Aciktigi zaman cildiriyor kıyamet kopuyor dizime yatirinca anlıyor saldırıyor sıpam maşallahAynen bazende gozlerini kocaman aciyo saldiriyor o zaman diyorum disleri cikinca yandimm simdi bile isiriypr yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aciktigi zaman cildiriyor kıyamet kopuyor dizime yatirinca anlıyor saldırıyor sıpam maşallahAynen bazende gozlerini kocaman aciyo saldiriyor o zaman diyorum disleri cikinca yandimm simdi bile isiriypr yaa
Ayyy çok kötü allah yardımcısı olsun bende korkuyorum valla bide gazı olunca iyice kasıyor kendini memenin ucunu sünduruyor iyice kasiliyorDiyirum zaten ucu ağzında kalacak oğlum mengene gibi sıkıyor akrabamizin dişleri çıkmış bebeğinin 1 yasindayken bırakmamis memeyi sonuc 2 dikiş :-/
Bende yeşilini kullanıyorum canım 1 numarasini kullanıyorum oğlum 45 günlük bundan sonra 2 numarasini alacam senin bebişin de küçükse 1numara al canım 2.5kg yazıyor ama oluyor.2numara çok büyük geliyr2.paket 50 li :))) 2 numaraya geçsem mi diye düşünüyorum birde premium almıştım bebeğimin altına Yapışıyor primanın yeşil paketine geçicem elimdekiler bitince
Büyüklerin kulagina su kacinca hemen agrimaz ya genelde ertesi gün baslar agrisi filan bebeklerde de öyledir belki diye düşünüyorum inşallah birşey olmamistir saol canimkulağına su kaçtığını düşünüyorsun ama bebeğin uyuyorsa sorun yoktur bence rahatsız olurdu aksi halde..Endişelenme lütfen..
Canım korkma bişey olmaz.yenidoğanları ağzı burnu açık kalacak şekilde suya yatırıyorlar çoğu zaman yurtdışında,onların kulak yolu yetişkinden farklı şu an,yani su kaçamaz.Kizlar simdi oğlumu yikqtken yanlislikla kulagina kacmis yani kulagina bi baktim su var hemen ters tarafa döndürdüm geri aksin diye ama çok huzursuzum sizce birşey olurmu şimdi o kulaginin üstüne uatirdim uyuyor eğer girdiyse de ciksin die
Bende ayni durumdayim ama valla ben dayanamadim tek tük içmeye basladimAllah affetsin şunu icadat edene lanet olsun
O büyüttü Allah bizim yardımcimiz olsun :) onu benimki de yapıyor ya birakacak gibi oluyor sadece ucu kalıyor ağzında çekiyor da çekiyor sonra birden geri çekiyor. Sallama olta atıyor sanki sipa.Ayyy çok kötü allah yardımcısı olsun bende korkuyorum valla bide gazı olunca iyice kasıyor kendini memenin ucunu sünduruyor iyice kasiliyor
Evet öyle yapiyorum zaten canim hemen dişlerimi filanda fircaliyorum.tabi keşke hic icmesem daha iyi 10 aydir agzima surmiyordum neden boyle oldu anlamadim.Allahim bebislerimizi korusunNe zaman iciyorsun canim? en azindan emzirmeden 2 3 saat once ic bari
Ya benimde oyle bide cok kasiniyorr gobegim ve belim felaket kasiniyorKizlar benim gobegim soyuluyor yaa, cok ilginc geldi. Neden olabilir acaba?
Ya benimde oyle bide cok kasiniyorr gobegim ve belim felaket kasiniyor
Ya benimde oyle bide cok kasiniyorr gobegim ve belim felaket kasiniyor
1 numara bez kullanıyordum bir kere beli ıslanmıştı oglumun taşmıştı düzgün mü baglayamadım bilmiyorum 2 numara vardı evde kullanıyorum şuan biraz büyük geliyor tekrar 1 alsam elimde kalır mu acaba diyorum oglum 17 günlük 4.400kgB
Bende yeşilini kullanıyorum canım 1 numarasini kullanıyorum oğlum 45 günlük bundan sonra 2 numarasini alacam senin bebişin de küçükse 1numara al canım 2.5kg yazıyor ama oluyor.2numara çok büyük geliyr
Arkadaşlar LR ın Aloe Vera özlü acil bakım kutusunu bulundurun.Aklınıza gelen birçok acil durumda kullanabilirsiniz.Sprey ve 2 adet kremi bulunmaktadır.(Yanık,nemlendirme,cilt tahrişleri,kesik,saçkıran,morluk vs de kullanailbiyorsınız.)Sağlık Bakanlığı ve Dermatens onaylı
Reklam için mi girdiniz acaba topiğe .??Ben dermokozmetik ürünleri olan Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum(Diğer bakım ürünleri de var).Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.
Büyük bez her zaman avantaj.kalca gelişimi içinde.önceki kizimda kalca ultrasonundan sonra bacakları ayrık dursun diye doktor bir ay iki kat bez bağlayacaksın demişti.yani bence bi numara büyük kullanmakta fayda var.hem sizdirmazda1 numara bez kullanıyordum bir kere beli ıslanmıştı oglumun taşmıştı düzgün mü baglayamadım bilmiyorum 2 numara vardı evde kullanıyorum şuan biraz büyük geliyor tekrar 1 alsam elimde kalır mu acaba diyorum oglum 17 günlük 4.400kg
Canım allah analı babalı buyutsun ins çok duygulandım..çok farklı bir duygu hiç u unutulmayacak bir anı olacak. .allahım herkese nasip etsin inşKızlar herkese merhaba doğum hikayemi yazdım bende
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bastan-sona-normal-dogum-hikayesi.864244/
Bende öyle yaptım elektrik li makinayle biraz sağiyordum ucu çıksın diye öyle emziriyordumBen pompayla ceke ceke uç yaptim inşallah cikar senin de
Canım ben tek tük diye icersem arkası muhakkak gelir..cogaltiriz yani..15 yıldır iciyordum ve bırakmayı hiç düşünmedim çok seviyordum ya içmeyi hala boşlukta gibiyim..oğlum için herşey onun için dayanıyorum bide benim eşim de içmediği için zorlanmiyorum sanırım allahım sizede dayanma gücü versinBende ayni durumdayim ama valla ben dayanamadim tek tük içmeye basladimAllah affetsin şunu icadat edene lanet olsun