• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba, benim de bebegimde cikmisti kirmizi ici biraz beyaz gibi, isilik sandik ama degilmis, doktor sivilce dedi, anne sutundeki hormonlardan kaynaklaniyor, zamanla azalir, artar, korkacak bir sey yok dedi. Su an cok azaldi.
Sarilik icin de muhakkak baktir bence.
Haklisin canim inşallah öyledir teşekkürler.

Kizlar ben bol bol anne sütü veriyorum ana oğlum mansallah çok istahli yetmediği yerlerde manada veriyorum doktor öyle yapmami önerdi ama kimisi mama verme anne sütunun bi anlami kalmaz diyor ama doymuyor oğlum günde bir yada iki kere mecbur veriyorum.sizin bi bilginiz varmi konuyla ilgili.bide hamileyken sigara icmiyordum ama doğumdan sonra lanet olsun nasil canim çekiyor ne güzel birakmistim neden boyle oldu anlamiyorum.dayanilmicak derecede sigarayi ariyorum ama emzirdigim icin de bu duruma çok uzuluyorum

Kizlar ben bol bol anne sütü veriyorum ana oğlum mansallah çok istahli yetmediği yerlerde manada veriyorum doktor öyle yapmami önerdi ama kimisi mama verme anne sütunun bi anlami kalmaz diyor ama doymuyor oğlum günde bir yada iki kere mecbur veriyorum.sizin bi bilginiz varmi konuyla ilgili.bide hamileyken sigara icmiyordum ama doğumdan sonra lanet olsun nasil canim çekiyor ne güzel birakmistim neden boyle oldu anlamiyorum.dayanilmicak derecede sigarayi ariyorum ama emzirdigim icin de bu duruma çok uzuluyorum

Ben de ben de :KK43: hamileyken de hep dogum sonrasi hemen bir tane yakacagim kimse beni tutamaz diye kendimi telkin ediyordum, nasil olsa baslarim diye kendimi sartlandirdim.simdi resmen aseriyorum. Kimisi patlicandaki nikotin kadar gecer sute diyor

öle mi oluyor ben hiç bilmiyordum bunu benimde kızımın her bezinde kaka oluyo ben normal sanıyordum doktora sormadım o yüzden

Bende normal zannediyordum canim ama 2 gunde bir kaka yaptigini yazanlar olmus beni de bir telas aldi asiya gittigimizde soracam bakalim insallahh normaldirr

Bizim sarılığımız hala geçmedi çol üzgünüm bugün 30. Gün değerimiz hala 13. Dün bi sürü kan verdik test yapıldı şükür karaciğerde bişey yok ama uzayan sarılık demiş eşime doktor 3 ay sürebilirmiş. İlaç vermiş doktor anne sütünde ezip vericekmişim çok canım sıkıldı varmı benim durumumda olan ilaç vermek ne kadar doğru?

Ben de ben de :KK43: hamileyken de hep dogum sonrasi hemen bir tane yakacagim kimse beni tutamaz diye kendimi telkin ediyordum, nasil olsa baslarim diye kendimi sartlandirdim.simdi resmen aseriyorum. Kimisi patlicandaki nikotin kadar gecer sute diyor
Canim sakin oyle bisey yapma patlicandaki nikotin ile sigaradaki nikotin bir olsa sigara yerine patlican yiyerek birakirlardi sigarayi. Kat ve kat fazla nikotin oldugu gibi sigarada ayrica bebegine gececek en azindan 10-12 toksin daha var ve toksin dedigin sey bir cesit zehir bu kadar heyecan ve sabirsizlikla bekledigin bebegini zehirlemek istemezsin. Bende hamileljkten beri midye aseriyorum ama agir metal yuzunden yemiyorum. Canim cooookkkk istiyor ruyalarima giriyor ama aklima geldikce canim istedikce ogluma sarilip kokluyorum. Onun icin sabrediyorum. Allah sanada sabir ve dayanma gucu versin zor ama dayanmaliyiz.

Kızlar bebek için telsiz alıp kullanan memnun kalan varsa tavsiye alabilir miyim?

Canim sakin oyle bisey yapma patlicandaki nikotin ile sigaradaki nikotin bir olsa sigara yerine patlican yiyerek birakirlardi sigarayi. Kat ve kat fazla nikotin oldugu gibi sigarada ayrica bebegine gececek en azindan 10-12 toksin daha var ve toksin dedigin sey bir cesit zehir bu kadar heyecan ve sabirsizlikla bekledigin bebegini zehirlemek istemezsin. Bende hamileljkten beri midye aseriyorum ama agir metal yuzunden yemiyorum. Canim cooookkkk istiyor ruyalarima giriyor ama aklima geldikce canim istedikce ogluma sarilip kokluyorum. Onun icin sabrediyorum. Allah sanada sabir ve dayanma gucu versin zor ama dayanmaliyiz.

Insallah canim dayanirim insallah,evde bir paket var o bana bakiyor ben ona bakiyorum. O kadar dayandim hamilelikte, su 6 ayi da atlatsam bari.zararlarini okuyup duruyorum internette. Cok utaniyorum kendimden, bagimliyim heralde :oops:
Midye cok istiyorsan en azindan 1 tanecik yeseydin :KK49:

Kizlar sütünü saklayanlarin hep derin dondurucusu mu var ya. Bende saklayayim dedim buzlukta 3 gün diyor ooof :(

Hanimlar galiba ben dogum sonrasi hemoroid oldum aciyi dikislerden zannediyordum ama bugin farkettim offf nasil doktora gidecem benne yapcam ya
Ayni sey bendede var doktor fitil ve krem verdi ama ayakta cik kalinca usutunce ve kabiz olunca mahvediyo beni dikis agrisindan cok onun agrisini cekiyorum nasi gececek

Benimki sağolsun yaşlılar gb 5 dk şekerleme yapıyo :KK14:uyku muyku hak getire. Tuvalete giderken bile aklım kalıyor öyle olunca. Yıllarca özgürlükten dem vur, kimseye hesap verme, kafana ne eserse onu yap. Sonra 52 cm bi velet gelsin ve wc ye gidecekken bile iki kere düşünmek zorunda kal :KK53:

Bende normal zannediyordum canim ama 2 gunde bir kaka yaptigini yazanlar olmus beni de bir telas aldi asiya gittigimizde soracam bakalim insallahh normaldirr
Benim kizimin bezindede hemen hemen hergun sari kaka oluyo sanki ishal olmus gibi onu yapmadığı zaman ck sıkıntı cekiyor normal mi acaba

Depolayacak sütü olanlara hayranlıkla bakıyorum valla, nazar değmesin. Benim bırak yedeklemeyi, yetmiyor bile :cry: oğlum azcık obur sağolsun. Evdeki normal çift kapılı nofrostlarda saklayabilirsin canım. İlla ayrı bir derin dondurucuya lüzum yok
Kizlar sütünü saklayanlarin hep derin dondurucusu mu var ya. Bende saklayayim dedim buzlukta 3 gün diyor ooof :KK43:

Insallah canim dayanirim insallah,evde bir paket var o bana bakiyor ben ona bakiyorum. O kadar dayandim hamilelikte, su 6 ayi da atlatsam bari.zararlarini okuyup duruyorum internette. Cok utaniyorum kendimden, bagimliyim heralde :oops:
Midye cok istiyorsan en azindan 1 tanecik yeseydin :KK49:
1 tane yersem irademi kirarim diye yemedim. Eger evdeki paket seni cezbediyorsa cope at elinle ki iraden guclensin.

Back