2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayni sey bendede var doktor fitil ve krem verdi ama ayakta cik kalinca usutunce ve kabiz olunca mahvediyo beni dikis agrisindan cok onun agrisini cekiyorum nasi gececek

Ben daha yeni farkettim tuvaletimi yaparken canim yaniyordu ben onlari dikisten zannediyordum doktora da gitmedim off off zormus dogum yapmak ya zorlamadigim surece bir sorunum yok ama ilerde kotu olur mu acaba

Benim kizimin bezindede hemen hemen hergun sari kaka oluyo sanki ishal olmus gibi onu yapmadığı zaman ck sıkıntı cekiyor normal mi acaba

Ben kabiz olmamak icin ilac aliyorum acaba diyorum sutumden o gecer mi kilo alimi nasil bebeginin benim oglum 3400 dogmustu sonra 3150 ye dustu sislikler falan gidince cumartesi 3750 olmustuk

Kızlar merhaba biz 12 günlük olduk doğumdan sonra ilk defa yazıyorum.Travma gibi kabus gibi suni sancı sürecim oldu.Tam 12 saat sık aralıklı ve ağır sancı çektim.Sabah ezanıyla birlikte yavrumu kucağıma aldım.Çok şükür sağligimiz yerinde çekilen acılara değer diyorum
oğlumun nur yüzüne baktıkça.5 gün
memeyi tutamadı ağlamaktan sesi
kısıldı yavrumun. Çok şükür şimdi
herşey yoluna girdi.Allah hepimizin yavrusunu bağıslasın.

Ben kabiz olmamak icin ilac aliyorum acaba diyorum sutumden o gecer mi kilo alimi nasil bebeginin benim oglum 3400 dogmustu sonra 3150 ye dustu sislikler falan gidince cumartesi 3750 olmustuk
3100dogdu 3gün sonra 3060 olmustu 1hafta sonrasa 3280 olmustu kabızlık için fitil kullaniyorum hergun

Benim kizimin bezindede hemen hemen hergun sari kaka oluyo sanki ishal olmus gibi onu yapmadığı zaman ck sıkıntı cekiyor normal mi acaba
Canım benim oğlumda sarı partilüllü kaka yapıyor int bakmıştım normalmiş ama benim Bebişim Alışkanlık yaptı bezini değişiyorum temiz beze tekrar yapıyor 1 paket bez 5 güne bitti

Canım benim oğlumda sarı partilüllü kaka yapıyor int bakmıştım normalmiş ama benim Bebişim Alışkanlık yaptı bezini değişiyorum temiz beze tekrar yapıyor 1 paket bez 5 güne bitti
Aynenn ama karnini doyurduktan sonra degisirsen cok yapmiyo onu.bide gazını yaparken az az yapiyo kakasini normal herhalde

He iyi bari mini dondurucu bakmaya baslamistim netten resmen. Benim durum da kötü tatlım ufak bi bunalıma girdim iki gündür emerken tikaniyor memede uyumak istiyor ama sut geliyor öksürüyor devamli üst değişiyorum ne güzel emerken uyurdu artık uyuyamiyor hepimizin derdi ayrı

Aynen bizim oglann degistir daha yerine koymadan sesler gelmeye basliyor babamizin psikolojisi bozulacak sonunda

Kacli aldin bezi bizim de dibi gelmis 108liydi :)

Aynen bazende gozlerini kocaman aciyo saldiriyor o zaman diyorum disleri cikinca yandimm simdi bile isiriypr yaa
Diyirum zaten ucu ağzında kalacak oğlum mengene gibi sıkıyor akrabamizin dişleri çıkmış bebeğinin 1 yasindayken bırakmamis memeyi sonuc 2 dikiş :-/

Bnm derdimde hemoroid yada catlak yada kabizmindesem ...ya kanli diskida cabasi ..ya vc ye cikmaya korkuyorum

Oglum bugun 23 gunluk oldu biz 200 bez falan bitirdil galibaa 2 saatte bir degistiriyorum nerdeyse ona ragmen bi pisik olduk yanii
Biz 19 günlük olduk 108lik paket bitti ne ara bitti anlamadim. Ben bepanten ile siviyorum çocuğu az bi kirmizi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…