2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kacli aldin bezi bizim de dibi gelmis 108liydi :)
2.paket 50 li :))) 2 numaraya geçsem mi diye düşünüyorum birde premium almıştım bebeğimin altına Yapışıyor primanın yeşil paketine geçicem elimdekiler bitince

Biz 19 günlük olduk 108lik paket bitti ne ara bitti anlamadim. Ben bepanten ile siviyorum çocuğu az bi kirmizi sadece

Bizimki altini acinca basiyor cigligi basta elim ayagima dolasiyordu nasil kapattigimi bilemiyordum pisik olunca akillandim simdi yirtsada kremliyorum sudokrem aldim tavsiye ederim bi gunde gecirdi pisigimizi

2.paket 50 li :))) 2 numaraya geçsem mi diye düşünüyorum birde premium almıştım bebeğimin altına Yapışıyor primanın yeşil paketine geçicem elimdekiler bitince

Premiumlar cok dolgunmus bende ilk onlardan almistim maekette kalmamis yesil paketlerden aldim sanki daha rahat inceceik cocugu rahatsiz etmiyor

Maşallah o zaman bebise iyi çalışmis :) bizim bebis 3.130 doğdu premium kullandik besinci gün 2 numara yeşil pakete geçtik ki memnunum ben rahat kullanımi. Migrosta 1 alana ikincisi yari fiyatinaymis bi bakin olmadi.

Bizimki altini acinca basiyor cigligi basta elim ayagima dolasiyordu nasil kapattigimi bilemiyordum pisik olunca akillandim simdi yirtsada kremliyorum sudokrem aldim tavsiye ederim bi gunde gecirdi pisigimizi
Benimkini acıyorum önce masaj yapıyorum popoyu siliyorum ama bezi almıyorum mutlaka bi cayirti koparip kaka yapiyoruz artık deneyimliyim yani :) aglama cok yokta artık kremden bile Üşüyoruz

Canim ilk zamanlar bende cok zorlandim gogsume sekerli su damlattik oyle oyle aldi simd uzaktan gormesi bile yetiyo bazen oyle bibakiyo ki korkuyprum valla
bende yaptm pekmez sürdü m .mememin üstünden mama damlattm mmememdn akuyr sanan diye.ama yinede almıyr sasrdm kaldım ne yapcamı

3100dogdu 3gün sonra 3060 olmustu 1hafta sonrasa 3280 olmustu kabızlık için fitil kullaniyorum hergun
Niye hergün fitil kullanıyorsun canım.hergün kaka yapmaması kabızlık sayılmaz.niye fitile alıştırıyorsun.doktorunla görüştün mü bu konuyu

Herkese selam kızlar; 31 ağustosta doğum yaptım ilk defa giriyorum foruma o Zamandan beri, eski bildirimlerim açılmıyor bakamadım ama herşey yokunda çok şükür oğlum Ali Burak; emiyor büyüyor, inş böyle yolunda devam eder hepimiz için; herkese kolay gelsin :)

biz 55 günlük olduk hala gözlerimizde var biraz .bizedede uzamış sarılık teşhisi kondu testlerden sonra ama dr.ilaç vermedi. size ne ilacı verdiler.

Oglum bugun 23 gunluk oldu biz 200 bez falan bitirdil galibaa 2 saatte bir degistiriyorum nerdeyse ona ragmen bi pisik olduk yanii
hangi marka bez kullanıyordun?
bu kadar sık değiştirdiğin halde pişik oluyorsa bence bezdendir. başka markaları denemeni öneririm

hangi marka bez kullanıyordun?
bu kadar sık değiştirdiğin halde pişik oluyorsa bence bezdendir. başka markaları denemeni öneririm

Prima kullaniyorum ama ben bir salaklik yapip baharatli cerezlerden yedim hic aklima gelmedi onu etkileyecegi sukur bir gunde atlattik ama ben mahfoldum nasil boyle birsey yaparim diye aman sizde dikkatli olun sakin baharati cok kaxirmayin hanimlarr

Gunaydin herkese ben 21 gun oldu dogum yapali normal kanamam devam ediyordu dun gece idrara çıkınca ceviz buyuklugunde pihti geldi cok korktum ya doktorum pihtili kanama olursa gel mutlaka demisti geceden beri uyuyamiyorum ya

Ben de ben de hamileyken de hep dogum sonrasi hemen bir tane yakacagim kimse beni tutamaz diye kendimi telkin ediyordum, nasil olsa baslarim diye kendimi sartlandirdim.simdi resmen aseriyorum. Kimisi patlicandaki nikotin kadar gecer sute diyor
Valla süte geçiyor diyorlar ama boyle bi can çekme yok dediğin gibi resmen as eriyorum sonunuz hayir olsun valla:)

biz 55 günlük olduk hala gözlerimizde var biraz .bizedede uzamış sarılık teşhisi kondu testlerden sonra ama dr.ilaç vermedi. size ne ilacı verdiler.
Luminaletten diye bir ilaç yeşil reçeteli satılıyormuş doktor 4 tane vermiş eşime bir tanesini ikiye bölüp anne sütü ile ezip sabah akşam verecekmişiz ama biz vermicez sanırım ilaçsız iki ay sürermiş öyle demiş doktor ilaçla bir haftada sarılığı geçermiş bizde ilaç kullanmaktansa bekleyelim dedi bizim sarılık değerimiz 13 sizin kaç?

Bizim dw 5 gunlukkkn 13 tu degerimiz doktoe ilac falan vermedi dahada artarsa getiein dedi simdi 23 gunluj olduk ve gozlerinin beyazlari sapsariydi cok az uc kisimlarinda kaldi gecti cok sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…