Ayni sey bendede var doktor fitil ve krem verdi ama ayakta cik kalinca usutunce ve kabiz olunca mahvediyo beni dikis agrisindan cok onun agrisini cekiyorum nasi gececek
Kızlar ben bebeğimi emdiremym göğüsmü almyr ne yapmm lazm
Benim kizimin bezindede hemen hemen hergun sari kaka oluyo sanki ishal olmus gibi onu yapmadığı zaman ck sıkıntı cekiyor normal mi acaba
3100dogdu 3gün sonra 3060 olmustu 1hafta sonrasa 3280 olmustu kabızlık için fitil kullaniyorum hergunBen kabiz olmamak icin ilac aliyorum acaba diyorum sutumden o gecer mi kilo alimi nasil bebeginin benim oglum 3400 dogmustu sonra 3150 ye dustu sislikler falan gidince cumartesi 3750 olmustuk
Canım benim oğlumda sarı partilüllü kaka yapıyor int bakmıştım normalmiş ama benim Bebişim Alışkanlık yaptı bezini değişiyorum temiz beze tekrar yapıyor 1 paket bez 5 güne bittiBenim kizimin bezindede hemen hemen hergun sari kaka oluyo sanki ishal olmus gibi onu yapmadığı zaman ck sıkıntı cekiyor normal mi acaba
Aynenn ama karnini doyurduktan sonra degisirsen cok yapmiyo onu.bide gazını yaparken az az yapiyo kakasini normal herhaldeCanım benim oğlumda sarı partilüllü kaka yapıyor int bakmıştım normalmiş ama benim Bebişim Alışkanlık yaptı bezini değişiyorum temiz beze tekrar yapıyor 1 paket bez 5 güne bitti
He iyi bari mini dondurucu bakmaya baslamistim netten resmen. Benim durum da kötü tatlım ufak bi bunalıma girdim iki gündür emerken tikaniyor memede uyumak istiyor ama sut geliyor öksürüyor devamli üst değişiyorumDepolayacak sütü olanlara hayranlıkla bakıyorum valla, nazar değmesin. Benim bırak yedeklemeyi, yetmiyor bileoğlum azcık obur sağolsun. Evdeki normal çift kapılı nofrostlarda saklayabilirsin canım. İlla ayrı bir derin dondurucuya lüzum yok
Canım benim oğlumda sarı partilüllü kaka yapıyor int bakmıştım normalmiş ama benim Bebişim Alışkanlık yaptı bezini değişiyorum temiz beze tekrar yapıyor 1 paket bez 5 güne bitti
Heöüeee diyip gozlerini deviriyor dimiCanim ilk zamanlar bende cok zorlandim gogsume sekerli su damlattik oyle oyle aldi simd uzaktan gormesi bile yetiyo bazen oyle bibakiyo ki korkuyprum valla
Heöüeee diyip gozlerini deviriyor dimiCanim ilk zamanlar bende cok zorlandim gogsume sekerli su damlattik oyle oyle aldi simd uzaktan gormesi bile yetiyo bazen oyle bibakiyo ki korkuyprum valla
Heöüeee diyip gozlerini deviriyor dimi
Kacli aldin beziCanım benim oğlumda sarı partilüllü kaka yapıyor int bakmıştım normalmiş ama benim Bebişim Alışkanlık yaptı bezini değişiyorum temiz beze tekrar yapıyor 1 paket bez 5 güne bitti
Diyirum zaten ucu ağzında kalacak oğlum mengene gibi sıkıyorAynen bazende gozlerini kocaman aciyo saldiriyor o zaman diyorum disleri cikinca yandimm simdi bile isiriypr yaa
Diyirum zaten ucu ağzında kalacak oğlum mengene gibi sıkıyorakrabamizin dişleri çıkmış bebeğinin 1 yasindayken bırakmamis memeyi sonuc 2 dikiş :-/
Kacli aldin bezibizim de dibi gelmis 108liydi :)
Bende koparacak yakinda ehehe derken öğrendim aci gerçeği :-/Dikis mi aman allahim o kadarinida dusunmemistim
Bnm derdimde hemoroid yada catlak yada kabizmindesem ...ya kanli diskida cabasi ..ya vc ye cikmaya korkuyorum
Biz 19 günlük olduk 108lik paket bitti ne ara bitti anlamadim. Ben bepanten ile siviyorum çocuğuOglum bugun 23 gunluk oldu biz 200 bez falan bitirdil galibaa 2 saatte bir degistiriyorum nerdeyse ona ragmen bi pisik olduk yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?