislerim cok aciyor hizli bir Cozumu yokmu bu seyin ?
Anne sütü verebilen anneler ne kadar az da verseniz üzülmeyin hiç yoktan iyidir mesela ben ilk 1 hafta sadece anne sütü sonra 1 ay a kadar mama +anne sütü şuanda bebisim 2 aylik ve sadece mama veriyorum. emzir sütün olur diyenleri bogmak istiyorum sanki eksikmisim gibi davrananlardan aaa sütün yokmu sürekli emzir mama verme alisir emmez veya doymuyor galiba senin sütün yaramıyor galiba gibi bi dünya boş ses lohusalik döneminde Canım dan bezdirdi kimse düşünmüyor bu benim çocuğum ve onu benden daha fazla kimse düşünemez herkes bilirkişi maşallah suan 1 damla sütüm yok Allah bebeklerimizi sağlıklı uzun ömürler versin en güzeli takmamak ama onu oyle dusunemiyosun çünkü bebeğine yetmediğini dusunduruyolar bunlar bizim çocuklarımız bu tarz insanlara fırsat vermeyelim elimizden geldiğince
Ben ilk günlerde direndim vermedim mama 40 günlük olduk hala sarılığımız geçmedi bence akşamları mama verebilirsin bence doktorunu dinle28gunde 580hr almış doktor da sutumun yetmediğini mama baslama mi söyledi
İshal belirtileri ne oldu sizde dün hemşire bebeğin kakası kokulu ise ishal olabilir dedi zaten sulu kaka yapıyolar genellikle siz tahlil mi yaptırdınızBugün 3 tane aşı vurdular sağlık ocağında
Rota aşısı var dedi özel isal den koruyordışardan alıp yaptırabilir siniz dedi
Biz bi aylik ken isal olduk zaten vücut mikroplarla karşılaştı yaptırmadım henüz
İki üç aylık ken yapılıyor dedi hemşire.
Göz taraması yaptıran var mı dr bize 2 aylıkken göz taraması öneriyor z demişti
Biz iki aylık olduk tabi.
66 gün
Olabilir Can'ım, her çocuk anne sütüyle büyümüyor ki, önce sağlığı yerinde olsun da ne olacak ki.. İkiz ya da üçüz çocuklar zaten neredeyse hiç denecek kadar anne sütü alabiliyorlar. Onlar sağlıksız Bebek mi oluyor . Bence sen çocuğuna gayet de iyi yetiyorsundurAnne sütü verebilen anneler ne kadar az da verseniz üzülmeyin hiç yoktan iyidir mesela ben ilk 1 hafta sadece anne sütü sonra 1 ay a kadar mama +anne sütü şuanda bebisim 2 aylik ve sadece mama veriyorum. emzir sütün olur diyenleri bogmak istiyorum sanki eksikmisim gibi davrananlardan aaa sütün yokmu sürekli emzir mama verme alisir emmez veya doymuyor galiba senin sütün yaramıyor galiba gibi bi dünya boş ses lohusalik döneminde Canım dan bezdirdi kimse düşünmüyor bu benim çocuğum ve onu benden daha fazla kimse düşünemez herkes bilirkişi maşallah suan 1 damla sütüm yok Allah bebeklerimizi sağlıklı uzun ömürler versin en güzeli takmamak ama onu oyle dusunemiyosun çünkü bebeğine yetmediğini dusunduruyolar bunlar bizim çocuklarımız bu tarz insanlara fırsat vermeyelim elimizden geldiğince
Sorma hepsinin aynı biz havlu koyardik o kadar coktu ki diyorlar bende ne mutlu size diyorum artık zaten ti ye alıyorum dalga geçiyorum sütüm varda ben emziriyorum mama kolayima geliyo goguslerim sarkar diye emzirmiyorum diyorum öyle düşünen bi insan olmadığımı bildikleri için dalga geçtiğimi anliyolar bozuluyolarBu yapanin kadin olmasi daha aci bie de geneli cocuk sahibi olmus lohusa psikolojisini tatmis insanlar benimki fiskiriyordu napiyodun peki mahallenin cocuklarini toplayip mi emziriyodun biktim bunlari duymaktann
Sağol canim biz bizi anlıyoruz ama anneler k.v teyzeler v.s. anlamıyo halbuki onların anlaması lazım ama malesefOlabilir Can'ım, her çocuk anne sütüyle büyümüyor ki, önce sağlığı yerinde olsun da ne olacak ki.. İkiz ya da üçüz çocuklar zaten neredeyse hiç denecek kadar anne sütü alabiliyorlar. Onlar sağlıksız Bebek mi oluyor . Bence sen çocuğuna gayet de iyi yetiyorsundur
Anne sütü verebilen anneler ne kadar az da verseniz üzülmeyin hiç yoktan iyidir mesela ben ilk 1 hafta sadece anne sütü sonra 1 ay a kadar mama +anne sütü şuanda bebisim 2 aylik ve sadece mama veriyorum. emzir sütün olur diyenleri bogmak istiyorum sanki eksikmisim gibi davrananlardan aaa sütün yokmu sürekli emzir mama verme alisir emmez veya doymuyor galiba senin sütün yaramıyor galiba gibi bi dünya boş ses lohusalik döneminde Canım dan bezdirdi kimse düşünmüyor bu benim çocuğum ve onu benden daha fazla kimse düşünemez herkes bilirkişi maşallah suan 1 damla sütüm yok Allah bebeklerimizi sağlıklı uzun ömürler versin en güzeli takmamak ama onu oyle dusunemiyosun çünkü bebeğine yetmediğini dusunduruyolar bunlar bizim çocuklarımız bu tarz insanlara fırsat vermeyelim elimizden geldiğince
Aynen öyle ilk soru emiyo mu bence kuyruk acısı var onların süt sorunu vardı Bizde de o sorunu arıyorlarSadece anne sutu versen de bir kulp bulunacakti, bosver. Herkesin ilk sorusunun 'emiyor mu, sutun var mi?' Olmasi cok komik zaten. Ne yapacaksin sen mi emzireceksin sanki. Ben de bebekteki gazin sorumlusu olarak goruluyorum cogu zaman
İnşallah oyledir mamaya basladik artik bakalim cuma tekrar kontrolumuz var1 ayda 600 gr ve 1 kg arası diyorlar zaten normal gibi geldi bana
Benim doktorumda anne sutu yetmiyor demekki mama ver dedi sonrada fazla verme dedi ee be adam beni niye arada birakiyosun aklima suphe dusuruyorsun anneyim ben cocuk doymuyo kilo almiyo diyosun mamayida fazla verme diyosun kafamı öyle bi karistirdi kiBizde 20 gunluk olduk sadece 350 gr aldı buna rağmen doktor fazla mama verme dedi
Fitil kullanabilirsin ben hala kullaniyorum be fitil yapmadan lavaboya cikamiyorum doktorum vermişti fitilideBen doğumdan sonra kendim eczane den istedim Kabizlik olmayım diye süt é etki etmiçek bir şey osmalak diye bir şurup verdi ondan icmistim hala evde var
Canım epeydir okumadığımdan geç kaldım cvp vermekte, ama yine de hemoroid sorunu çeken arkadaşlar için yazmak istedim.. Ben doğumdan sonra sıkıntısızken 2 gün sonra koccaman çıkıntılarla karşılaştım ve tabi felaket ağrıyla malesef! Kardeşim genel cerrah ve hemen aradm ama yapılacak hiçbirşey olmadığını, klasik 2 merhem olduğunu, ancak akut durumdaki hemo.da tek çarenin günde en az 4 kere 15 dk sıcak suya oturmak veyahut tam oraya duş tutmak olduğunu söyledi. Hocalarına danıştı hep garibim çözüm için ama başka çare yok. Popouyu ayırıp sıcak suyla ıslanmıç havlu konabilir. Ben duşa girdim günde bilmem kaç kere ve çok şükür 1 haftada geçti.. Allah yardım etsin, çok zordu..Ben daha yeni farkettim tuvaletimi yaparken canim yaniyordu ben onlari dikisten zannediyordum doktora da gitmedim off off zormus dogum yapmak ya zorlamadigim surece bir sorunum yok ama ilerde kotu olur mu acaba